retraite weekend
Agenda.
Woensdag 5-9-2018 cursus mindful mediteren en leven in overvloed in Bergen Lees hier meer. Donderdag 6-9-2018 cursus mindful mediteren en de 5 stappen naar verlichting in Heemskerk Lees hier meer. Zaterdag 22-9-2018 workshop meditatief schilderen in Almere Lees hier meer.
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
Gastenhuis Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
Groepsboekingen voor 2020 zijn pas mogelijk vanaf 12 augustus 2019. In het weekend staat het gastenhuis voortaan enkel nog open voor groepen van max. 12 leden die tot een parochie of een gemeente behoren en een duidelijk invulling geven aan het weekend.
Stilteweekend www.stbonifatiuskerk.nl.
Daarna, tot 48 uur vóór aanvang van de retraite: 50% annuleringskosten. Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang van retraite: 100 % annuleringskosten. Het deelnamegeld wordt voldaan middels de onderstaande machtiging. Zonder betaling vooraf kan helaas niet worden gereserveerd. U mag de deelnamekosten ook zelf aan ons overmaken. In dat geval wordt een reservering pas in behandeling genomen als het deelnamebedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Hierbij machtig ik de St. Bonifatiuskerk om éénmalig het volgende bedrag.: vul hier het bedrag voor een éénpersoons of tweepersoonskamer in. van deze bankrekening af te schrijven IBAN.: Zie ook onze andere activiteiten. Yoga en stilteweekend. Een weekend van loslaten, ontspannen, stil worden en bij je gevoel komen.
Mindfulness yoga stilte retraite weekend Yoga in het nu.
Najaar weekend en lang weekend mindfulness yoga retraite.: Weekend retraite is van vrijdag 23 september vanaf 18.00 uur tot en met zondag 25 september 17.00 uur. Lang weekend retraite duurt tot en met maandag 26 september 10.00 uur. Data mindfulness weekend retraite Drenthe.
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite In een ander licht.
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite. Stilte-bezinningsweekend / stilteretraite In een ander licht organiseert regelmatig stilte-bezinningsweekenden en stilteretraites. In deze weekenden wordt met aandacht voor jezelf en in stilte, gewerkt met zaken die voor jou belangrijk zijn of waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Retraite en Stilteweekend Meditatie, Yoga en Mindfulness.
De retraite is voor het grootste deel in zwijgen en bedoeld voor mensen met voldoende ervaring. In de weidse omgeving van zencentrum Noorder Poort en met alle vormen van meditatie zul je een grote stilte, ruimte en vrijheid in jezelf gaan ervaren! Begeleiding: Ciska en Stef. Weekend: vrijdagavond 8 uur zondagmiddag 15 uur.

Contacteer ons