retraite weekend
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Lopen op blote voeten door het gras, in de zon, lieve mensen, stilte, eerbied en respect, mooie muziek, inspiratie, lekker stoeien en hartelijk lachen, dansen, tekenen en doen waar je zin in hebt, keuze: ik ga van deze retraite genieten!
Retraite Weekend Boek direct uw time-out!
Zo kunt u voor nieuwe uitdagingen gaan die passen bij uw kennis en vaardigheden en u door onze ervaren yogaleraren door de oefeningen laten leiden. Heeft u liever een kort retraite weekend dichterbij huis en heeft u zin om gewoon even een korte pauze te nemen van het dagelijks leven?
Weekend retraite Leven in Vrijheid.
Deze weekend retraite gaat over je dagelijks leven in lijn brengen met jouw ware natuur, doordat je stabiliseert in het NU en van daaruit situaties aantrekt die beter passen bij wie je werkelijk bent. Want overgave aan dit moment, betekent overgave aan de diepere lagen van jeZelf en dus ruimte geven aan de natuurlijke uit en ingaande stroom.
Retraite weekend vol rust en bezinning. Lees meer.
In de tabel hieronder kun je ontdekken welk retraite weekend het best bij jou past. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een groepje een retraite op maat te maken. Heel veel plezier met het bekijken welke retraite weekend bij jou past.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Retraite Lighthouse Works: Detox, Mindfulness, yoga Wellness.
Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is een Detox Retraite je medicijn. Kwestie van agenda pakken en een weekend prikken! Tijdens ons detox retraite krijgt je lijf rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, cold pressed sappen.
retraites.
Weekend Leven zonder waarom. Tijdens dit weekend verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld. Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 22 juni t/m 24 juni 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite.
Weekend Retraite Retraite Lite Mindfulness en Vipassana bij Bewust Vrij.
Return to Content. Retraite Lite Weekend Mindfulness Vipassana Weekend Retraite. Het Retraite Lite weekend is een weekend retraite waarin je een laagdrempelige introductie in de kunst van vipassana en mindfulness meditatie krijgt, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.

Contacteer ons