meditatie retraite nederland
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor Belgiƫ en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor Belgiƫ en Nederland.
Het Bos van Anno Stilteretraite-indenatuur.nl.
Het bos van Anno is een oase van rust en ruimte in het mooie landschap van Zuid-Oost Drenthe. Een paradijselijke plek waar je even kunt schuilen en in harmonie met jezelf en de natuur tot verstilling, bezinning en bewustwording kunt komen.
Zen.nl Sesshin.
Zen.nl Nederland Sesshins.: Data komende sesshins. De wintersesshin 2019 is van zondag 20 t/m zaterdag 26 januari o.l.v. Thema: De zin van het leven. De voorjaarsesshin 2019 is van zondag 12 mei t/m zaterdag 18 mei o.l.v. De zomersesshin 2019 is van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli o.l.v. De herfstsesshin 2019 is van zondag 6 t/m zaterdag 12 oktober o.l.v. Lilian Daishin van der Vaart. Een zenretraite wordt sesshin genoemd. Het zevendaagse programma bestaat uit vele uren meditatie per dag, steeds opgebouwd uit perioden van 25 minuten, afgewisseld met perioden van ongeveer 10 minuten loopmeditatie.
Ontdek Het kleine Paradijs.
Mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden. In meditatie Gesprek met de Samaritaanse vrouw bij de waterput. De landelijk gelegen locatie is bijzonder geschikt voor bezinningstoeristen, m.a.w. vakantiegangers die willen onthaasten, op zoek zijn naar natuur, rust, een weids landschap, de horizon, authentieke dorpen met markante kerkjes en stilte. Retraite behoort ook tot de mogelijkheden in Het kleine Paradijs.
De No.1 Specialist Wellness, Yoga, Detox en gezondheidsvakanties Wereldwijd Puurenkuur.
voor een voorbeeld klik hier. Gratis gebruik van de spa en fitnessfaciliteiten waaronder zwembad, Finse sauna, stoombad etc. Ideaal voor: Energie opdoen Ontspanning. Yogaweekend aan zee. Yogaweekend in Twente. De Lutte Twente, Nederland. Yogaweekend aan zee. Meditatie Ontspanningsretreat met Sylvia.
Stilteweekend meditatieweekend 11-13 jan, 1-3 mrt 2019.
Meditatie Retraite Spanje. Wandel retraite Spanje. Reis Retraite India. Twee inspirerende reizen! Roots of Mindfulness 3 feb-20 feb 2019. Ervaringen van deelnemers. Audio 8-weekse mindfulnesstraining. Audio mindfulness vervolgtraining. Retraites Spanje, onze plek. Retraite Spanje, onze plek. Meditatie Retraite Spanje. Wandel retraite Spanje.
retraites.
Meditatie, tekstreflectie, uitwisseling, muziek, deelname aan de kloostervieringen en heerlijke kloostermaaltijden. Geniet van een dag voor jezelf! 10 mei 2019. Retraite: Stilte bevrijdt! In deze dagen ga je ervaren dat er onder je onrust een bron van stilte en vrijheid is.
Stilteweekend in Twente met Tijn Touber en Irene Sportel Happysoultravel.nl.
Zondag begint de dag ook weer met yoga en meditatie en een heerlijke brunch. In de loop van de dag wordt de stilte dan verbroken en is er tijd nog ervaringen te delen met elkaar voordat een iedereen weer zijns weegs zal gaan.

Contacteer ons