meditatie amsterdam
Amsterdam Brahma Kumaris Spirituele Academie, Raja Yoga meditatie voor innerlijke vrede, positief denken en leven zonder stress.
Donderdag 21 september. Tijd: 19.00 20.15. Wereld Meditatie Uur. Zondag 15 oktober. Tijd: 18.15 19.30 uur. De dans van innerlijke veerkracht. Zaterdag 11 november. Tijd: 15.30 17.00 uur. Please contact us for Raja Yoga meditation lessons in English or Hindi.
Diepte Meditatie Amsterdam.
De DM meditatie komt voort uit een eeuwenlange Vedische traditie, maar staat volledig los van enige filosofie of geloofsovertuiging. Het maakt gebruik van oude en moderne inzichten zoals Vedanta, Mindfullness, Yoga en Advaita. fysiotherapeut, haptonoom en leraar Diepte Meditatie. Lid van beroepsvereniging docenten Diepte Meditatie. Diepte Meditatie Amsterdam webbouw: adheera.
Meditatie, Yoga en Mindfulness in Amsterdam Oud-Zuid.
in Amsterdam Oud-Zuid. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Wat is meditatie? Mooji Satsang Viewings. Links Extra lnspiratie. Blog / Verhalen. Welkom in het Oog van de Orkaan de website van Ciska Matthes, toegewijd aan yoga, mindfulness en meditatie.
Meditatie-avonden. chevron-right. close. Vergrootglas. search. Vergrootglas. Sluiten.
Voor mij is het de aanzet geweest om mindfulness en meditatie een vaste plek in mijn leven te geven. Om mij hier verder in te bekwamen en om te kijken of ik dit ook aan anderen zou kunnen overbrengen ben ik in 2012 de opleiding tot mindfulnesstrainer gaan volgen bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.
Guided meditation in Amsterdam Tibetaans boeddhisme guided mediation.
Website inhoud/Site Map. Om" een psycholoog te worden hoef je geen grote filosofie te leren; je hoeft alleen maar je eigen geest dagelijks te onderzoeken." Lama Thubten Yeshe. Meditatie een korte inleiding. Meditatie door Geshe Gyaltsen. Wat is boeddhisme? Programma in Amsterdam.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Yoga, zingen, mediteren Muziek, kunst, consulten, lezingen, workshops, en veel meer! Kijk in de agenda of loop gewoon binnen Je bent altijd welkom.
Amsterdam Wake Up Nederland.
Zondagavond/Sunday evening: 19.00-21.00 uur Van Walbeeckstraat 66, 1058 CW Amsterdam West, vlakbij Rembrandtpark. Deur open 18.45 door open at 18.45. Wat gaan we nu eigenlijk doen? Dat is aan ons allemaal om te bepalen. In ieder geval zal elke sangha-bijeenkomst de volgende elementen bevatten: samenzijn, begeleide meditatie, dharmadelen, theedrinken.
Nu-meditatie workshop Leren mediteren in 1 dag in Amsterdam.
Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles. Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn. Ga naar de agenda, kies een datum en reserveer online één van de maximaal 20 plekken per workshop. In de agenda vind je ook de locatie en plattegrond. Een introductie workshop is op zaterdag of zondag van 13.00 tot 17.30 en kost 45 euro. Reserveren kan ook via de telefoon. Naast workshops, zijn er ook open avonden en satsangs voor liefhebbers. Open avonden zijn elke woensdagavond in Amsterdam.

Contacteer ons