meditatie cursus
Vergelijk 12 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
s-Hertogenbosch, Alkmaar en 15 andere regio's.' Tijdens de meditatie cursus leer je oordeelloos observeren, de essentie van meditatie. Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbek. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
Gratis meditatie-cursus Verheijden Consult.
Na deze cursus kun je geheel zelfstandig mediteren. Onderstaande video duurt een half uur. Als je er aan begint, is het verstandig om een rustig moment te kiezen. Zoek een plek thuis waar je niet gestoord kunt worden of vertel dat je niet gestoord wilt worden. Zet je telefoon uit. Zet de radio, tv of muziek uit. Ik begeleid je door je eerste meditatie.
Meditatie cursus Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn.
Zomerworkshop 7-12 jaar. Een cursus waarin je in 3 keer de basis van mediteren leert. Tijdens de meditatie zal je bewust worden van je gevoelens en gedachten in je lichaam, ze te leren accepteren waardoor je ook met meer aandacht in je leven kan gaan staan.
Zen.nl e-learning Online meditatie cursus en zencoaching.
Zen.nl bij jou in de buurt. Online meditatie cursus zen. Online meditatie cursus en zencoaching. Online meditatie cursus zen. Stap 1: Zen voor jou? Door meditatie en andere zenoefeningen kom je meer in contact met wat echt van waarde is in je leven.
Meditatie cursus Nederlof Centrum.
Leraar Meditatie 2 daagse. De cursus wordt gegeven door de leraren van Nederlof centrum. De leraar dei de cursus geeft heeft een schat aan ervaring met Meditatie Hartcoherentie, Vipassana en Mindfulness Mediteren. Veel technieken zijn gebaseerd op oprecht communiceren vanuit het hart en het werken in aandacht.
Vipassana Meditation.
Het is in feite de kunst van het leven. Voor wie niet bekend is met Vipassana Meditatie, is er een Video over Vipassana beschikbaar met een introductie door Dhr. Zie ook: vragen en antwoorden. De Vipassana Meditatie techniek wordt onderwezen in een 10-daagse residentiƫle cursus.
jaarcursus meditatie, jan geurtz.
Deze jaarcursus is ook geschikt als na of bijscholing ten behoeve van hulpverleners, trainers en therapeuten die mindfulness en meditatie als onderdeel van hun werkzaamheden willen gebruiken. Heb je al ervaring met meditatie, dan kun je die benutten om je beoefening naar een dieper en effectiever niveau brengen. Heb je nog geen meditatie-ervaring, dan kun je met deze cursus meteen in het diepe springen qua inhoud en methode van beoefenen.
Meditatie cursus UNLP.
Meditatie cursussen komen in alle vormen en maten. Echt, heb je tegenwoordig een cursus voor mediteren? Ja en omdat we weten dat niet elke cursus bij je past hebben we verschillende opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Emotional Freedom Techniques Cursus.

Contacteer ons