retraite belgie
Privé Retraite in de Belgische Ardennen wishtrips.nl.
Voeg reis toe. Privé Retraite in de Belgische Ardennen. Privé Retraite in de Belgische Ardennen. Al 9 mensen hebben deze reis in hun wishlist. In ons retraite centrum heten wij u van harte welkom in een sfeer van natuurlijke schoonheid en harmonie.
Yoga Stilte Retraites in België met Beoordelingen.
Yoga Retreats Yoga Stilte Retraites in België. Op zoek naar fantastische yoga en stilte retraites in België? Een yoga en stilte retraite in België vind je gemakkelijk bij BookYogaRetreats.com. Kies uit een grote selectie aan yoga en stilte retraites in België en reserveer vandaag nog.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Tijdens deze retraite speciaal gericht op burn-outs leer je alles wat nodig is om een burn-out te voorkomen, maar er ook van te genezen. Yoga, Meditatie Mindfulness 5-daagse Vipassana Retraite in Stilte op de Veluwe. 23-07-2018 27-07-2018 in Heerde, Veluwe.
Asharum Amonines Retraite Centrum Belgische Ardennen.
Het is ook mogelijk om uw eigen retraite te plannen, de Asharum te bezoeken voor een paar ontspannende en inspirerende dagen of zelfs om het huis te huren voor uw eigen activiteiten. Kijkt u verder op deze site voor de informatie die u nodig heeft en neem contact met ons op voor eventuele vragen.
Bureau BALANS Retraite klooster Belgie.
Retraite klooster Belgie. In het klooster van Chevetogne België. van woensdag t/m zaterdag. 7 t/m 10 of t/m zondag 11 februari. 10 t/m 13 of t/m zondag 14 oktober. Het is mogelijk het verblijf individueel te verlengen tot zondag na de lunch. Waarom een retraite?
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Het centrum wordt ondersteund door oud-studenten dat wil zeggen, studenten die minstens één 10-daagse cursus bij S.N. Goenka of een van zijn assistent leraren hebben afgerond uit deze drie landen, en cursussen worden gegeven in het Nederlands, Duits, Frans en Engels.
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Activiteiten op locatie Klooster Rosario, Bever, België. Stilte Retraite: In het Hart van het Leven Paasretraite. Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven.

Contacteer ons