stilte retraite weekend
Stilte weekend Schiermonnikoog Kundalini yoga t gooi.
Ervaringen van deelnemers op eerder retraites. Afgelopen weekend ben ik naar Schiermonnikoog geweest voor een yoga en stilte retraite van Yoga t Gooi. Ik kan iedereen een weekend zoals deze aanraden. Het is erg goed verzorgd en voor alle types mensen goed te volgen.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Is het stilte retraite weekend voor mij geschikt? Door de vrije opzet, dagelijkse mindfulness lessen en individuele contactmomenten is ons mindfulness retraite weekend ideaal als je nog onervaren bent met mindfulness of retraites. Als je nog nooit hebt gemediteerd of het nog moeilijk vindt is dit een goed begin.
Stilte retraite aan zee retraitehuis bloeiplaats.
Retraite aan zee. Retraite aan zee. In de rust en ruimte van gemeente Oldambt in Noordoost Groningen ligt Retraitehuis Bloeiplaats, een bijzondere plek voor een bijzondere stilte retraite. Retraitehuis Bloeiplaats is een kleinschalig retraitehuis dat je uitnodigt om uit te waaien, verstillen, bezinnen en zijn.
Stilteretraite midweek in Stiltecentrum Betlehem 25-29 juni 2018 Wandel naar jezelf.
Deze retraite is een stilte retraite. Dit wil zeggen dat we vanaf maandagavond tot vrijdagmiddag in stilte zullen zijn, met dien verstande dat iedere dag bij de meditatieles de stilte doorbroken wordt. Dit om de leiding de mogelijkheid te bieden de deelnemers te ondersteunen in hun proces.
Erve Veldink Erve Veldink.
Eef van Erve Veldink en Anand van thebodhitree.eu begeleiden de week op een heel liefdevolle en professionele wijze. Zeker een aanrader! 29 Linda 05-04-2016 1726.: Net terug van een weekend stilte retraite. Wat een geweldige plek! Heerlijk buiten, mooie omgeving, omringd door dieren.
Retraiteweekend met Leo Fijen: 02 04 November 2018 Herberg Welgelegen.
Op de prachtige en rustieke locatie in Valkenburg aan de Rijn, wordt er dit weekend nagedacht, gesproken en geproefd van de stilte! Dit weekend is op basis van volpension. De prijs voor dit weekend bedraagt: 199, p.p. SKU: 14 Categorie: Weekend weg Tags: bezinning, bezinningsweekend, retraite, retraite weekend, stilteweekend, weekend.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, Belgiƫ Hans Kloosterman.
Een weekend leven in stilte met jezelf. Het hoofd een paar versnellingen omlaag, meer voelen en gevoed worden met meditatie, yoga en mindfulness oefeningen en informatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. De retraite van Hans en zijn team brengt rust, ontspanning en inzicht.
Stilteweekend in Zuid-Oost Groningen retraite in de natuur.
Meditatie-CD's' Loslaten en Ontspannen: 995, per stuk. Stilte in je hoofd maakt dat je jezelf kunt zijn en de stem van je hart kunt volgen. Lees alle ervaringen Geef jouw ervaring. 1-2-3-daagse Retraite op maat. Cursus Poort naar Geluk. Meditatie en Mindfulness.

Contacteer ons