meditatie retraite
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Blogbewust.
Zelfreflectie en meditatie. Zelfreflectie na meditatie of een retraite Naast meditatie is het ook goed om aan zelfreflectie. Meditatie retraite 15 t/m 18 mei. 15 t/m 18 mei organiseren Bernard en Stephany Samson een 4 daagse meditatie retraite. Concentratie meditatie vóór inzichtmeditatie.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.
Retraite Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Voor ons moderne mensen is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor meditatie. Om die reden kan het goed zijn om af en toe een periode te reserveren voor meditatie en om die optimaal te benutten kan men aan een georganiseerde retraite deelnemen.
Stichting Inzichts Meditatie Agenda.
Comments are off. Liefde zonder grenzen: een introductie tot Metta meditatie o.l.v. Eerwaarde Viranani, organisator Nynke Humalda. De prachtige kwaliteit van Metta liefdevolle vriendelijkheid is grenzeloos. In deze retraite zal Eerwaarde Viranani een simpele en directe methode onderwijzen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken zodat we in goedheid verbinding kunnen maken met anderen.
Stilte Dagen en Retraites Tijn Touber.
STILTE SAUNA/WELLNESS DAGEN. Geniet in stilte van de uitgebreide spa en wellness faciliteiten en het fantastisch comfortabele nachtje in Hotel Thermen Bussloo. Binkie en Tijn delen inzichten en inspiratie om je naar de stilte te leiden. Ze sluiten de retraite af met een SEVEN meditatie concert.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Onze extra intensieve retraites zijn een optie voor wie al eerder bij ons in retraite is geweest of voor wie al veel yoga en meditatie oefent en zin heeft in een extra uitdagende midweek. In de extra intensieve retraite is de yoga uitdagender.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over mindfulness en meditatie overMindfulness en stilte retraite. Meerdaagse Vipassana retraite. Vijf dagen in volledige stilte doorbrengen is een uitdagende en inspannende opgave. De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd.

Contacteer ons