meditatie retraite
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten. Bekijk de agenda voor data. Wilt u uitrusten, ruimte creeren voor u zelf en een verdiepingsslag maken. Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over mindfulness en meditatie overMindfulness en stilte retraite. Meerdaagse Vipassana retraite. Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave. De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd.
10-daagse Vipassana inzichtsmeditatie Stilte Retraite Januari 2018 Hans Kloosterman Hans Kloosterman.
Deze klassieke 10 daagse vipassana meditatie retraite is in het Hindoeïsme en Boeddhisme ontwikkeld om je geest eerst te leren verstillen om vervolgens door zelfonderzoek je zelfkennis van de 4 lichamen te vergroten: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Er zit geen verschil in de Hindoeïstische en Boeddhistische methode.
Retraitehuis met Vipassana, Metta, Shamatha meditatieweekend 2018 Mindfulnesstraining vlakbij Nederland, meditatie retraite 2018.
Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken. Boeddhistische meditatie avonden. Vakantie Mindfulness Meditatie. Mindfulnesstraining in de vakantie. Moe van IVF of ICSI. Voor ouder en Kind. Boeddhistische meditatie retraite. Weekend mindfulnesstraining v.a. Vipassana Metta Shamatha weekend. Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
6 redenen om in retraite te gaan Happinez.
Jaren geleden deed ik een vierweekse meditatie retraite. Ik had er vooraf goed over nagedacht, maar na twee weken was de rek eruit en gaf ik op. Toch ben ik dankbaar voor de ervaring en raad ik het iedereen aan alleen ga eerst een weekend of week, vóórdat je tien dagen of een hele maand op retraite gaat.
Meditatiedagen Retraites Leven in Aandacht.
Bij Bosoord, Loenen Categorieën: Retraite. De 4 Hartskwaliteiten Brahmavihara's' Verdiepingsdag Vlaanderen. Van 13 Okt 2018 1030: tot 13 Okt 2018 1630.: Bij Ehipassiko Boeddhistisch Centrum, Antwerpen Categorieën: Meditatiedag. Meditatie en Qi Kong stokoefeningen Dag van Aandacht. Van 27 Okt 2018 1000: tot 27 Okt 2018 1700.:
Meditatie retraite in de natuur biedt je alles om helemaal tot rust te komen.
Je maakt kennis met verschillende meditatie technieken, zo kun je ontdekken met welke meditatie techniek je het meest resoneert. Gedurende de week geniet je van vegatarische gerechten en ontmoet je inspirerende mensen met verschillende achtergronden. De meditatie retraite wordt gegeven door Raymond Besems.

Contacteer ons