meditatie groningen
Zen.nl Groningen Meditatiecursuscentrum Groningen.
Met het beoefenen van zenmeditatie leer je meer denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. Bij Zen.nl Groningen geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al meer dan 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar meer rust, focus en inzicht. WAT ONZE CURSISTEN ZEGGEN. WAT ONZE CURSISTEN ZEGGEN. Je maakt je de basisbeginselen van zenmeditatie op gedegen wijze eigen. Aan bod komen onderwerpen als: door mediteren beter omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling, rust en geluk. Je leert mediteren samen met anderen en zo leer je niet alleen veel van je zenleraar, maar ook van elkaar. LEES MEER OVER DE INTRODUCTIECURSUS. LEES MEER OVER DE INTRODUCTIECURSUS. Voor de start van de nieuwe introductiecursus kun je deelnemen aan een gratis proefles zenmeditatie. Het doel van deze les is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte.
Yvonne Oosterholt Meditatie cursussen in Aduard gem. Zuidhorn, prov. Groningen.
De meditatiecursus wordt elke week gegeven op maandagochtend in Aduard, nabij Groningen. Meditatie wordt ook gegeven in de Stilte Retraites die in de zomer maanden worden gehouden in België en Nederland. Zie voor meer informatie de agenda hieronder, of de agenda pagina.
Meditatiegroep Groningen Een meditatiegroep van de Order of Buddhist Contemplatives.
Open dag za 30 maart. GRONINGER MEDITATIEDAG Op 30 maart is er in het Vipassanacentrum aan de Kamerlingh Onnesstraat 71 in Groningen een meditatiedag. In vier workshops verzorgen vier leraren-begeleiders hun meditatie en rituele vormen voor een klein deel van de eigen sangha.
Nu Even Nu Mindfulness Meditatie in Groningen Cursussen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Nu Even Nu Mindfulness Meditatie in Groningen. Nu Even Nu Mindfulness Meditatie in Groningen. Ontdek Simpele meditatie technieken vrij van dogma's' en rituelen, gebaseerd op honderden wetenschappelijke studies. Nu Even Nu Mindfulness Meditatie is geverifiëerd door eigenaar.
Deep Listening en Mindfulness in Groningen Oceaan Meditatie Centrum.
Lees meer: Zondag en dinsdagavond: meditatie in Haren. FaLang translation system by Faboba. U bevindt zich hier.: Vijf Minuten Methode 5 min. Liefdevolle Vriendelijkheid voor jezelfd 15 min. Omgaan met sterke emoties 13 min. Aanmelden of meer informatie. T: 06 41845282. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Terug naar boven. 2019 Deep Listening en Mindfulness in Groningen.
Gedachten tijdens een ademhalingsoefening/meditatie Run Free Groningen.
Waar ik mediteren vroeger echt schuwde, omdat het me zenuwachtig maakte, heb ik er wel een weg in gevonden. Het maakte me vooraf al zenuwachtig, omdat ik dacht dat ik dat niet zou kunnen: rustig op mijn kont zitten met mijn ogen dicht.
meditatie en innerlijke groei spirituele psychologie.
Meditatie voor jongeren 20 30 jaar at Noorderhaven 32 Groningen. Meditatie, mindfulnss en insight dialogue. november 27, 2018 april 15, 2019. Meditatie uur in huisartsenpraktijk Lemminkainen at Noorderhaven 32 Groningen. Elke vrijdagmiddag een uur mediteren. januari 21, 2019 juni 14, 2019.
Meditatiecursus in Groningen Wat Meditatie Echt Is, module 1 Rigpa Nederland.
Leren mediteren in Groningen? Begin nu met de cursus Wat meditatie echt is. Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak hebben we geen idee waar we dat geluk moeten zoeken. Door meditatie kunnen we voldoening ervaren en vrede vinden. Locatie: Groningen Rigpacentrum.

Contacteer ons