meditatie retraite nederland
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Het Bos van Anno Stilteretraite-indenatuur.nl.
Het bos van Anno is een oase van rust en ruimte in het mooie landschap van Zuid-Oost Drenthe. Een paradijselijke plek waar je even kunt schuilen en in harmonie met jezelf en de natuur tot verstilling, bezinning en bewustwording kunt komen.
Zen.nl Sesshin.
Zen.nl Nederland Een vol hoofd? Wat is zen? Data komende sesshins. De voorjaarsesshin 2019 is van zondag 12 mei t/m zaterdag 18 mei o.l.v. Het thema is Modder: Leven met diepgang. Er is een wachtlijst voor deelname aan de voorjaarsesshin. De zomersesshin 2019 is van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli o.l.v. De herfstsesshin 2019 is van zondag 6 t/m zaterdag 12 oktober o.l.v. Lilian Daishin van der Vaart. De wintersesshin 2020 is van zondag 12 t/m zaterdag 18 januari o.l.v. Rients Ritskes De voorjaarsesshin 2020 is van zondag 3 t/m zaterdag 9 mei o.l.v. De zomersesshin 2020 is van zondag 28 juni t/m zaterdag 4 juli o.l.v. De herfstsesshin 2020 is van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober o.l.v. Lilian Daishin van der Vaart. Een zenretraite wordt sesshin genoemd. Het zevendaagse programma bestaat uit vele uren meditatie per dag, steeds opgebouwd uit perioden van 25 minuten, afgewisseld met perioden van ongeveer 10 minuten loopmeditatie.
Ontdek Het kleine Paradijs.
In meditatie Gesprek met de Samaritaanse vrouw bij de waterput. De landelijk gelegen locatie is bijzonder geschikt voor bezinningstoeristen, m.a.w. vakantiegangers die willen onthaasten, op zoek zijn naar natuur, rust, een weids landschap, de horizon, authentieke dorpen met markante kerkjes en stilte. Retraite behoort ook tot de mogelijkheden in Het kleine Paradijs.
De No.1 Specialist Wellness, Yoga, Detox en gezondheidsvakanties Wereldwijd Puurenkuur.
Meditatie Ontspanning met Sylvia. 2 nachten, 1x diner, meditatie, spa. Fusion Maia Da Nang. Spa-inclusive met ontbijt. 1 nacht, Villa, ontbijt, behandelingen. Ik" had een reset nodig." Floortje Dessing ambassadeur. Lees haar verhaal. Last minute ontspannen? Tot wel 40% korting. Retreat Spanje v.a. Yoga Adults only Rust. Ik wil ontspannen opladen. Stress Relieve retreat. met Karina Stewart Kamalaya. Karina in Nederland Meer info.
Stilteweekend meditatieweekend 26-28 april 30 aug-1 sept 2019.
Blijf op de hoogte en word geïnspireerd. Meld je aan voor de Nieuwsbrief! Leave this field empty if you're' human.: Lid van VMBN categorie 1. Meer van Live Mindfully. Spirituele reis India incl meditatie retraite. Copyright 2014 Live Mindfully KvK 61636355.
retraites.
Vanuit meditatie opmerkzaam gewaar leven is: Herinneren waar het omgaat, terugkeren naar je thuisbasis, de moed vinden om met compassie door het leven te gaan en je gewoonten zo nodig te veranderen, zodat je vol vertrouwen je vleugels kan uitslaan. 21 oktober t/m 25 oktober 2019. Retraite: Stilte bevrijdt!
Stilteweekend in Twente met Tijn Touber en Irene Sportel Happysoultravel.nl.
Zondag begint de dag ook weer met yoga en meditatie en een heerlijke brunch. In de loop van de dag wordt de stilte dan verbroken en is er tijd nog ervaringen te delen met elkaar voordat een iedereen weer zijns weegs zal gaan.

Contacteer ons