meditatie retraite
Dzogchenretraite, jan geurtz.
Als je behoefte hebt aan rust en ontspanning, stilte en spiritueel onderricht, meditatie en wandelen in de natuur, en contact met anderen op het spirituele pad, dan is zo'n' vijfdaagse retraite misschien iets voor je. Er wordt voor deze retraite geen aanvangsniveau verlangd.
Stilte retraite Healing en meditatie Hilversum.
Retraite betekend letterlijk terugtrekken uit het dagelijks leven. Deze dagen zullen we de Stilte onderzoeken. We maken daarbij gebruik van een dagritme, meditatie, bidden, healing meditatie, inquiry, muziek, en beweging. Een paar dagen Stilte binnen een groep is heerlijk en opent naar eenvoud en diepte.
Krijtberg Meditaties en retraites.
Vraag aan koster Gerwin Roffel. Meditaties en retraites. Home Meditaties en retraites. Iedere dinsdagochtend, buiten de vakantietijden, wordt er in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden volgens de Ignatiaanse methodiek. Na afloop is er gelegenheid tot informeel samenzijn.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij Vipassana Retraites Mindfulness Trainingen.
Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie? Tijdens deze vipassana-retraite beoefen je vipassana/mindfulness boeddhistische meditatie, ook wel inzichtmeditatie genoemd. Deze stilte-retraite is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
8 Days Yoga and Meditation Retreat in Kep, Cambodia BookYogaRetreats.com.
Ga op reis naar jezelf. Yoga en Meditatie Retraite in Cambodja. 7 dagen met instructie. Vagabond Temple yoga en meditatie retreat center nodigt je uit om hun spirituele huis binnen te treden voor een unieke ervaring van gezond leven, transformatie, rust en vrede.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Waar kan je Vipassana retraites doen in Nederland en in het buiteland? Vihara.
Iedereen die al iets langer mediteert raad ik een Vipassana retraite aan. Dit kan perspectieven op uiteenlopende zaken doen veranderen en inzichten geven. Zelf doe ik meerdere keren per jaar een retraite. Ook vanuit Vihara zelf bieden wij meditatie retraites aan.
Retraites.
Woorden die haar schetsen zijn: vriendelijk, helder, licht, gewoon, betrokken en zich verbindend met wat er is. En humor niet te vergeten. Binnen haar werkwijze maakt zij gebruik van de stilte, meditatie, creatieve middelen, wandelingen in de natuur, ontmoeting en ontspanning.

Contacteer ons