meditatie nederlands
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
Uit Zweden afkomstig is de Mindfulness App, die nu ook in het Nederlands beschikbaar is! Helma Ton, voorzitter van de Vereniging van Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN, heeft de app ingesproken. Gebruikers ervaren haar stem als zeer aangenaam. Inhoudelijk sluit de app goed aan op de theorie van mindfulnessmastermind Jon Kabat-Zinn. Het ontwerp is no-nonsense, met keuze uit geleide meditaties 3, 5, 15 en 30 min, stille meditaties met klankschaal, een bodyscan en de mogelijkheid om een eigen menu samen te stellen. Net als de andere apps kun je je eigen voortgang bijhouden. Reminders dienen als geheugensteuntje om je meditatiedoelen te behalen. Een must voor Nederlandse gebruikers. Al meer dan 200.000 mensen gingen je voor. iOS: gratis, in-appaankopen ga naar iTunes. Androidgratis, in-appaankopen ga naar Google Play. Meer info op deze website. Mindfulness meditation Mental Workout iOS. Stephan Bodian, auteur van de bestseller Meditatie voor dummies, is de schrijver en verteller van de Mindfulness Meditation Mental Workout.
Gesproken meditaties Iris Meditatiepagina.
Er staan ook een aantal Engelstalige meditaties op: deze zijn ingesproken door Sri Vasudeva. Mocht een meditatie niet beschikbaar zijn en wil je hem graag herplaatst zien, laat het dan alsjeblieft weten via het contactformulier. Heb je genoten van je meditatie?
geleide meditaties.
Workshop Spirituele relaties. Een dag over meditatie en liefde. Algemene voorwaarden rondom deelname. Over Jan Geurtz. Reacties en vragen. Ik heb een paar geleide meditaties opgenomen als audio-file. Je kan het bestand downloaden op je computer of hem op deze pagina beluisteren.
meditatie 38 minuten nederlands YouTube.
Uit je hoofd in je hart, hypnose, meditatie, ontspanning Duration: 2207. Petra Koelewijn 638692, views. 50 videos Play all. Mix meditatie 38 minuten nederlands YouTube. Meditatie Tempel healing 1a.m4v Duration: 4828. Noor Elffers 25675, views. Geleide meditatie beste bodyscan Duration: 4551.
Korte Bodyscan Meditatie 5 min Nederlands YouTube.
Geleide meditatie Nederlands Gesproken ook geschikt voor beginners. Korte bodyscan van Commit Happiness, http//commithappiness.nl.: De bodyscan meditatie is een bekende mindfulness meditatie oefening, ontwikkeld om tot een totale ontspanning te komen door één voor één te focussen op alle lichaamsdelen.
323 Geleide Meditatie Oefeningen mp3.
Lama Surya Das. Meditatie Voor Drukke Mensen. Meditatie In Het Dagelijks Leven. Meditatie In Het Dagelijks Leven. Meditatie In Het Dagelijks Leven. Eet En Drinkmeditatie. Meditatie In Het Dagelijks Leven. man / vrouwenstem Nederlands. man / vrouwenstem Nederlands. 38 Yoga Oefeningen.
Meditatie-oefeningen op YouTube ProYoga.
Een speciale afspeellijst in YouTube met korte meditatie-oefeningen voor diepteontspanning, affirmatie en motivatie. De verschillende meditaties zijn Nederlands gesproken, bevatten visualisaties en duren maximaal 15 minuten. De volgende meditaties van Dick de Ruiter staan op deze afspeellijst.: Meditatie en ontspanning: thuiskomen in jezelf lengte: 13 minuten.
Kom" Thuis in het Hier Nu" Geleide Meditatie voor Ontspanning YouTube.
Kom in deze meditatie heerlijk thuis in het hier en nu; jouw moment van mindfulness en ontspanning. Geleide meditatie Nederlands Gesproken ook geschikt voor beginners. De gratis video serie over de rijkdom van jouw innerlijke wereld: www.commithappiness.nl/genieten. Wil je direct meer informatie over de meditatiecursus?

Contacteer ons