meditatie rotterdam
Vipassana Rotterdam.
Mindfulness is voor een groot deel afgeleid van deze meditatievorm. Een uitgebreidere beschrijving van wat Vipassana is kun je hier lezen of op de website van de SIM. Stichting Inzicht Meditatie SIM. Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam is aangesloten bij de landelijke SIM.
Rotterdam Zen Zazengroep op dinsdag.
Doorgaande groep zen meditatie.: De doorgaande groep zen meditatie staat open voor iedereen die vertrouwd is met zitmeditatie. Het programma bestaat uit 30 minuten zitten in stilte, gevolgd door loopmeditatie en nog een tweede periode van 25 minuten zitten in stilte. Daarna volgt een verhaal, met mogelijk een dialoog. Er is ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met mij. wekelijks op dinsdagavond, t/m 01-02-2019. 05-02-2019 t/m 25-06 2019. 20.00 21.45, inloop/thee vanaf 19.30 uur. Zen Centrum Rotterdam, Noordsingel 168.
Centrum Mudra Kundalini Yoga.
Workshop Yoga en de ademhaling. Workshop Yoga en Meditatie. Workshop Yoga en Geluid. Het fundament van het sjamanisme. De Yoga van de bewustwording. vanaf 28 augustus weer de volgende agenda.: Dinsdag avond wekelijks. 1900: 2030: uur en 2045: 2215: uur. voor beginners, medium en gevorderden. 1000: 1130: uur. voor beginners, medium en gevorderden. Yoganesa Rotterdam, Kralingen.
Meditatie Cursus Rotterdam Illiaster.
De meditatie strippenkaart. Mediteren op maat. Mini meditatie cursus. Service en onderhoud. Meditatie in Bedrijf. Coaching voor professionals. Wat doet een aura en chakraspecialist? Malva detox energizer arrangement. Reacties op Malva. Agenda, mogelijkheden en tarieven. Kwartaal en jaarcursussen. Meditatie Cursus Rotterdam.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Meditatie Rotterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Rotterdam is de grootste havenstad van Europa. De stad profileert zich als moderne internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Rotterdam, die ook te vinden zijn in de rubriek meditatie! 2016 Telefoonboek B.V.
Social Return bij de Gemeente Rotterdam/.
Op dit moment inventariseert GreenFox namens GreenChoice en Delta ruim 1000 Rotterdamse meters. Zoals de meeste gemeenten in Nederland, heeft ook de gemeente Rotterdam van een groot aantal gemeentelijke locaties niet in kaart waar de fysieke meter hangt en wat de actuele meterstanden zijn.
Meditatie Meetups in Rotterdam Meetup. address. align-top. arrow-left. arrow-right. back. bell. block. calendar. camera. ccw. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-small-down. chev
Begin een nieuwe groep. Meditatie Meetups in Rotterdam. Here's' a look at some Meditatie Meetups happening near Rotterdam. Meetups met vrienden. Sorteer op Beste match. Isha Programs-Inner EngineeringMeditationYogaNetherlands., Isha Programs-Inner EngineeringMeditationYogaNetherlands., I Meditate DH. I Meditate DH. Den Haag Meditation and Mindfulness Meetup.

Contacteer ons