meditatie retraite nederland
retraites.
22 november t/m 25 november 2018. Retraite geestelijk verzorgers Bezielen en verstillen. Kennismaking met verschillende vormen van meditatie voor geestelijk verzorgers, pastoraal werkenden, ritueelbegeleiders en uitvaartondernemers m/v 25 november t/m 28 november 2018. Schrijf en stilteweekend. Dit geliefde schrijf en stilteweekend werkt met drie krachten: stilte, beweging en schrijven.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
De waterval die je in dit bos vindt is met 15 meter de hoogste in Nederland. Een andere bezienswaardigheid is de stoomtrein, die rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en tussendoor ook Loenen aandoet. Je zou dus zelfs met de stoomtrein kunnen komen! kijk hier voor de dienstregeling Tot slot ligt op een steenworp van de ashram het statige zestiende eeuwse Kasteel Ter Horst. Mario van den Bree. Mario van den Bree, monniksnaam swami Prem Vijay Linda koeman, samen met het geweldige team van de ashram maken het weekend mogelijk. Hun jarenlange ervaring in het lesgeven en het begeleiden van groepsprocessen maakt het meditatie weekend compleet. Bezielen Academy werkt bij dit meditatieweekend samen met de Universiteit van Maastricht, dat een internationaal Engelstalig onderzoek uitvoert naar verschillende staten van bewustzijn. Het onderzoek bestaat uit online vragenlijsten en taken vooraf, tijdens en na afloop van het weekend. Totale duur is ongeveer 15, uur. Op zondag tijdens het meditatie retraite zal het onderzoeksteam de studie toelichten.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
De rest van het jaar deelt hij zijn ervaringen door het begeleiden van 5 en 10-daagse retraites in Nederland en Engeland. Organisatie en begeleiding: Jerome Stoel draagt zorg voor de organisatie en assisteert Guus in het begeleiden van de retraite. Maximaal aantal deelnemers: 19 personen. vierpersoonskamer 350, donatie voor de begeleiders. tweepersoonskamer 525, donatie voor de begeleiders. éénpersoonskamer 625, donatie voor de begeleiders. Kostprijs 2019 ivm forse prijsverhoging van de locatie.: vierpersoonskamer 400, donatie voor de begeleiders. tweepersoonskamer 575, donatie voor de begeleiders. éénpersoonskamer 675, donatie voor de begeleiders. Klik op de knop om je direct aan te melden. 35000, 67500, plus donatie Direct Aanmelden. Meer over de donatie. Achteraf vragen wij een donatie. Dit gebruiken wij voor ons levensonderhoud en om toekomstige retraites mogelijk te maken. Belangrijk is dat wat je geeft, vanuit je hart komt. Voor iedereen, ook voor ons is het een oefening in vrijgevigheid en onvoorwaardelijke dankbaarheid. Dit is waar vipassana meditatie over gaat.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Deze retraite is onthaasten, ontdekken en genieten op een van de mooiste en meest rustige plekken in Nederland de Stille Kracht in Westdorp tijdens jouw spirituele vakantie. Jouw innerlijke reis om weer thuis te komen bij jezelf waar je je ware essentie weer mag her-inneren. zomerweek 5 vol. zomerweek 6 za 25 aug tm do 30 aug. Najaarsretraite 23 tm 26 oktober. Winterretraite 3 tm 6 december / Kerstretraite / Nieuwjaarsretraite zie agenda. De retraite geeft je de mogelijkheid stil te staan, te reflecteren, de balans op maken en je opnieuw te verbinden met wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retreat is, een digitale detox gebaseerd op het principe van geen telefoon, wifi, internet, tv, pc of andere digitale middelen. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij je zelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. In contact met je ware natuur. Vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt. Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en België naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Lees meer over de Maanhoeve overOver De Maanhoeve.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
Reserveer je retraite aan zee hier en kom helemaal tot rust! Vrienden van de Bloeiplaats. Behandelaars en begeleiders in de nabije omgeving van de Bloeiplaats in Egmond, Heiloo of Castricum waar je terecht kunt voor individuele begeleiding. Stichting Filosofie Meditatie.

Contacteer ons