stilte retraite belgie
Franciscaanse Stille Retraites.
Namens ons team., 1 Er zal dit jaar voor het eerst een retraite in Brecht plaats vinden. Het is een klooster waar het goed toeven is met een riante kloostertuin. Voor meer informatie zie http//www.abdijnazareth.be/: of één van de opnames op you tube https//www.youtube.com/watchvk7htLZD0O3s.:
Bureau BALANS Retraite klooster Belgie.
Retraite klooster Belgie. In het klooster van Chevetogne België. van woensdag t/m zaterdag. 7 t/m 10 of t/m zondag 11 februari. 10 t/m 13 of t/m zondag 14 oktober. Het is mogelijk het verblijf individueel te verlengen tot zondag na de lunch. Waarom een retraite? Het verlangen naar rust en stilte is groeiende.
Stilte Retraite België Stichting Taijiquan Nederland.
Dit event is voorbij. Stilte Retraite België. 8 december 2017 1000: 10 december 2017 1630.: Taiji Fightingset door Erik Elsemans, YMAA coach instructor. Gedurende het weekend verblijf je in een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Stilte Detox Yoga Retraite met Tijn Touber Juno Burger 1-7 september 2018. In een wereld die met de minuut luider, drukker en veeleisender lijkt, is stilte het nieuwe goud; schaars, waardevol en uiteindelijk onbetaalbaar. Alleen stilte brengt je terug naar de plek waar je het meest naar verlangt: de oorspronkelijke bestaansgrond van je ziel.
Yvonne Oosterholt Stilte retraites met Yoga en Meditatie.
Bezinning/stilte retraite Kalmthout België, mei 2017. Stilte Retraite met Satsang gesprekken, Meditatie, Yoga, Reiki, Reconnectie, schilderen en intuitieve ontwikkeling en de rust ervaren midden in het heideveld en de bossen. In deze retraite is de stilte ervaring een belangrijk onderdeel.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Deze activiteiten zijn overigens geheel vrijblijvend. Lees meer onder het kopje Programma stilte retraite. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel de beginners, degene die willen ervaren wat de stilte met hen doet, als voor de ervaren liefhebbers. Retraite Klooster tot kloosterwandeling.
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven. Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn.
Stilte Retraite Weekend in België Stichting Taijiquan Nederland.
Dit event is voorbij. Stilte Retraite Weekend in België. 26 mei 2017 1000: 28 mei 2017 1630.: Stilte Retraite Weekend in België. Workshop Pushing Hands. Tijdens dit weekend verblijf je in een prachtig klooster in Vaalbeek, België en werk je aan het innerlijk stil worden.

Contacteer ons