retraite weekend
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Eigentijdse onthaasten, ont-moeten en ontspannen in klooster. Een weekend van stilte en bezinning in de rust en schoonheid van de omgeving van kloosterhotel ZIN. Bent u op zoek naar tijd voor uzelf, wilt u stil staan bij uw huidige doelen of gewoon even uitrusten? Dan kunt u kiezen uit verschillende retraite momenten bij kloosterhotel ZIN.
Weekend Retraite Retraite Lite Mindfulness en Vipassana bij Bewust Vrij.
Retraite Lite Weekend Mindfulness Vipassana Weekend Retraite. Het Retraite Lite weekend is een weekend retraite waarin je een laagdrempelige introductie in de kunst van vipassana en mindfulness meditatie krijgt, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
De Bloeiplaats biedt de mogelijkheid voor een individuele retraite of gezamenlijk retraiteverblijf voor mensen met hun dierbaren of collega's' in een huiselijke setting en met de duinen en de zee binnen handbereik. Nu een retraite boeken? Reserveer je retraite aan zee hier en kom helemaal tot rust!
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
retraites.
Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster. 14 oktober t/m 17 oktober 2018. Weekend In contact met je vrouwelijke kracht. Een weekend voor vrouwen die contact willen maken met hun innerlijke kracht.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek. Features van onze yoga meditatie retraite. Drie in één: een yogaretraite, een meditatieretraite én een spirituele retraite. 7 uur les per dag: 2 uur yoga, 2 uur meditatie, 2 uur theorie, 1 uur privéles.
3-daagse Retraite in Zuid-Oost Groningen.
Therapie en Lifecoaching. Een 3-daagse Retraite in Zuid-Oost Groningen. Kom tot stilstand en verwen jezelf op een begeleide retraite met Meditaties, Mindfulness en Massages op een stilteplek in de natuur. Tijdens deze retraite doe je nieuwe inzichten op en vergroot je je bewust zijn.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Waarom een retraite weekend of lang weekend? Tijdens de retraite leer je mindfulness technieken die je in het dagelijks leven gebruikt om je hoofd minder snel te verliezen tijdens stressvolle momenten. Omdat je tijdens het retraite weekend veel minder prikkels en afleiding hebt ontdek je veel sneller een basale rust.

Contacteer ons