meditatie app
Mindfulness-app in het Nederlands Helma Ton.
Lees hier een recensie over de app op Gezondheidsnet. De Mindfulness App is tip 4 van de beste software voor mindfulness en meditatie op MacWorld. De app werd wereldwijd al bijna 1.000.000 keer gedownload, en in Nederland meer dan 200.000 keer.
5 x Meditatie-apps voor beginners Moderne Hippies.
Hij vraagt namelijk: how are you, gevolgd op een vragenlijst waarbij je invult hoe je je mentaal voelt, hoe je je fysiek voelt en hoe je je emotioneel voelt. De app rekent voor je uit wat voor meditatie bij je humeur past en geeft 3 suggesties.
De 5 beste apps voor meditatie en mindfulness Awkward Duckling.
Ik heb door de tijd al een flink aantal apps geprobeerd en vandaag deel ik mijn 5 meest favoriete apps voor meditatie en mindfulness. De app Calm is een platform waarop je een heel divers aanbod aan begeleide en onbegeleide meditaties vindt.
BetterMe: de meditatie-app voor mensen die niet kunnen mediteren.
Toegegeven: dit is natuurlijk niet meditatie in de traditionele zin, maar wel een leuke manier voor beginners. Lees ook: Hoe meditatie-apps op de iPhone je helpen om zen te worden. Even op adem komen. Een andere aangename functie is de ademhalingsoefening, die direct op het beeld verschijnt zodra je de app opent.
De 7 beste mindfulness-apps bol.com Tech Magazine.
Het is een van de meest minimale apps uit het overzicht en een goede manier om je koffiepauze eens anders te besteden dan aan een gesprek over voetbal. De beste Mobiel Tablet Smartphone Meditatie Mindfulness App. Deel dit artikel Delen.
3 Favoriete meditatie apps De Groene Meisjes.
Wanneer ik uit bed kom en me om wat voor reden ook niet zo positief, energiek of lekker voel, dan kies ik in mijn meditatie app met opzet een meditatie uit die gaat over positiviteit, vergeving of geduld. Ik kies altijd een meditatie uit die bij mijn mood past en ik merk dat ik gedurende de dag vaak terug denk aan wat ik s ochtends tijdens mijn meditatie heb gehoord.
Calm Meditate, Sleep, Relax Apps op Google Play.
Insight Timer is de meest populaire gratis meditatie app. De Mindfulness App Mediteren voor Iedereen. Je hebt de mogelijkheid om alle Premium-inhoud te proberen gratis van 1 maand. Relax Melodies: Sleep Sounds. Verbeter je slaap dankzij meer dan 100 slaapgeluiden, witte ruis en meditatie.
Meditatie-app Calm BNR Nieuwsradio.
BNR Service en Contact Over ons Contact Frequenties BNR Nieuwsbrief Algemene voorwaarden Privacy Cookies Podcast Platform Podcastoverzicht Expert Podcasts Aanmelden Expert Podcast BNR App iTunes Spotify BNR Kanalen BNR App BNR Nieuwsbrief Files en Flitsers FD BNR LIVE LIVE Eventsnieuwsbrief Volg BNR Linkedin Twitter Facebook Instagram YouTube RSS Adverteren Adverteren op BNR Adverteren op FD Vacature plaatsen op BNR Vacatures FD Mediagroep Carrière Werken bij BNR Stages Alle merken van FD Mediagroep FDMG.nl FD Company.info Energeia ESB.nu Pensioen Pro Fondsnieuws Springest opleidingen.

Contacteer ons