christelijke meditatie
bol.com Handboek Christelijke meditatie, Diverse auteurs 9789023970781 Boeken.
Een zeer heldere uiteenzetting over de mogelijkheden van meditatie binnen de Christelijke traditie. Het doet je de ogen openen voor een andere kijk op die traditie, waarbij niet uit gegaan wordt van hokjes geest, maar de traditie veel breder plaats.
Handboek christelijke meditatie.
Terwijl in de samenleving vooral veel belangstelling is voor niet-christelijke vormen van meditatie, treedt nu ook de christelijke meditatie meer naar buiten. Deze meditatieve beweging kent ook theologische uitgangspunten die in dit boek vooral worden uitgewerkt vanuit een visie op God als Vader, Zoon en Geest.
Christelijke meditatie Tim van Iersel.
mediteren, christelijk, christelijke meditatie, mediteren kun je leren, workshop. Mediteren kun je leren. Mediteren is een vorm van gebed. Mediteren is tegelijk ook een oefening in loslaten en leven in het nu. Mediteren gebeurt al eeuwenlang, ook in de christelijke traditie.
Christelijke Meditatie Oefeningen: Ontdek Ze Hier.
Search for: Search. Thuis Mediteren Christelijke Meditatie Oefeningen: Ontdek Ze Hier. Christelijke Meditatie Oefeningen: Ontdek Ze Hier. Een van de vele manieren om te mediteren is door een christelijke meditatie uit te voeren. Via deze meditatie probeer je dichter bij de Heer te komen.
Kleine gids voor christelijke meditatie Lex Boot.
Deze kleine gids voor christelijke meditatie bevat geen theoretische verhandelingen, maar houdt het praktisch: mediteren, hoe doe je dat? Dit zeer toegankelijke boekje telt veertien meditaties om zelfstandig of in een groep te doen, en besteedt aandacht aan lectio divina, ignatiaanse meditatie, Taizé en Ionameditatie, mantrameditatie, icoonmeditatie, loopmeditatie en Centering Prayer.
Christelijke meditatie.
Christelijke meditatie richt zich op de ontmoeting met God, verbindt zich met Jezus Christus en weet zich gedragen door de Geest. De Leergang Liefdevol ontmoeten verdiept door intensieve begeleiding de eigen innerlijke weg en het proces van de relatie met God.
Cursussen en toerusting De Stadslamp Amsterdam.
2012 0258: door De Stadslamp Amsterdam. Ook dit seizoen worden door het" Huis op het Spui" weer een aantal cursussen en activiteiten georganiseerd op het gebied van christelijke spiritualiteit. Bijvoorbeeld: Mediteren op Maandag. Iedere maandagochtend christelijke meditatie onder deskundige begeleiding.
Wat is christelijke meditatie? Opkijken.nl.
Anoniem 4 jaar geleden. Een andere aanrader rond meditatie vanuit Christelijke hoek is het boek Geen adem behalve DE adem van Jonas Slaats. te focussen op de fysieke aspecten van meditatie, beschrijft het de verschillende geestelijke houdingen die men tijdens meditatie kan aannemen.

Contacteer ons