meditatie amsterdam
Zen Centrum Amsterdam Zin in zen?
Hartje Amsterdam, op loopafstand van het CS, ligt Zen Centrum Amsterdam. Je kunt er vrijwel dagelijks mediteren, al dan niet onder begeleiding van een ervaren docent. Ben je een beginner? Vier keer per jaar start er een serie van zes introductiebijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn een goede manier om te ontdekken wat meditatie met je doet.
Welkom bij het Boeddhistisch Centrum Amsterdam Triratna!
Boeddhistisch Centrum Amsterdam! In Amsterdam bieden we sinds 1995 gelegenheid tot meditatie en verdieping in het boeddhisme aan. Boeddhistisch Centrum Amsterdam is deel van de wereldwijde Triratna-organisatie, die de boeddhistische traditie in een moderne context aanbiedt. Triratna staat bekend om haar vriendelijke en informele stijl van lesgeven.
Meditatie Amsterdam Your place for meditation! Meditatie Amsterdam Your place for meditation!
Roel leert je binnen één workshop hoe van start te gaan en laat je met praktische oefeningen ervaren hoe meditatie en zijn effecten voor jou voelt. Roel is een zeer hartelijke leraar waarbij je je snel op je gemak voelt. Nino 23 uit Amsterdam.
Nyingma lessen.
Bij Nyingma Centrum Nederland in hartje Amsterdam kun je lessen, workshops en retraites volgen. Onze prachtige meditatieruimte ligt achter de Lotus Design Winkel. Wij bieden verschillende ingangen tot de wijsheid en rijkdom van het Tibetaans Boeddhistisch onderricht.: Kum Nye yoga. Meditatie en Boeddhistische psychologie.
Meditatie Amsterdam Welkom.
Bij Diepte Meditatie Amsterdam leren cursisten op een gemakkelijke en effectieve manier mediteren. De DM meditatie-cursus is een eigentijdse vorm van overstijgend mediteren. Het proces van verstillen van de denkactiviteit en het overstijgen ervan staat centraal. In de meditatiecursus leer je contact te maken met je diepe transcendente stille laag.
Meditation Amsterdam.
Selecteer een pagina. Gratis meditatiecursus in Amsterdam. Gratis meditatiecursussen verzorgd door het Sri Chinmoy Centrum. Onze volgende cursus start oktober 2018. Schrijf je in. Meld je aan. Onderwerpen die in de cursus aan bod komen.: Concentratie oefeningen om de geest kalm en gefocust te maken. Stille meditatie op het spirituele hart.
Transcendente Meditatie Meditatiecursus Amsterdam, Meditatie cursus Amsterdam, Cursus mediteren Amsterdam.
Mindfulness meditatie Alkmaar. Mindfulness meditatie Almere. Meditatie mindfulness Amsterdam. Mindfulness meditatie Den-Haag-Wassenaar. Mindfulness meditatie Deventer. Mindfulness meditatie Eindhoven. Mindfulness meditatie Groningen. Mindfulness meditatie Heerlen-Nuth. Mindfulness meditatie Het Gooi. Mindfulness meditatie Leeuwarden. Mindfulness meditatie Lelystad. Mindfulness meditatie Maastricht. Mindfulness meditatie Nijmegen.
Zen Meditatie Amsterdam in de Ruimte home.
het confronteert je met jezelf, niet met de ander of het andere. Jiun Hogen Roshi. Klik op een plaatje voor informatie over. waar en wanneer? Zen Meditatie Amsterdam komt voort uit het IZI, het Zen-instituut dat geleid wordt door Zenmeester Jiun Hogen, Roshi.

Contacteer ons