retraite weekend
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite In een ander licht.
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite. Stilte-bezinningsweekend / stilteretraite In een ander licht organiseert regelmatig stilte-bezinningsweekenden en stilteretraites. In deze weekenden wordt met aandacht voor jezelf en in stilte, gewerkt met zaken die voor jou belangrijk zijn of waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt.
Weekend Retraite Retraite Lite Mindfulness en Vipassana bij Bewust Vrij.
Return to Content. Retraite Lite Weekend Mindfulness Vipassana Weekend Retraite. Het Retraite Lite weekend is een weekend retraite waarin je een laagdrempelige introductie in de kunst van vipassana en mindfulness meditatie krijgt, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.
Lighthouse Works: Detox, Mindfulness, wellness yoga retreat.
Kwestie van agenda pakken en een weekend prikken! Tijdens ons detox retreat krijgt je lijf rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, cold pressed sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilos, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd. In ons detox retraite geldt niets moet, alles mag.
Inspiratieweekend Verwenweekend Kookweekend Retraite Vakwerk vakantiewoning Zuid Limburg Mechelen Hoeve Hurpesch.
Prijzen en beschikbaarheid. Een aantal keer per jaar organiseren wij een bijzonder weekend. Een kadootje voor jezelf en of een ander. Denk aan kookworkshops, retraite, inspiratie, meditatie, wandelen, buiten, tuinieren, mindfulness of een combinatie daarvan. Niet zweverig, vooral bijzonder, leuk, memorabel, lekker, ontspannen.
Weekend retraite Dharmatoevlucht.
Overnachting in de tempel is mogelijk voor hen die van buiten Apeldoorn komen. Deze retraite is alleen toegankelijk voor hen die vertrouwd zijn met de beoefening in de Dharmatoevlucht en in de Utrecht en Groningen meditatiegroepen. 1930: meditatie / loopmeditatie / meditatie.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Retraites Mind Only Instituut voor Boeddhistische Psychologie.
Er zijn weekendretraites en weekretraites. Een weekend duurt van vrijdagavond t/m zondagmiddag. Een weekretraite duurt bijvoorbeeld van maandagmiddag t/m zaterdagmiddag. Om aan een retraite deel te nemen is ervaring met Boeddhisme of meditatie niet noodzakelijk. We leren om de Boeddhistische psychologie in het dagelijks leven toe te passen.
Retraiteweekend met Leo Fijen: 02 04 November 2018 Herberg Welgelegen.
De prijs voor dit weekend bedraagt: 199, p.p. SKU: 14 Categorie: Weekend weg Tags: bezinning, bezinningsweekend, retraite, retraite weekend, stilteweekend, weekend. Van Vrijdag 02 tot en met Zondag 04 November 2018 organiseert de Herberg voor de vijfde keer een retraiteweekend.

Contacteer ons