stilte retraite weekend
Stilteweekend in Twente met Tijn Touber en Irene Sportel Happysoultravel.nl.
Al vele jaren een van onze populairste weekenden: een lang weekend in stilte leven. We praten zoveel en zo vaak, dat we onze innerlijke stem vaak niet meer horen. Gedachten ratelen maar door. Tijdens dit laagdrempelige retreat kun je zelf ervaren hoe fantastisch het is om in stilte te zijn.
retraites.
Retraite: Stilte bevrijdt! In deze dagen ga je ervaren dat er onder je onrust een bron van stilte en vrijheid is. Gewoon in jou! 28 oktober t/m 1 november 2018. Weekend Leven zonder waarom. Tijdens dit weekend verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
Retraite aan zee. In de duinen bij Egmond aan den Hoef ligt Retraitehuis Bloeiplaats, een bijzondere plek voor een stilte retraite aan zee. Retraitehuis Bloeiplaats is een kleinschalig retraitehuis dat je uitnodigt om uit te waaien, bezinnen, voelen en zijn.
Stilteweekend www.stbonifatiuskerk.nl.
Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang van retraite: 100 % annuleringskosten. Het deelnamegeld wordt voldaan middels de onderstaande machtiging. Zonder betaling vooraf kan helaas niet worden gereserveerd. U mag de deelnamekosten ook zelf aan ons overmaken. In dat geval wordt een reservering pas in behandeling genomen als het deelnamebedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Hierbij machtig ik de St. Bonifatiuskerk om éénmalig het volgende bedrag.: vul hier het bedrag voor een éénpersoons of tweepersoonskamer in. van deze bankrekening af te schrijven IBAN.: Zie ook onze andere activiteiten. Yoga en stilteweekend. Een weekend van loslaten, ontspannen, stil worden en bij je gevoel komen. Het programma is gericht op ontladen, tot jezelf te komen en te helen. Er wordt door de deelnemers onderling niet gesproken, zodat je al je aandacht en energie bij jezelf houdt. Stilte en detoxen vormen een ideale combinatie.
Stilte retraite voor beginners. Maak kennis met de stilte tijdens dit stilte weekend.
Een weekend heerlijk in stilte. Tijdens deze stilte retraite staan er verschillende activiteiten op het programma waar je aan kunt deelnemen. Deze zijn overigens geheel vrijblijvend. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners als voor de ervaren liefhebbers. Wil je meer lezen over wat een stilte retraite inhoudt, wat je kunt verwachten in een stilte retraite en hoe een stilte retraite werkt?
Avontuur van h'eerlijk' leven Stilteweekend.
Tijdens dit weekend ben je helemaal vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt. Boeken lezen, mediteren, je terugtrekken in de tuin, wandelen, opladen op het strand of in de natuur, genieten van de zilte zeelucht, of in stilte samenzijn in de leefkeuken.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite. Over De Maanhoeve.
Retraite Weekend Vipassana Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Voor wie is het vipassana retraite weekend bedoeld? Dit vipassana retraite weekend is vooral geschikt voor mensen die zich een tijdje in stilte terug willen trekken, en die graag met gerichte instructies hun geest willen onderzoeken om verder tot zichzelf te komen.

Contacteer ons