retraite weekend
Satsang retraite weekeinden Joanika Advaita Vedanta non-dualiteit.
Joanika in het dagelijks leven. Satsang lente weekend intensives in retraite bij Joanika. Ook dit jaar organiseren we lente retraite satsang weekend intensives met Joanika. Tijdens de retraite weekeinden is er 3 x per dag een satsang en je kunt blijven slapen in onze Villa Levenslicht.
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite In een ander licht.
Stilte-bezinningsweekend / stilte retraite. Stilte-bezinningsweekend / stilteretraite In een ander licht organiseert regelmatig stilte-bezinningsweekenden en stilteretraites. In deze weekenden wordt met aandacht voor jezelf en in stilte, gewerkt met zaken die voor jou belangrijk zijn of waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt.
Weekend Retraite Retraite Lite Mindfulness en Vipassana bij Bewust Vrij.
Retraite Lite Weekend Mindfulness Vipassana Weekend Retraite. Het Retraite Lite weekend is een weekend retraite waarin je een laagdrempelige introductie in de kunst van vipassana en mindfulness meditatie krijgt, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.
Lighthouse Works: Detox, Mindfulness, wellness yoga retreat.
Kwestie van agenda pakken en een weekend prikken! Tijdens ons detox retreat krijgt je lijf rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, cold pressed sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilos, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd. In ons detox retraite geldt niets moet, alles mag.
Stilteweekend www.stbonifatiuskerk.nl.
Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang van retraite: 100 % annuleringskosten. Het deelnamegeld wordt voldaan middels de onderstaande machtiging. Zonder betaling vooraf kan helaas niet worden gereserveerd. U mag de deelnamekosten ook zelf aan ons overmaken. In dat geval wordt een reservering pas in behandeling genomen als het deelnamebedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Hierbij machtig ik de St. Bonifatiuskerk om éénmalig het volgende bedrag.: vul hier het bedrag voor een éénpersoons of tweepersoonskamer in. van deze bankrekening af te schrijven IBAN.: Zie ook onze andere activiteiten. Yoga en stilteweekend. Een weekend van loslaten, ontspannen, stil worden en bij je gevoel komen.
Weekend retraite Dharmatoevlucht.
Overnachting in de tempel is mogelijk voor hen die van buiten Apeldoorn komen. Deze retraite is alleen toegankelijk voor hen die vertrouwd zijn met de beoefening in de Dharmatoevlucht en in de Utrecht en Groningen meditatiegroepen. 1930: meditatie / loopmeditatie / meditatie.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Naast individueel innerlijk schouwen is er ook ruimte voor het delen en verbinden met elkaar als je dat wilt. Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken.
Retraites Mind Only Instituut voor Boeddhistische Psychologie.
Er zijn weekendretraites en weekretraites. Een weekend duurt van vrijdagavond t/m zondagmiddag. Een weekretraite duurt bijvoorbeeld van maandagmiddag t/m zaterdagmiddag. Om aan een retraite deel te nemen is ervaring met Boeddhisme of meditatie niet noodzakelijk. We leren om de Boeddhistische psychologie in het dagelijks leven toe te passen.

Contacteer ons