stilte retraite weekend
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave. De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite.
Stilteweekend in Twente met Tijn Touber en Irene Sportel Happysoultravel.nl.
Al vele jaren een van onze populairste weekenden: een lang weekend in stilte leven. We praten zoveel en zo vaak, dat we onze innerlijke stem vaak niet meer horen. Gedachten ratelen maar door. Tijdens dit laagdrempelige retreat kun je zelf ervaren hoe fantastisch het is om in stilte te zijn.
Stilteweekend meditatieweekend 22-24 juni 31 aug-2 sept 2018.
Reis Retraite India. Twee inspirerende reizen! Roots of Mindfulness 28 jan 14 fen 2018. Mountainsmeditation 3 okt 20 okt 2018. Ervaringen van deelnemers. Audio 8-weekse mindfulnesstraining. Audio mindfulness vervolgtraining. Mindfulness in het onderwijs. Stilteweekend livemind 2018-04-04T1101340000.: in t Groene Hart. 22-24 juni 31 aug 2 sept organiseert. Live Mindfully een mindfulness stilteweekend in t Groene Hart. Ik kwam naar het stilteweekend met een vol hoofd, dat is nu een stuk rustiger. Ik heb veel over mezelf geleerd. Dank dat alles zo super was georganiseerd zodat ik mezelf het kado van de stilte kon geven. Een weekend lang tijd nemen voor jezelf en loskomen van het drukke dagelijkse bestaan!
Stilte retraite voor beginners. Maak kennis met de stilte tijdens dit stilte weekend.
Een weekend heerlijk in stilte. Tijdens deze stilte retraite staan er verschillende activiteiten op het programma waar je aan kunt deelnemen. Deze zijn overigens geheel vrijblijvend. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners als voor de ervaren liefhebbers. Wil je meer lezen over wat een stilte retraite inhoudt, wat je kunt verwachten in een stilte retraite en hoe een stilte retraite werkt?
Retraite Weekend Vipassana Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Stilte Weekend. Vipassana Retraite 5-daagse Stilte Retraite. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Retraite Weekend Vipassana Stilte Retraite. Tijdens het vipassana retraite weekend beoefenen we de boeddhistische vipassana-meditatie.
Avontuur van h'eerlijk' leven Stilteweekend.
Tijdens dit weekend ben je helemaal vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Boeken lezen, mediteren, je terugtrekken in de tuin, wandelen, opladen op het strand of in de natuur, genieten van de zilte zeelucht, of in stilte samenzijn in de leefkeuken.
Stilteweekend www.stbonifatiuskerk.nl.
Daarna, tot 48 uur vóór aanvang van de retraite: 50% annuleringskosten. Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang van retraite: 100 % annuleringskosten. Het deelnamegeld wordt voldaan middels de onderstaande machtiging. Zonder betaling vooraf kan helaas niet worden gereserveerd. U mag de deelnamekosten ook zelf aan ons overmaken. In dat geval wordt een reservering pas in behandeling genomen als het deelnamebedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Hierbij machtig ik de St. Bonifatiuskerk om éénmalig het volgende bedrag.: vul hier het bedrag voor een éénpersoons of tweepersoonskamer in. van deze bankrekening af te schrijven IBAN.: Zie ook onze andere activiteiten. Yoga en stilteweekend. Een weekend van loslaten, ontspannen, stil worden en bij je gevoel komen. Het programma is gericht op ontladen, tot jezelf te komen en te helen. Er wordt door de deelnemers onderling niet gesproken, zodat je al je aandacht en energie bij jezelf houdt. Stilte en detoxen vormen een ideale combinatie.

Contacteer ons