meditatie nederlands
Mindfulness apps en geleide meditatie apps Webwijzer.
Er zijn veel geleide meditaties te vinden op internet, bijvoorbeeld op Spotify of YouTube. Zoek bijvoorbeeld eens op meditation of guided meditation. Geef je de voorkeur aan het Nederlands, dan is er op meditatie of geleide meditatie ook van alles te vinden.
Nachten wakker? Gebruik geleide meditatie.
Iedere avond een fles wijn achterover tikken of een handje slaappillen nemen is ook niet de oplossing. Niet als je de volgende dag fit wilt zijn tenminste. Je zou eens een geleide meditatie kunnen proberen om in slaap te komen.
Meditatie Wikipedia.
Vooral in de vorm van mindfulness based cognitive therapy MBCT, in het Nederlands vertaald met Aandachtgerichte Cognitieve Therapie. Het effect van een achtweekse training als terugvalpreventie voor mensen met terugkerende depressie is goed. Na het volgen van de training blijkt bij een nameting na 60 weken dat de deelnemers aan de cursus veel minder depressies hadden plm. 45% dan de controle-groep. Ook bij andere psychische klachten werkt MBCT hoewel er nog veel onderzoek moet plaatsvinden om het nut ervan wetenschappelijk te onderbouwen. Gevaren van meditatie bewerken.
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
Meditatie wordt voor deze groep eenvoudig, leuk en daarmee toegankelijk. Zeker als we de tv-commercial moeten geloven. Je kunt kiezen uit vier leeftijdscategorieƫn: 7-11, 12-15, 16-22 en volwassenen. De meditaties zijn duidelijk en na afloop geeft de app de gebruiker feedback over het bereikte resultaat. Hoewel dit juist competitiegedrag in de hand zou kunnen werken, blijkt het door de ingebouwde coach eenvoudiger om meditaties vol te houden. Getuigenis over My Smiling Mind. Kinderen raken verknocht aan de applicatie, wat ook blijkt uit de schooltekening van het zesjarige ventje Gus. Enige voorwaarde is dat de jonge gebruiker Engels verstaat. En dan is het misschien wel even wennen aan het Australische accent. iOS: gratis ga naar iTunes. Android: gratis ga naar Google Play. Meer info op smilingmind.com. De Mindfulness-app iOS, Android. Uit Zweden afkomstig is de Mindfulness App, die nu ook in het Nederlands beschikbaar is!
Gratis Mindfulness Oefeningen MindfulCentrum.
Selecteer een pagina. GRATIS MINDFULNESS OEFENINGEN. Houd je mentale conditie op peil met de gratis meditatie oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen. Zitmeditatie 1 focuspunt. door Suzan Oostvogels Mindfulness oefeningen.
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
bol.com De geheimen van meditatie, Davidji 9789401302784 Boeken.
Op toegankelijke wijze toont hij aan hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven, zodat je steeds toegang hebt tot je innerlijke rustpunt. Davidji doceert meditatie in het Deepak Chopra Center te Californiƫ en is decaan van de Chopra Center University.
Favoriete Geleide Meditaties Vihara.
Thich Nhat Hanh geeft je zeer praktische tips voor mindfulness in het dagelijks leven. Wij hebben op vihara.nl/downloads ook nog enkele Nederlands gesproken geleide meditaties en ontspanningsoefeningen staan die je kan streamen of downloaden. Geleide Meditatie bij Angst gevoelens. Speciaal voor momenten dat je angst ervaart heb ik een geleide meditatie ingesproken.

Contacteer ons