stilte retraite weekend
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
Retraite aan zee. In de duinen bij Egmond aan den Hoef ligt Retraitehuis Bloeiplaats, een bijzondere plek voor een stilte retraite aan zee. Retraitehuis Bloeiplaats is een kleinschalig retraitehuis dat je uitnodigt om uit te waaien, bezinnen, voelen en zijn.
Stilte Stilteretraite Samen in stilte Zuiderlicht Breda.
De kracht van de stilte is ontwapenend en laat je weinig mogelijkheden om afleiding in de buitenwereld te zoeken. Met deze kracht gaan we een weekend lang intensief werken. Eén groot innerlijk avontuur. In retraite gaan wil zeggen: je terugtrekken op een stille plaats om tot jezelf te komen en je te bezinnen.
Erve Veldink Erve Veldink.
Eef van Erve Veldink en Anand van thebodhitree.eu begeleiden de week op een heel liefdevolle en professionele wijze. Zeker een aanrader! 29 Linda 05-04-2016 1726.: Net terug van een weekend stilte retraite. Wat een geweldige plek! Heerlijk buiten, mooie omgeving, omringd door dieren.
Retraiteweekend met Leo Fijen: 02 04 November 2018 Herberg Welgelegen.
Op de prachtige en rustieke locatie in Valkenburg aan de Rijn, wordt er dit weekend nagedacht, gesproken en geproefd van de stilte! Dit weekend is op basis van volpension. De prijs voor dit weekend bedraagt: 199, p.p. SKU: 14 Categorie: Weekend weg Tags: bezinning, bezinningsweekend, retraite, retraite weekend, stilteweekend, weekend.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Een weekend leven in stilte met jezelf. Het hoofd een paar versnellingen omlaag, meer voelen en gevoed worden met meditatie, yoga en mindfulness oefeningen en informatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. De retraite van Hans en zijn team brengt rust, ontspanning en inzicht.
Over de QS Stilteretraites Mirjam van der VegtMirjam van der Vegt.
Waarom een stilteretraite? Tijdens een retraite verandert je perspectief; je ontvangt letterlijk en figuurlijk ruimte om de dingen van een afstand te bekijken en wordt uitgenodigd vanuit je waarden te bewegen. Van binnenuit leven in plaats van te worden opgejaagd van buitenaf. Uit onderzoek van CBS blijkt dat de westerse mens opgejaagder leeft dan ooit. Dit leidt tot concentratieverlies, depressieve gevoelens en niet zelden tot burn-out. Wie stil wordt, vindt wat is verloren. Een stilteretraite met begeleiding. Tijdens de Stilteretraites met Mirjam van der Vegt ga je niet alleen de stilte in. We verwelkomen je op landgoed het Brandpunt in Doorn met een groep ervaren medewerkers. Je wordt meegenomen de stilte in door middel van inspiratiesessies, een aantal meditaties per dag en creatieve verwerking. Tijdens het weekend zijn er ervaren gebedsmedewerkers aanwezig die je willen zegenen op de plaats waar jij staat.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer gelukkiger te leven in het hier en nu en vind je innerlijke rust. Prachtige locatie in Overijssel, maximaal twaalf deelnemers per retraite. Yoga en meditatie weekend 3 dagen. Maak optimaal gebruik van je weekend met onze intensieve stilte retraite vol yoga, meditatie en bewustzijn.
1-2-3-daagse Retraite op maat in Zuid-Oost Groningen.
Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere dag, vermeld dit dan op je aanmeldingsformulier. Als je kiest voor een Retraite van 1 of 2 dagen of je wilt een besloten Retraite samen met bijvoorbeeld je partner, vriendin of kind, bel mij dan even om af te stemmen.

Contacteer ons