Tca taxi
De TCA app van Taxi Centrale Amsterdam concurrentie voor Uber?
De app van TCA is inmiddels beschikbaar in de App Store en op de Android markt. Wat kun je met de app. Met de gratis TCA app kun je op een snelle en effectieve manier een taxi bestellen, reserveren of een prijsopgave vragen.
Insider: Op pad met taxichauffeur Jeff Alamgir Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Late Night Snack-Route: Die energie heb je nodig om te kunnen slapen ja. Alles smaakt s nachts zoveel lekkerder. De Romantische-Route: Voor de stelletjes. Want zoenen is niet altijd vies. de TCA Taxi app Volg Amsterdam Inside op Facebook Twitter.
Bekentenissen van een Amsterdamse taxichauffeur Deel 1 Jalta.
De TCA is zeker verbeterd, weet ik uit ervaring. Ik ga het risico niet nemen van zon andere taxi; heeft mijn dochter een slechte ervaring mee gehad. Maar alle linkse, dan wel rechtse verontwaardiging of leedvermaak op een stokje: Amsterdam is een fijne stad om te wonen.
Vacatures Tca taxi Vacat.
andere bekende en minder bekende namen als GLS, Connexxion, Stern, Motorhuis, Taxi Centrale Amsterdam TCA en Autophopper. Stuur uw sollicitatie Bent u enthousiast geraakt over deze vacature en voldoet u aan de gestelde 47 dagen geleden Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan tca taxi.
Taxicentrale Amsterdam TCA kiest voor de Hyundai IONIQ Electric.
Na de Vier Gewesten en de diverse onderdelen van Connexxion zoals Arnhem, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg heeft ook de Taxicentrale Amsterdam TCA voor de Hyundai IONIQ Electric gekozen. De roep om CO2-neutrale taxis wordt steeds groter vanuit de markt en de overheid. Dat merkt ook de TCA.
TCA-taxi in bezit van TTO-vergunning Nieuws Koninklijk Nederlands Vervoer.
Naast de TTO-vergunning voor de TCA B.V, krijgen TCA-chauffeurs een Amsterdamse Taxxivergunning. Hiermee wordt het voor iedere taxiklant duidelijk dat ze in een toegelaten Amsterdamse taxi stappen die voldoet aan alle eisen die de Gemeente Amsterdam aan een TTO heeft gesteld.
TCA en RAI Amsterdam stimuleren gebruik duurzame taxis.
De huidige ecovloot bestaat inmiddels uit 172 wagens waarvan 150 elektrisch en 22 op CNG rijden. In de TCA-app kan iedere passagiers zonder meerprijs een taxi uit de ecovloot bestellen. TCA stelt zich tot doel om in 2025 emissie-vrij te zijn.
Taxi reclame en taxi stickers Altermedia.
Voor Amsterdam is Altermedia een samenwerking aangegaan met TCA Taxi Centrale Amsterdam, en heeft via deze concessie de beschikking over een hoogwaardig taxinetwerk waarmee je overal in de hoofdstad en nabije omgeving zichtbaarheid genereert. Groot voordeel is bovendien dat TCA taxis vaak exclusiviteit hebben op standplaatsen voor de betere hotels, de RAI, toonaangevende kantorenparken en treinstations.

Contacteer ons