retraite belgie
Bureau BALANS Retraite klooster Belgie.
Retraite klooster Belgie. In het klooster van Chevetogne België. van woensdag t/m zaterdag. 7 t/m 10 of t/m zondag 11 februari. 10 t/m 13 of t/m zondag 14 oktober. Het is mogelijk het verblijf individueel te verlengen tot zondag na de lunch. Waarom een retraite?
Yoga Retreats en Vakanties in België met Beoordelingen.
Bereid je naast je dagelijks yogasessies ook voor om de prachtige Belgische groene landschappen en geweldige architectuur en geschiedenis te ontdekken. Of je nu kiest voor een kort weekendje weg of een week lang vakantie; in België heb je fantastische opties om uit te kiezen.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
Keer terug naar deze stilteplek en geef je oorspronkelijke kwaliteiten en krachten opnieuw zuurstof en bewegingsruimte. Tijdens deze retraite met Juno en Tijn hoef je niet uren in pijnlijke houdingen te zitten, je hoeft niets te doen tijdens de bewust ingelaste lummeltijd.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig. Aangezien ik nog midden in de retraite blues zit een mooi moment om mijn ervaring te delen. Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie.
Stilte Retraite België Stichting Taijiquan Nederland.
Dit event is voorbij. Stilte Retraite België. 8 december 2017 1000: 10 december 2017 1630.: Taiji Fightingset door Erik Elsemans, YMAA coach instructor. Gedurende het weekend verblijf je in een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn.
Plaatsen voor stilte en spiritualiteit in Limburg en België Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Stilte en spiritualiteit zijn op deze plaatsen heel gewoon. Ook kan je er terecht voor pelgrimage en retraite. Plekken voor stilte en spiritualiteit in Zuid-Limburg. In het redemptoristenklooster Wittem, naast het dorp Partij in Zuid-Limburg, wordt de heilige Gerardus Majella vereerd.
Yvonne Oosterholt Stilte retraites met Yoga en Meditatie.
Bezinning/stilte retraite Kalmthout België, mei 2017. Stilte Retraite met Satsang gesprekken, Meditatie, Yoga, Reiki, Reconnectie, schilderen en intuitieve ontwikkeling en de rust ervaren midden in het heideveld en de bossen. In deze retraite is de stilte ervaring een belangrijk onderdeel.
Retraites Dhammakaya Benelux.
Deelnemers worden verzocht gedurende een retraite in het klooster te verblijven, om de sfeer van de retraite te behouden. Voor alle programmas zijn de leraren monniken, die zijn opgeleid in Thailand. Alle lessen worden in het Nederlands gegeven, ofwel in het Nederlands simultaan vertaald, behalve de Engelstalige retraites.

Contacteer ons