meditatie groningen
Meditatieve Yoga Groningen René van der Werf.
Workshop Yoga voor groepen en bedrijven. Workshop Zonnegroet Surya Namaskar. Meditatie Mantra zingen. René van der Werf. Meditatieve Yoga Groningen. Wat is meditatieve yoga? Mijn vorm van yoga laat zich samenvatten als ontspanning door aandacht. Je wordt uitgenodigd om te ervaren wat zich aandient.
Zen Centrum Groningen Tom van Dijk Meditatie GroningenZen Centrum Groningen Groningen Tom van Dijk.
Ik ben professional. Zoek een professional. Zen Centrum Groningen Groningen. Zen Centrum Groningen geeft cursussen en individuele begeleiding in Zen meditatie. Het hele jaar door zijn er gratis proeflessen, waarin je kennismaakt met zen meditatie, de meditatieruimte en de docent.
Zen.nl Groningen Meditatiecursuscentrum Groningen.
Agenda Zen.nl Groningen. Algemene voorwaarden cursussen. Contact / Locatie. Voor de start van de nieuwe cursussen kennismaken met zen kun je deelnemen aan een gratis workshop zenmeditatie. Het doel van deze les is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte.
Meditatiecursus in Groningen Wat Meditatie Echt Is, module 1 Rigpa Nederland.
Meditatiecursus in Groningen Wat Meditatie Echt Is, module 1. Leren mediteren in Groningen? Begin nu met de cursus Wat meditatie echt is. Iedereen wil gelukkig zijn, maar vaak hebben we geen idee waar we dat geluk moeten zoeken. Door meditatie kunnen we voldoening ervaren en vrede vinden.
Meditatiegroep Groningen Een meditatiegroep van de Order of Buddhist Contemplatives.
De groep komt elke maand bijeen in het Vipassanacentrum aan de Kamerlingh Onnesstraat 71 in Groningen, soms op een zondagmiddag en soms op een zaterdagmiddag zie Binnenkort hieronder. De Meditatiegroep Groningen vormt samen met de Meditatiegroep Eefde, de Meditatiegroep Utrecht en het tempeltje De Dharmatoevlucht in Apeldoorn de Dharmatoevlucht Zen-Sangha.
Zen Centrum Groningen Meditatie Cursussen Proeflessen.
Welkom bij Zen Centrum Groningen. Zen Centrum Groningen geeft Zen meditatie cursussen vanuit de meditatieruimte in de Oosterpoortwijk 10 minuten lopen vanaf station Groningen. Zen Centrum Groningen is opgericht door Tom van Dijk die 5 jaar lang woonde en trainde in een Japanse Zentempel.
Meditatie in Groningen.
Gratis meditatiecursus in Groningen. Leer mediteren en ontwikkel innerlijke vrede, balans en zelfvertrouwen. Schrijf je in voor onze gratis cursus van 4 weken. De volgende cursus start oktober 2017. Over onze meditatiecursus. Geïnspireerd door onze meditatieleraar Sri Chinmoy vragen we geen geld voor onze meditatecursussen. Wat leer je in de cursus? Focus op de ademhaling. Concentratie oefeningen en het stillen van de gedachtes. Meditatie oefeningen en het ontwikkelen van innerlijke vrede. Mantras en muziek. Spirituele achtergronden van meditatie.
Osho Marut De Osho site van Groningen.
De 1e zaterdag van de maand. 1030: 1330: uur. deur open om 1015: na afloop samen lunchen. Van Oldenbarneveltlaan 6. Groningen www.shanti-niket.nl 06 4528 7551. 1930: 2100: uur. inloop vanaf 1915.: Open avond met Osho meditatie. Alie de Jong en.

Contacteer ons