meditatie retraite
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Meditatie is een waardevol instrument, dat je leert om liefdevol om te gaan met gedachten en gevoelens. Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder.
Joost van den Heuvel Rijnders vipassana-meditatie.
Ik heb gemerkt dat dit niet eenvoudig is en dat het een speelse en creatieve benadering vraagt om opmerkzaam te zijn temidden van het volle en drukke leven. Ondersteunend daarbij zijn de perioden van de formele meditatie en studie van de Dhamma.
Meditatie retraite in de natuur biedt je alles om helemaal tot rust te komen.
Je maakt kennis met verschillende meditatie technieken, zo kun je ontdekken met welke meditatie techniek je het meest resoneert. Gedurende de week geniet je van vegatarische gerechten en ontmoet je inspirerende mensen met verschillende achtergronden. De meditatie retraite wordt gegeven door Ferry Maidman.
Retreat Center Heart of Yoga weekenden en Retraite Nederland.
Wieteke van Meer neemt je in deze uitdagende retraite mee op het Yoga pad. Vol enthousiasme maakt ze de filosofie en achtergronden van yoga tastbaar en helder, met praktische handvatten voor het dagelijks leven. Haar dynamische yogasessies met asana, pranayama en meditatie bieden balans en focus.
6 redenen om in retraite te gaan Happinez.
Jezelf vrijwillig een paar dagen tot een maand afsluiten van de bewoonde wereld, om op ontdekkingsreis te gaan ín jezelf: Jasmijn doet het regelmatig en is er van overtuigd dat het goed voor je is. Jaren geleden deed ik een vierweekse meditatie retraite.
SIM retraites Pannananda Centrum voor Yoga-Meditatie Zwolle.
Het is goed dat je enige basiskennis bezit van en ervaring hebt met Vipassana meditatie als je wilt deelnemen aan een retraite. Als je deze ervaring niet hebt kun je onder bepaalde omstandigheden toch meedoen, waarbij een goede motivatie belangrijk is.
Mijn eerste Meditatie Retraite Ervaring Stilte Retraite Thailand.
Na de meditatie retraite reis ik met een nachtbus in 12 uur naar het vaste land: Hua Hin. Hier wil ik een paar dagen genieten aan het strand en mij verwonderen over mijn hele reis en in het speciaal de meditatieweek.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Meditatie en Yoga. In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.

Contacteer ons