retraite weekend klooster
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Lopen op blote voeten door het gras, in de zon, lieve mensen, stilte, eerbied en respect, mooie muziek, inspiratie, lekker stoeien en hartelijk lachen, dansen, tekenen en doen waar je zin in hebt, keuze: ik ga van deze retraite genieten!
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Het legt de kiem voor een duurzame, gezonde relatie met jezelf en je omgeving. Wat: meditatie weekend; retraite met Meditatie, yoga, mindfuness en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk onze Meditatieretraite-folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Eigentijdse onthaasten, ont-moeten en ontspannen in klooster. Een weekend van stilte en bezinning in de rust en schoonheid van de omgeving van kloosterhotel ZIN. Bent u op zoek naar tijd voor uzelf, wilt u stil staan bij uw huidige doelen of gewoon even uitrusten? Dan kunt u kiezen uit verschillende retraite momenten bij kloosterhotel ZIN.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij.
Vanaf 2016 kun je ook 10-daagse vipassana stilte retraites bij ons volgen. Retraite Lite Weekend. Het Retraite Lite weekend biedt deelnemers een laagdrempelige introductie in de kunst van meditatie, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.
8 bijzondere retraites mindfulness, yoga of mentale rust Didie leeft mindful.
Als ik hier toch eens een weekend mocht doorbrengen, verzuchtte ik toen. Enkele weken later sprak ik een lieve kennis en ze vertelde me razend enthousiast over een retraite waar ze onlangs was geweest. Inderdaad, in dat klooster! Een weekend met yoga, mindfulness meditaties en ontspanning onder leiding van een ontzettend prettige Belgische boeddhist.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, Belgiƫ Hans Kloosterman.
Mindfulness en de Wetenschap. Mindfulness Stress Reductie Weekend Retraite in een Tibetaans Klooster, Huy Belgiƫ. Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen.
Retraite.
Elementen van een retraite video. Retraite in een klooster video. De retraites sluiten dus aan bij de sfeer van het klooster en hebben de inspiraties uit de kloostertradities als basis. Deze eeuwenoude wijsheden kunnen vernieuwend werken voor je eigen leven.
Retraites.
onder vermelding van de datum en de titel van de activiteit. Na opgave wordt bij annulering 25 euro in rekening gebracht. Lakens en handdoeken zijn aanwezig op de kamers. Als u vegetarisch eet of dieetwensen hebt, kunt u dat bij het Gastensecretariaat opgeven.

Contacteer ons