retraite weekend klooster
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
Gastenhuis Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
In het weekend staat het gastenhuis voortaan enkel nog open voor groepen van max. 12 leden die tot een parochie of een gemeente behoren en een duidelijk invulling geven aan het weekend. Deelname aan het koorgebed moet hierin een vaste plaats hebben.
Taoyou.nl.
Voorjaar stilte retraite België Najaar stilte retraite België. Stilte Retraite België Najaar. Gedurende het weekend verblijf je in La Foresta. Dat is een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn.
Kloosterretraite Abdij Koningsoord 19 nov 2018 Wandel naar jezelf.
Een retraite in een klooster bij de zusters Trappistinnen van abdij Koningsoord te Arnhem, nabij Oosterbeek. Een moment voor jezelf in de serene stilte van een klooster. Het klooster ligt op een schitterende plek op de rand van de Veluwe.
Gezocht: stilteverblijf retraite klooster of natuur Ouders Online.
Home Forum Religie en spiritualiteit Gezocht stilteverblijf retraite klooster of natuur. Gezocht: stilteverblijf retraite klooster of natuur. 13 berichten / 0 nieuw. wo, 19/01/2011 1211.: Gezocht: stilteverblijf retraite klooster of natuur. Ik zit op het moment niet echt lekker in mijn vel en wil een paar dagen er tussen uit om weer tot mezelf te komen.
meditatie meditatie weekend belgie retraite weekend klooster.
meditatie retraite belgie. retraite weekend klooster. Kloosterretraites abdij Koningsoord Wandel naar jezelf. De retraite in het weekend van 24 t/m 26 augustus is een stilte retraite zijn. Bij de midweek in november zullen we 2 van de 4 etmalen in stilte zijn.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Mindfulness Stress Reductie Weekend Retraite in een Tibetaans Klooster, Huy België. Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen.
Kloosterweekend Sint Lioba klooster jan 2019 Wandel naar jezelf.
Het weekend van 18-19-20 januari; dit weekend zal géén algehele stilte retraite zijn. Wel zal er veel stilte zijn zoals bij het wandelen, de yoga en de meditatie en enkele gebedsdiensten van het klooster die wij meemaken. Het weekend van 22-23-24 maart 2019; dit weekend zal een volledig stilte weekend zijn.

Contacteer ons