meditatie amsterdam
Meditatie De Nieuwe Yogaschool De Nieuwe Yogaschool.
Avond meditatie: Ma t/m do van 22.00 22.30 uur. Lees hier meer over de free meditation en het team. 3 Silent sitting Satsang. Als de gedachtes, emoties en sensaties van het fysieke lichaam hun energetische dans hebben gedanst in het licht van jouw bewustzijn en jij bent in staat ze niet meer te voeden door het loskoppelen van je aandacht, dan ontstaat er iets magisch. Er ontstaat ruimte om je bewust te worden van een compleet andere staat van Zijn die er blijkbaar altijd al was. Een staat die zich laat kenmerken door een diepe rust, ruimte, stilte en tevredenheid. In de spiritualiteit wordt dit Presence aanwezigheid, het Nu, genoemd. Entree is voor niet-leden 15 euro per persoon. De Nieuwe Yogaschool. 1016 PL Amsterdam.
Stem Meditatie Emancipatiecentrum Amsterdam Nieuw-West: Vrouw en Vaart.
Leer hoe je, door je stem te gebruiken, makkelijker tot meditatie en rust komt. En leer hoe je met aandacht en rust je stem vrij kan gebruiken. Het resultaat is een ontspannen lichaam, een heldere geest en een vrije stem.
Diamantweg Boeddhistisch Centrum Diamantweg Boeddhisme in Amsterdam.
Diamantweg Boeddhistisch Centrum Amsterdam biedt goede toegang tot authentiek boeddhistisch onderricht en vormen van meditatie toepasbaar in ons dagelijks leven. Onze 653 boeddhistische centra, verspreid over de westerse wereld, bieden boeddhisme aan in een moderne praktische context, in meer dan 30 talen.
Guided meditation in Amsterdam Tibetaans boeddhisme guided mediation.
Website inhoud/Site Map. Om" een psycholoog te worden hoef je geen grote filosofie te leren; je hoeft alleen maar je eigen geest dagelijks te onderzoeken." Lama Thubten Yeshe. Meditatie een korte inleiding. Meditatie door Geshe Gyaltsen. Wat is boeddhisme? Programma in Amsterdam.
Zen Meditatie Amsterdam Zen Dojo Amsterdam Gyo Kai.
Zen Meditatie Amsterdam. Being zen is to know how to find silence inside ourselves and to discover that this is our true nature. De essentie van authentieke Zen is de beoefening van zazen de zittende meditatie. Stil en aandachtig zitten in een uitgebalanceerde houding en je gedachtes voorbij laten gaan.
Yoga meditatie Delight Yoga.
Er zijn veel yoga meditatie technieken die je kan leren, en bij The House of Yoga vind je er verschillende. De fysieke yoga practice of asana was oorspronkelijk bedoeld als reiniging en voorbereiding op meditatie. Meditatie verwijst naar een breed scala aan practices waarbij de mind getraind wordt en er meer bewustzijn en ontspanning ontstaat.
Trainingen yoga bootcamp kinderyoga amsterdam Spirit Sports.
De yogahoudingen werken door op klieren, organen, bindweefsel en gewrichten en brengen je lichaam in balans. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer ruimte vrij. Spirit Sports geeft integrale yoga; er worden elementen uit verschillende yogastijlen gebruikt, zoals Kundalini, Vinyasa, Hatha, Yin Yang en PowerYoga. Yoga Amsterdam, locatie Amsterdam-Zuid.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Yoga, zingen, mediteren Muziek, kunst, consulten, lezingen, workshops, en veel meer! Kijk in de agenda of loop gewoon binnen Je bent altijd welkom.

Contacteer ons