meditatie retraite
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Voor ons moderne mensen is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor meditatie. Om die reden kan het goed zijn om af en toe een periode te reserveren voor meditatie en om die optimaal te benutten kan men aan een georganiseerde retraite deelnemen.
Retraite en Meditatie.
Retraite en meditatie voor meer balans. Stel je voor dat je alle stress en onrust achter je kunt laten. Is dat een onbereikbaar ideaal? Zelf was ik vroeger een druk baasje, vaak rusteloos en vond het lastig te verwijlen. Nog steeds ben ik graag actief, maar ik heb inmiddels ook geleerd om te mediteren of niets te doen.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Stilteretraite Spanje meditatie retraite Spanje 8-14 juni.
De retraite is open voor zowel mensen met ervaring als beginners op het gebied van yoga en meditatie. De enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om de dagen in volledige stilte door te brengen, veel wilt mediteren en in jouw proces durft te duiken.
Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring Stilte Retraite Thailand.
Na de meditatie retraite reis ik met een nachtbus in 12 uur naar het vaste land: Hua Hin. Hier wil ik een paar dagen genieten aan het strand en mij verwonderen over mijn hele reis en in het speciaal de meditatieweek.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2020 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Deze klassieke 10 daagse vipassana meditatie retraite is in het Hindoeïsme en Boeddhisme ontwikkeld om je geest eerst te leren verstillen om vervolgens door zelfonderzoek je zelfkennis van de 4 lichamen te vergroten: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Er zit geen verschil in de Hindoeïstische en Boeddhistische methode.
Het Yogahuis in Twello.
Mar 15 2019 Mar 17 2019 Inzicht in Stilte: een inzicht-meditatie retraite. De uitnodiging van dit weekend is om in stilte jezelf te ontmoeten. Clare en Maike verzorgen deze intensieve meditatieretraite die je de kans biedt om je meditatiebeoefening te verdiepen. In het weekend worden de meditaties met zorg in enkele stappen opgebouwd. S ochtends starten we met meditatie in beweging hatha yoga en s middags en s avonds worden begeleide en onbegeleide meditatiesessies aangeboden.
Sangha Metta.
Wat is Vipassana meditatie? Resultaten van meditatie. Vipassana meditatie instructie. Wat is Metta meditatie? Wat is Insight Dialogue? Wat is een retraite? Meest gestelde vragen. Overzichtlijst programma 2018. Overzichtlijst programma 2019. Annual review English retreats 2018. Annual review English retreats 2019.

Contacteer ons