tantra meditatie
Tantra-masseurs vaak over de schreef: Het zijn serieverkrachters RTV Rijnmond.
Maar wat gebeurt er? Ze worden opnieuw getraumatiseerd." Bordje aan de muur. Tantra is een spirituele vorm van seks en intimiteit. In plaats van louter om orgasmes draait het in deze van oorsprong Indiase filosofie vooral om aanraking en meditatie.
TantraLife Waar harten elkaar vinden door Tantra Seksueel Bewustzijn. Kennismaking of Verdieping vol liefde, intimiteit en spiritualiteit. Workshops Cursussen Les en Coaching Relatie en Trauma-therapi
Je kunt tantra zien als een levenswijze TantraLife die breed en veelomvattend is. Tantra-massages, tantra-oefeningen, meditatie, yoga, chakra en energiewerk, er is zoveel dat je kunt doen en dan hebben we het nog niet over de filosofie erachter, het bewustzijn en de diverse tantra stromingen.
Tantra Binnen het Tibetaans Boeddhisme.
Bijvoorbeeld de bekende Vipassana meditatie bewustwording van het eigen zijn d.m.v. concentratie op de ademhaling is een vorm van Theravada boeddhisme en Zen meditatie is een vorm van Mahayana Boeddhisme. Tibetaanse Tantra zelf bestaat ook weer uit verschillende scholen die kunnen gegroepeerd worden op basis van de mate waarin nadruk wordt gelegd op het werken met algemeen gangbare of esoterische technieken.
tantra Archieven Dagelijkse Gedachte.
Of wil je wel eens weten wat Tantra voor jouw relatie kan betekenen? Kom dan naar een van de gratis info-avonden van cursuscentrum Kasteel de Schans in Eindhoven op 30 en 31 januari en op 1 februari. Klik voor alle info op Emotioneel Lichaamswerk of Tantra.
Geleide meditatie door Carla Verberk Centrum voor Tantra.
Een meditatie voor iedere dag ingesproken door Carla. Meditatie, Tantra in het dagelijks leven. Het is alsof ik weer in de nabijheid van Carla zit, dat ik zelfs opnieuw in één van de trainingen aanwezig ben. In de stafkamer hebben we een naam voor de meditatie die we bijna iedere dag beoefenen in onze retraites.
Himalayan Institute Yoga, Meditation, Wellness.
See all of our certification programs and infuse your practice and teaching with the power of a living tradition. Practitioners of all levels and backgrounds turn to our programs to deepen their knowledge of hatha yoga, meditation, yoga philosophy, and ayurveda.
A Tantra Meditation To Enhance Your Love Life. mbg. mindbodygreen. practices. revitalize. icon_account. icon_bag. icon_search. Caret_white. mbg. Facebook. Pinterest. Twitter. SMS. Group 8. Group 8. Gr
But aside from the obvious benefits of improving your sex life, Tantra practices can also expand the energy body toward its true purpose your true purpose. All in all, it feels good to practice Tantra and the side benefit of ecstatic orgasms by yourself or with a partner keep people coming back for more.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons