meditatie app
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Voor iOS en Android: Mindfulness App gratis. Bedenker Andy Puddicombe was lange tijd boeddhistisch monnik en goot zijn kennis in handige tien minutensessies. Vrolijk ontwerp met grappige animaties. Voor iOS en Android: Headspace gratis. Ontspannende melodie├źn en geluiden om mee tot rust te komen. Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
Goeie mindfulness app? Lees hier wat de beste zijn.
De mooiste eigenschap van deze app is een check-in scherm die je naar je stemming vraagt, waarna je een keuze aan drie meditaties krijgt. Gratis in de App Store. Plus: Elke meditatie behandelt een mindfulness-principe. Min: Net als met gewone meditatie moet je tijd investeren in mediteren met behulp van een app.
De 5 beste apps voor meditatie en mindfulness Awkward Duckling.
Ik heb door de tijd al een flink aantal apps geprobeerd en vandaag deel ik mijn 5 meest favoriete apps voor meditatie en mindfulness. De app Calm is een platform waarop je een heel divers aanbod aan begeleide en onbegeleide meditaties vindt.
Beste mindfulness en meditatie-apps voor iPhone en iPad.
Je hoeft niet in geen gekke houding te gaan zitten, te chanten of wierook op te steken of een speciale outfit aan te trekken, zeggen de makers van deze app. Ze laten je in 7 dagen kennismaken met meditatie, waarna je een maandabo kunt afsluiten.
Meditatie App tips.
Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere meditatie app. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over meditatie app en laat je inspireren om je leven mooier te maken! Meditatie gids meditatie leren in 7 stappen. Meditatie is populair vanwege de positieve invloed op het leven.
3 Favoriete meditatie apps De Groene Meisjes.
Wanneer ik uit bed kom en me om wat voor reden ook niet zo positief, energiek of lekker voel, dan kies ik in mijn meditatie app met opzet een meditatie uit die gaat over positiviteit, vergeving of geduld. Ik kies altijd een meditatie uit die bij mijn mood past en ik merk dat ik gedurende de dag vaak terug denk aan wat ik s ochtends tijdens mijn meditatie heb gehoord.
Mijn 5 favoriete meditatie en mindfulness apps Eat.Pure.Love.
eerste 10 dagen gratis. toegang tot informatieve videos, bijvoorbeeld hoe je het best kunt gaan zitten tijdens je meditatie. mooi vormgegeven app. prettige kennismaking met meditatie: Andy neemt je de eerste 10 dagen stap voor stap mee in de wereld van meditatie.
BetterMe: de meditatie-app voor mensen die niet kunnen mediteren.
Toegegeven: dit is natuurlijk niet meditatie in de traditionele zin, maar wel een leuke manier voor beginners. Lees ook: Hoe meditatie-apps op de iPhone je helpen om zen te worden. Even op adem komen. Een andere aangename functie is de ademhalingsoefening, die direct op het beeld verschijnt zodra je de app opent.

Contacteer ons