meditatie gong
meditatie meditatie muziek meditatie gong.
Allen die de gong horen herkennen instinctief de kracht van de gong. Een gong meditatie werkt zeer diep op je onder-bewustzijn en zorgt dat oude patronen worden doorbroken. Kom in makkelijk zittende kleding en laat je meevoeren met de gong.
Anne Karine Yoga, Meditatie en Wellness studio te Sassenheim voor kinderen, teeners, jong volwassenen en volwassenen.
Je neemt plaats op een matzittend, dan wel liggend.Als je wilt n kussen onder je hoofd en een deken over je heen. Je ontspant je zoveel als je kunt. Langzaam zal de Gong bespeeld worden en de trillingen het lichaam binnenkomen.
Meditatie Ginkgo Qi Gong.
Qi Gong lessen bedrijven. Meditatie lessen bedrijven. Mediteren maakt onderdeel uit van Qi Gong. Er zijn verschillende manieren van mediteren. Zoals bijvoorbeeld de meditatie de duizend handen van Boeddha waar je met behulp van bewegingen met je handen tot innerlijke rust komt.
De tien beste apps voor meditatie en mindfulness op je smartphone.
De gebruiker kan kiezen uit 32 verschillende meditaties door zijn lokatie te kiezen op reis, wandelen, sporten, thuis, het doel van de meditatie helderheid, verbinding, stabiliteit, in je lichaam komen en de duur van de meditatie bitesize, of regular. Zo is er voor elke situatie een variant mogelijk.
Meditatie Zwolle Vihara meditatielessen door Gerjan Schoemaker.
Gerjan is meditatieleraar in Zwolle en ook hoofddocent van de Opleiding tot Professioneel Meditatieleraar bij het Nederlof Centrum in Amsterdam. Meditatie voor beginners en gevorderden. De meditatielessen bij Vihara Meditatie Zwolle zijn geschikt voor zowel beginners als mensen die ruime ervaring hebben met meditatie.
Qi Gong Meditatie Monica Wolters Monica Wolters.
Qi Gong Meditatie. Qi Gong Meditatie. Deze bijeenkomsten die grotendeels in stilte verlopen beginnen met op Qi Gong gebaseerde oefeningen. Dit zijn eenvoudige oefeningen om in je lichaam aanwezig te zijn als voorbereiding op de meditatie. Iedere beweging herhaal je een aantal keren, om vervolgens door te gaan met de volgende beweging.
Reiki-Gong timers. Reiki gong. Timer Reiki Limburg.
De timers ondersteunen u bij het geven van Reiki, Mindfulness, Meditatie of andere behandelingen! De timers geven op de ingestelde tijd een gong klank te horen die aangeeft dat u o.a: uw handen kunt verleggen naar de volgende positie. De interval tijd is instelbaar van 0-20 minuten.
Totaal ontspannen met volle maan klankmeditatie in Annakerk RTVA.
De maan komt overal ter wereld op en is krachtig genoeg om getijden op aarde te veroorzaken. Tijdens een bijzondere volle maan klankreis op zaterdag 8 juli in de Annakerk ontspant je lijf en wordt je hoofd leeg. De ontspannende werking van de klanken gong, klankschalen, kristal, trom, koshis, stem, fluit etc.

Contacteer ons