meditatie app nederlands
Meditatie en Ontspanning in de App Store.
Deze Nederlandstalige app bevat verschillende eenvoudige yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen. Ook zijn er oefeningen om de nek en schouders los te maken en om de bekkenbodemspieren te trainen. De oefeningen zijn ingesproken, sommige met een rustgevend muziekje op de achtergrond.
Dit zijn de 5 beste meditatie apps van 2016.
De interface is makkelijker dan veel andere meditatie apps en de app staat vol met 80 korte audio oefeningen die je helpen mindfulness toe te passen in het dagelijks leven, rust en medeleven ongeacht wat er speelt in je leven.
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Voor iOS en Android: Mindfulness App gratis. Bedenker Andy Puddicombe was lange tijd boeddhistisch monnik en goot zijn kennis in handige tien minutensessies. Vrolijk ontwerp met grappige animaties. Voor iOS en Android: Headspace gratis. Ontspannende melodieën en geluiden om mee tot rust te komen. Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
De 7 beste mindfulness-apps bol.com Tech Magazine.
Even een moment tot rust komen is heel gezond, absoluut niet zweverig en makkelijk om te doen. In samenwerking met ComputerTotaal noemen we de 7 beste apps voor mindfulness en meditatie voor je smartphone. Headspace is een zeer populaire app, die je een heel praktische begeleiding geeft bij een aantal ontspanningsoefeningen.
Nederlands Insight Timer.
Bodyscan Geleide Meditatie 1704.: 3.2k plays Selma Oppedijk. Zitten met geluiden en fysieke gewaarwording kort 1635.: 606 plays Mieke Van Hecke. 780 plays Björn Prins. Stilte in de stad 1514.: 1.1k plays David Demets. Our guided meditations and teachers span spirituality, religion, science and psychology. Find your path. Meditate with Insight Timer. Home to more than 2800000, meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.
Beste mindfulness en meditatie-apps voor iPhone en iPad.
Stop, Breathe Think gratis IAP, iPhone/iPad, iOS 10.1 Deze app is ook geschikt voor tieners, die kennis willen maken met meditatie om rustiger te worden. Je kunt op elk moment even gebruik maken van deze app, waarbij je bewuster wordt van je gedachten en emoties.
Goeie mindfulness app? Lees hier wat de beste zijn.
Het is ontwikkeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar mindfulness meditatie maar niet precies weten waar ze moeten beginnen. Dankzij het duidelijke ontwerp en de keuze uit een keur aan situaties is dit een app die ook voor de meer ervaren meditator interessant is.
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness Zobegaafd.nl.
Het kost soms veel moeite om jezelf klaar te maken voor een goede meditatie. Het is belangrijk om je geest los te koppelen van de overige activiteiten en om zo actief te worden. De Meditation helper zorgt voor hulp bij het mediteren met een klok en geluiden en geeft je een zetje op de sessies af te maken. De applicatie is helemaal gratis te downloaden. Ook is er een betaalde variant welke meer gegevens bijhoudt en je voorkeuren opslaat. Er zijn meerdere soortgelijke applicaties waar je gebruik van kunt maken. De app is dus niet uniek. Wel is het een handige en nuttige app. Cal is een rustgevende App. Er zijn verschillende achtergronden waarbij verschillende geluiden horen. Het gaat onder andere om regenwoud geluiden, een ondergaande zon, een meer in een valei en ook blauwe wolken. Het is een Engelse App welke nog niet in het Nederlands beschikbaar is.

Contacteer ons