meditatie cursus
Vergelijk 14 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
date_range Zondag 31 maart 2019 in Nijmegen en 1 andere datum. Tijdens de meditatie cursus leer je oordeelloos observeren, de essentie van meditatie. Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbek. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Meditatiecursus De Vrije Stroom.
Men schrijft in voor de hele serie van 7 avonden. De grootte van de groep varieert per cursus van 4 tot 10 personen. Recensies van deelnemers. Mijn eerste kennismaking met meditatie was bij Frans en Lies, al jaren geleden. Een warme en veilige omgeving om te kijken naar wat er in mij plaats vond. Ik zie de Vrije Stroom als mijn startpunt voor bewustwording en nog altijd vind ik het heerlijk om op een maandagavond gezamenlijk te mediteren.
Home Cursus mediteren Nijmegen.
We gebruiken meditatie als spiegel voor zelf-onderzoek. In tegenstelling tot Zen is meditatie Nijmegen niet op rituelen gericht. In deze training wordt een sterk accent gelegd op de toepassing van inzichten uit de meditatie naar het dagelijks leven toe. Wat vinden anderen van de cursus?
Online Meditatiecursus: vind rust en balans in 7 weken bewustleven.eu.
Je ontvangt van mij een kortingscode waarmee je gratis de online cursus kunt aanschaffen in de webshop. TIP: wanneer je de online cursus in 14 weken wilt volgen, adviseer ik je om 1 les per 2 weken te doen. Het oefenen van een les uitleg, doe-opdracht, geleide meditatie duurt de eerste keer ongeveer telkens een uur.
IAM Meditatiecursus Amma.
Bovendien kost IAM meditatie weinig tijd: ongeveer een half uur per dag. Het effect is echter groot. Dagelijkse beoefening van IAM brengt je innerlijke rust en balans. Amma heeft de IAM techniek in 2003 voor het eerst aan haar naaste leerlingen overgedragen. Op dit moment wordt de techniek overal ter wereld onderwezen door speciaal getrainde leraren. Hieronder een korte introductiefilm. Klik hier voor de originele website uit India http//iam-meditation.org. De cursus wordt gegeven in 2 delen.
Meditatiecursus Syona Balans Coach.
Met deze training kun je kennismaken met meditatie, je leert wat de juiste houding voor jou is en je leert onder begeleiding hoe je kunt mediteren. Naast aanreiken van verschillende meditatie technieken vanuit diverse stromingen, wordt ingegaan op hoe je jouw meditatie naar een hoger level kunt houden.
Beginners cursus Acem Meditatie Nederland.
Waarom acem meditatie? Wat is acem meditatie? Login Selecteer land. Home Cursussen e.d. Acem Nederland geeft regelmatig beginnerscurssussen op verschillende locaties in de Benelux, eventueel in het Engels. Klik op Locaties. Wilt u een cursus voor een groep of voor alleen uzelf?
Essentiële Meditatie landing.
Ook mensen die tot hiertoe niet veel succes hebben met meditatie of die niet kunnen stilzitten hebben in vrijwel alle gevallen geen moeite met Essentiële Meditatie. Cursus Essentiële Meditatie. Belangrijk: alle informatie die je nodig hebt voorafgaand aan de eerste les en voorafgaand aan je aanmelding voor de cursus vind je op deze webstek.

Contacteer ons