aum meditatie
meditatie stilte retraite weekend aum meditatie.
Get an impression of the popular Humaniversity AUM Meditation with this promo that shows the intensity and activity that make up the heart of an AUM. Wat is een AUM Meditatie? AUM Meditatie Utrecht. AUM Meditatie Nijmegen. AUM Meditatie Breda.
AUM-MEDITATIE Vrienden van Osho.
Mediteren in België. Opleiding OSHO Meditatie Begeleider. Workshops en Groepen. Evenementen en concerten. Elke dag een paar woorden van Osho. om je eraan te helpen herinneren dat je puur bewustzijn bent. Samasati: herinner jezelf. Elke dag een paar woorden van Osho.
Sophie In De Kreukels: Sophie in de Mentale Kreukels gemist? Kijk op npo3.nl.
En olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis vertelt over de extreme prestatiecultuur in de sport, maar waar burn-out nog echt een taboe is. De alternatieve therapie die Sophie deze week bezoekt is een AUM meditatie waar mensen weer in balans proberen te komen.
Een confronterende ervaring OHM Spiritualiteit Meditatie.
Behalve de door Swami Anand Veeresh, oprichter van de Humaniversity in Egmond aan Zee, ontwikkelde AUM en Love Meditation, is zijn eveneens door Osho geïnspireerde sociale meditatie een heel actuele en vooral eigentijdse meditatietechniek. Uitgangspunt is dat als de eigen ziel vrede in zichzelf heeft gevonden, in staat is vrede in zijn omgeving te realiseren.
Mirror Centre Body Mind centrum Aum-meditatie.
Van origine was de AUM een zes dagen durende workshop, genaamd de AUM Marathon. Veeresh, de stichter van de Humaniversity in Egmond aan Zee, heeft de korte versie, de AUM meditatie ontwikkeld als cadeau voor Osho. De marathon bestaat nog steeds op de Humaniversity.
AUM Meditatie Nijmegen! Let op: nieuwe locatie!
Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. AUM Meditatie Nijmegen! Let op: nieuwe locatie! Georganiseerd door Aum Meditatie.
De Bloeiende Lotus Lichaamsgerichte therapie.
We nodigen je uit om jezelf beter te leren kennen en vriendschap te sluiten met je. Meditatie en vakantie. Samen zeilen, jezelf en anderen ontmoeten, delen en ontspannen of gericht een meditatiecursus in Groningen volgen om meer rust in het dagelijks leven.
AUM Centrum voor persoonlijke groei, ontwikkeling bewustzijn Centrum Djoj Rotterdam.
De AUM Awareness Understanding Meditation is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.

Contacteer ons