meditatie app
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness Zobegaafd.nl.
De app is gratis op Android en ook voor de Apple iPhone en iPad gebruikers. Er zijn twee meditaties waar je uit kunt kiezen. Er is een Work break meditatie van ongeveer zeven minuten en een Stress Relief app van dertien minuten.
In de test: 4 meditatie-apps. Welke werkt het beste? Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Likeability of 5. Camera video. Views. Views. video icon. Pijltje. P
In vijf weken een full mind krijgen door middel van opdrachten: dat is het doel dat de app van gezondheidsgigant VGZ je voorhoudt. De Nederlandse applicatie voor meditatie en mindfulness is ontzettend uitgebreid. Van korte en lange sessies tot een soort ABC voor mediteren: de app biedt het allemaal.
3 Favoriete meditatie apps De Groene Meisjes.
Wanneer ik uit bed kom en me om wat voor reden ook niet zo positief, energiek of lekker voel, dan kies ik in mijn meditatie app met opzet een meditatie uit die gaat over positiviteit, vergeving of geduld. Ik kies altijd een meditatie uit die bij mijn mood past en ik merk dat ik gedurende de dag vaak terug denk aan wat ik s ochtends tijdens mijn meditatie heb gehoord.
Meditatie en Ontspanning in de App Store.
Deze Nederlandstalige app bevat verschillende eenvoudige yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen. Ook zijn er oefeningen om de nek en schouders los te maken en om de bekkenbodemspieren te trainen. De oefeningen zijn ingesproken, sommige met een rustgevend muziekje op de achtergrond.
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
Android: helaas niet meer verkrijgbaar. Insight Timer app voor meditatie en mindfulness. Klankschalen, bellen en vallende houtblokken: deze app bevat alle geluiden die je verwacht rond meditatie. Ze brengen en houden je aandacht vast, zolang de meditatie volgens de timer moet duren.
De 5 beste apps voor meditatie en mindfulness Awkward Duckling.
Ik heb door de tijd al een flink aantal apps geprobeerd en vandaag deel ik mijn 5 meest favoriete apps voor meditatie en mindfulness. De app Calm is een platform waarop je een heel divers aanbod aan begeleide en onbegeleide meditaties vindt.
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Voor iOS en Android: Mindfulness App gratis. Bedenker Andy Puddicombe was lange tijd boeddhistisch monnik en goot zijn kennis in handige tien minutensessies. Vrolijk ontwerp met grappige animaties. Voor iOS en Android: Headspace gratis. Ontspannende melodie├źn en geluiden om mee tot rust te komen. Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
Met deze gratis apps heb jij het mediteren binnen no time onder de knie Women's' Health.
Deze gratis meditatie app is onwijs mooi vormgegeven, maar vooral ook heel gebruiksvriendelijk. Elke keer dat je de app opent, geef je aan hoe je je mentaal en fysiek voelt. Op basis daarvan krijg je een lijst te zien met meditatie suggesties.

Contacteer ons