retraite weekend klooster
Kloosterretraites abdij Koningsoord Wandel naar jezelf.
De retraite in het weekend van 24 t/m 26 augustus is een stilte retraite zijn. Bij de midweek in november zullen we 2 van de 4 etmalen in stilte zijn. Overigens: we wandelen altijd in stilte en 2 van de 3 maaltijden zijn in stilte. Bij de midweek is er ruimte voor een persoonlijk gesprek indien je daar behoefte aan hebt. Het nieuw gebouwde klooster van abdij Koningsoord is een bijzondere plek.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie.
retraites.
12 oktober t/m 14 oktober 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster. 14 oktober t/m 17 oktober 2018. Weekend In contact met je vrouwelijke kracht. Een weekend voor vrouwen die contact willen maken met hun innerlijke kracht.
In Retraite Kloosterfestival.
In Retraite kloosterfestival begint over. BESTEL HIER SNEL JE TICKETS. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND. VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. EEN FEESTELIJK WEEKEND VOL NACHTELIJK AVONTUUR. MEER OVER HET FESTIVAL. PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! PRAKTISCHE INFO: ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN. MAAK MIJ WIJZER! EEN 17E EEUWS KLOOSTER.
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
E-mail We delen je emailadres niet met andere partijen. Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Retraites voor ieder wat wils. Welke retraite past bij mij? Klooster tot Kloosterwandeling. Stilte retraite alle leeftijden. Stilte weekend tot 35 jaar. Reacties deelnemers retraite.
Cursussen Abdij van Egmond.
Tijdens onze retraites bent u te gast bij de monniken van de St.-Adelbertabdij en leeft u mee in het ritme van het klooster. Voor informatie over de retraite Verdieping" Contemplatie" klikt u in de linker kolom op Contemplatie. NIEUW: Iconen schilderen in de Abdij. De Stilte Spreekt juni 2018 vol. Bezinningsweekend in de Abdij van Egmond. Wat leeft er in mezelf? Hoe ziet mijn leven er uit? Welke kant wil ik op? Welke weerstanden ervaar ik? Waar vind ik de kracht? Het weekend staat in het teken van stilte.
Eigentijdse retraites Je rust terug door stilte.
Het liefst wilde ik een maand daarna weer een weekend! Ik voelde een sterke motivatie om nu toch echt regelmatig tijd voor mezelf in te ruimen al blijkt dat in de praktijk van alledag toch wel lastig. Ik heb de retraite aan mijn vriendinnen aanbevolen. Je voelt je erna heel prettig en het is een kans om uit je gewone doen even helemaal met jezelf bezig te zijn. Het is een kwestie van het jezelf gewoon gunnen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Meld je aan. 3 daagse Stilte Retraite voor vrouwen. Thema zal zijn: Ruimte voor zorgeloosheid. In het Lioba Klooster in Egmond Binnen.

Contacteer ons