meditatie app nederlands
De 5 beste apps voor meditatie en mindfulness Awkward Duckling.
De app Stop, Breathe Think heb ik zelf maar kort gebruikt, maar ik weet dat heel veel mensen er groot fan van zijn. De app is vooral ideaal voor beginners omdat het een uitgebreide uitleg biedt over meditatie en je op een laagdrempelige manier laat kennismaken met mediteren en mindfulness.
Gratis meditatie en mindfulness apps voor iPhone, iPad en Android ProYoga.
Een aantal van bovenstaande Apps zijn gratis, maar kennen wel in-app purchases. Dat betekent dat er binnen de App aankopen nodig kunnen zijn voor extra functionaliteit. zin in een yogaretraite? zoek een yogaretraite die bij jou past. yoga, surf yoga, of liever verstilling en meditatie.
Mindfulness-app in het Nederlands Helma Ton.
Ben je op zoek naar een goede mindfulness-app in het Nederlands? Download dan De Mindfulness-App. Beschikbaar voor Android en iOS iPhone, iPad en iPod. Bijna 1.000.000 keer gedownload. Lees hier een recensie over de app op Gezondheidsnet. De Mindfulness App is tip 4 van de beste software voor mindfulness en meditatie op MacWorld.
3 Favoriete meditatie apps De Groene Meisjes.
Ook kan je berichtjes instellen om even uit de automatische piloot te stappen. Deze kost 1, 79 euro en is in het Nederlands beschikbaar. Bevalt me goed! 6 mei 2015 om 2131.: Ik ben nu ook drie weken bezig met the miracle morning en ik zoek ook nog een beetje naar een goede meditatie app.
Rituals App RITUALS.
Geniet van verhalen over eeuwenoude en hedendaagse rituelen in onze app. Combineer lezen met een kopje thee en wat rust en stilte voor een heerlijk moment van ontspanning. Voordelen van de app. Voordelen van de app. Kom helemaal tot rust.
Met deze meditatie-apps word je zen zonder de deur uit te gaan RTL Nieuws.
App Omvana wordt door de makers je eigen meditatie en mindfulness leraar genoemd. Met ontspannende yogamuziek en teksten van bekende meditatietrainers zorgt deze app ervoor dat je beter slaapt, ontspant en je leven kan veranderen. Headspace is een van de bekendste en meest gebruikte meditatie-apps.
De beste mindfulness app in het Nederlands Sante.nl.
De beste mindfulness app in het Nederlands. Welke mindfulness apps in het Nederlands zijn fijn? Mindfulness teacher Marisa Garau zet de beste voor je op een rijtje. Marisa: Een mindfulness app op je eeuwige rinkelende en bliepende smartphone: het lijkt niet het meest voor de hand liggende medium om innerlijke rust te vinden. Toch maken veel mensen gebruik van een app om hun drukke brein een break te gunnen. Gelukkig worden er tegenwoordig ook apps speciaal voor de Nederlandse markt aangeboden. De Mindfulness App. De naam zegt precies wat deze app biedt: een keur aan rustgevende meditaties. De inhoud sluit aan op de standaard mindfulness training zoals deze door Jon Kabat-Zinn ontwikkeld is, en is daardoor ook geschikt voor beginners. De app biedt geleide en stilte-meditaties waarvan je zelf de duur kunt bepalen. Heb je weinig tijd, dan kies je gewoon een ultrakorte meditatie van 3 of 5 minuten.
Getest: Meditatie App Headspace iedere dag 10 minuten mediteren Bewust Achterhoek Achterhoek.
30 mrt 2015. Marije Vermeulen 2015-04-28 160519: Inmiddels ook een goede tip voor ene gratis Nederlandse meditatie app: die van VGZ: de VGZ Mindfulness Coach App! Tonny van Deudekom 2015-04-29 062020: Leuke app, dank voor de tip. in het nederlands is ook een goede app die mindfulness heet met een persoon in yogazit met blauwe achtergrond.

Contacteer ons