meditatie nederlands
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Leven of geleefd worden. Dit weekend zal gebaseerd zijn op verstillende aandacht en meditatie rond vooral Kindfulness, afgeleid van Liefdevolle Vriendelijkheid Metta. Kalender meer info aanmelden. 11 14 april. We gaan naar buiten, we werken in de tuin, zijn in de natuur.
Home.
Rajarshi Peter van Breukelen Spiritueel leider Stichting Kriya Yoga Meditatie. Kriya Yoga Meditatiecentrum in Sterksel. Kriya Yoga is een eeuwenoude meditatietechniek die je helpt Zelf-realisatie te bereiken. De techniek is gebaseerd op beheersing van de ademhaling, waarmee je je lichaam.,
Hartmeditatie: volg je hart oefening voor thuis om te mediteren.
Mooi dat je een deel van je spirituele reis met ons deelt! 20 maart 2017. waarom niet in het Engels èn Nederlands? er zijn hier ook mensen die geen Nederlands spreken toch? Prachtige meditatie op prachtige plek dank voor het delen, Namaste.
Audiobestanden met meditatieoefeningen behorende bij training en boek Mindfulness.
Introductie Meditatie met moeilijkheid MP3 2 min. Meditatie met moeilijkheid MP3 15 min. De audiobestanden kun je het beste gebruiken in combinatie met: Mindfulness. Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten. Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten.
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt. Voor iOS en Android: Stop, Breathe Think gratis. WIN het Mindfck 101 illusies experimenten boek van Victor Mids.
De donkere kant van de mindfulness-hype Vrij Nederland.
Hij zag het als een vervolg op de grondige studie die hij in 2010 leidde aan de universiteit van Oxford: s werelds eerste gerandomiseerde, gecontroleerde studie naar de effecten van yoga en meditatie in gevangenissen. Hij ontdekte dat gevangenen die meededen minder stress en een algeheel betere gemoedstoestand rapporteerden en beter in staat waren om hun impulsen te bedwingen.
Inspirerend leven.
De stilzitten App bevat: 10 geleide meditaties met persoonlijke logboekfunctie om al je vorderingen bij te houden 4 stiltemeditaties met klankschaal: 3, 5, 15 en 30 minuten 2 geleide bodyscans: een korte en lange scan Mogelijkheid om zelf meditaties te volgen zonder geleidend begin. Statistieken waarmee je per week, maand en jaar je vorderingen precies bij kunt houden Notitiemogelijkheid bij elke meditatie Mogelijkheid om reminders in stellen op bepaalde tijdstippen én locaties Mogelijkheid om jezelf op gezette tijden en plaatsen motiverende berichten te sturen.
Welkom bij Shambhala Nederland Shambhala Nederland.
Welkom bij Shambhala Nederland. Shambhala Nederland maakt deel uit van een internationale gemeenschapvan beoefenaars van boeddhistische meditatie en andere contemplatieve disciplines. Geïnspireerd op de leringen van de Boeddha en de legendarische krijgertraditie van Shambhala, ontwikkelde deze traditie in het Westen een gevarieerd en compleet pad van meditatie beoefening en studie.

Contacteer ons