ontspannings meditatie
In de test: 4 meditatie-apps. Welke werkt het beste? Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Likeability of 5. Camera video.
Voor de fervente meditatieliefhebber is dit een ultieme pro: door middel van bijzondere animaties word je door elk stadium in je leven geloodst. Met filmpjes krijg je tips over het tijdstip van een meditatie én hoe je het beste kunt gaan zitten.
Hatha yoga en meditatie.
Door oefening in concentratie, aandacht mindfulness en meditatie leer je je drukke geest meer te beheersen en tot rust te brengen. Door regelmatig te oefenen merk je dat je geest kalmer en helderder wordt en dat je concentratievermogen vergroot. Uit je hoofd in je lijf.
Meditatie Yoga Praktijk Vrinten.
Meditatiecursus: start januari 2017. De cursus bestaat uit 7 donderdagavonden van 20.30 uur tot 22.00 uur elke week met uitzondering van de herfstvakantie. Hierin krijg je alle informatie over wat meditatie inhoudt en hoe je de rust in jezelf kunt vinden.
Geleide meditaties: laat je leiden naar ontspanning en inzicht.
Je ontvangt het audiobestand en de tekst van de geleide meditatie Afstemming, die je helpt om balans te vinden en te onderhouden tussen afstemming op de behoeften van de wereld om je heen en afstemming op je eigen behoeften. Koop hier de geleide meditatie Afstemming in mijn webshop.
Meditatie voor kinderen Balans voor Kinderen.
Wat fijn is het dan om naar deze ontspannende meditatie te luisteren. Nog mooier is het om dit samen te doen. Misschien in het begin nog onwennig wanneer je dit nog nooit gedaan hebt maar even lekker lachen kan ook ontladen.
Meer rust in je hoofd als HSP? Leer mediteren in 6 stappen!
Centraal staat tijdens mijn holistische benadering mijn intuïtie; hiermee ontwikkelde ik een methode die je helpt om moe-makende blokkades te overwinnen, zodat ook jij productiever wordt. Naast dat ik zelf aan yoga en meditatie doe ik volgde een Yoga en Meditatie Docentenopleiding, deel ik mijn succesformules hierover ook graag met jou als HSP!
Ontspanning en Slaapmeditatie Geleide Meditatie YouTube.
Geleide Diepteontspanning Versterking van je Zelfbeeld Duur: 1452. Xanadu500 220.156 weergaven. Engelen Meditatie: Ontvang Steun, Liefde en Bescherming van Jouw Engel Duur: 1616. Commit Happiness Meditatie Persoonlijke Groei 42.170 weergaven. Geleide meditatie / visualisatie: het strandhuisje 25 min Duur: 2514.
DOWNLOADS.
Deze meditatie vormt een onderdeel van Serie 2: meditaties voor na de mindfulnesstraining. Volg deze link om de hele serie als cd-set te bestellen, als fysieke CD of als mp3 download. Een programma dat op je computer op vooraf bepaalde tijden een bel of gong laat horen.

Contacteer ons