stilte retraite belgie
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Hart-vipassana retraite. Over De Maanhoeve.
Vipassana: wat doet tien dagen stilte met je?
Ik heb dit inmiddels 4x gedaan, 2 x in Belgie net over de grens. Als ik de tijd zou hebben zou ik het ieder jaar doen, geweldige ervaring en een beetje afzien hoort er bij. dinsdag 20 februari, 2018 om 1825: uur. Kun jij vertellen Waar deze dagen gegeven worden? Jozé ten Have schreef.: dinsdag 20 februari, 2018 om 1205: uur. In plaats van mensen te bekeren van de ene georganiseerde godsdienst naar de andere, zei dhr. Goenka, moeten we proberen mensen te bekeren van ellende tot geluk, van gebondenheid tot vrijheid en van wreedheid tot mededogen. dinsdag 20 februari, 2018 om 1534: uur. Grappig die laatste alinea. Je hoeft namelijk nooit iets te zeggen, dat komt altijd vanuit jezelf. Maar in real life dit uitzetten is dus toch lastig! dinsdag 20 februari, 2018 om 1823: uur. ben eigenlijk wel benieuwd Waar deze stilte 10 dagen gegeven worden, kan iemand mij dat vertellen?
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Een weekend leven in stilte met jezelf. Het hoofd een paar versnellingen omlaag, meer voelen en gevoed worden met meditatie, yoga en mindfulness oefeningen en informatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. De retraite van Hans en zijn team brengt rust, ontspanning en inzicht.
Zijnsgeoriënteerde Stilte Retraite: In het Hart van het Leven.
We kiezen voor rust en toewijding als krachtige balsem voor de ziel in deze stilte retraite. We zijn erg blij dat we als Centrum Zijnsoriëntatie vier keer per jaar in ieder seizoen een stilte retraite kunnen aanbieden en we doen dat ook heel graag.
VMBN Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
Kennismaken met mindfulness. Hier vind je workshops, stiltedagen en retraites voor alle belangstellenden. Naar activiteiten mindfulness. Onderzoek MBSR bij hart en vaatziekten van start. Ellen Rouwet, vaatchirurg in het Erasmus MC, kan dankzij crowdfundingsubsidie van de Hartstichting starten met haar onderzoek.
Een week in een klooster met persoonlijke begeleiding.
Terugblik retraite week in Brecht van 12 tot 18 november 2018 We zijn begonnen met de stilte, ik heb er heel erg naar uitgekeken. Het leek zo fijn, 1 hele week de tijd voor God, de bron van mijn bestaan.
vipassana boeddhisme boek meditatie retraite belgie.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland. Yoga Retreats en Vakanties in België met Beoordelingen. 1 persoon nu geïnteresseerd. 3-Daagse Lente Meditatie en Stille Yoga Retreat in Vlaanderen, België. april 20-22, 2018. Alle maaltijden inbegrepen. Geschikt voor vegetariërs. 3 dagen / 2 nachten. 1 persoon nu geïnteresseerd. 5-Daagse Meditatie en Yoga Retreat in Durbuy, België. stilte retraite belgie gratis.
bol.com In stilte, Mirjam van Biemen 9789025367176 Boeken.
Retraites in Nederland en Belgie. Auteur: Mirjam van Biemen. 4.7 van de 5. E-mail deze pagina. Auteur: Mirjam van Biemen. Uitgever: Singel Uitgeverijen. De westerse mens wordt spiritueler. Het gehaaste leven eist zijn tol en veel mensen zoeken rust, meditatie en introspectie om alle stress het hoofd te kunnen bieden. Zo wordt ook de retraite steeds populairder. Het aanbod is groot: het oude vertrouwde klooster heeft altijd wel een bed over, en je kunt deelnemen aan een Vipassana tien dagen mediteren in stilte.

Contacteer ons