tantra meditatie
Seks als meditatie.
Reacties op Seks als natuurlijke meditatie. Fijn om Carla te horen spreken over dit onderwerp. Tantra kent zo'n' mooie belofte via seksualiteit en ik ervaar het als ondersteunend om hieraan herinnerd te worden. Geef je respons op Seks als natuurlijke meditatie Annuleren.
Tantra duo-meditatie voor beginners praktische oefeningen.
Terug naar Alles over Tantra. Verder naar de Tantra Blog. Online Tantra, zie ook ons zusje Online Meditatie. Duo-meditatie voor beginners. Getagd op: duo relatie verbinding. Satori de Ruijter 13 januari 2018 20 april 2018 Artikelen, Oefening Geen reacties. Gesynchroniseerd ademen duo-meditatie.
9 Geweldige Tantra tips voor beginners.
Tantra gaat niet alleen over seks, het is een prachtig gereedschap om relaties, seks, intuïtie en spiritualiteit beter te begrijpen. Als je bekend bent met yoga en/of meditatie herken je al de focus en het stil worden, dat de kleinste bewegingen en ademhaling al zoveel met je sensaties kunnen doen en je ervaring.
Tantratraining Wat is tantra?
Het bijzondere van tantrische meditaties is dat we niet een rustig plekje opzoeken, maar juist de heftigste situaties zien als de mogelijkheid om in meditatie nog steeds een diepe rust te ervaren. Een voorbeeld kan zijn dat je partner heel boos op je is en je denkt: yes Tantra en je blijft in liefdevol contact, of dat je het perron oploopt en de trein net wegrijdt, en je denkt: yes Tantra!
Tantra-YoY meditaties, een pagina vol inspiratie Tantra-YoY.
Wat is meditatie Meditatie is voor ons alles wat je met bewustzijn doet. Meditatie is dus beslist niet alleen stil op een kussentje zitten. Je kunt heel meditatief dansen, bewegen, actieve meditaties doen. Bewust en volledig ademen is belangrijk in tantra ook in de dans.
Geleide meditatie door Carla Verberk Centrum voor Tantra.
We noemen haar Onze Meditatie, afgekort: OM. Je hoort haar in alle programma's' van het Centrum voor Tantra, uit de monden van alle trainers. Carla Verberk, grondlegster van het centrum, heeft haar de afgelopen dertig jaar talloze keren gedaan met duizenden studenten.
Meditatie Tantra Touch Tantra Touch.
Tantra Touch onderwerpen. Waarom sessie man. Bij meditatie, zoals we die beoefenen tijdens Tandava, ervaren we de betekenis van innerlijke stilte, het vergroot je capaciteit om waar te nemen, het helpt je om beter te functioneren. Bewust stil ZIJN en naar binnengaan leidt tot je essentie, je.:

Contacteer ons