meditatie weekend belgie
Asharum Amonines Retraite Centrum Belgische Ardennen.
Het is ook mogelijk om uw eigen retraite te plannen, de Asharum te bezoeken voor een paar ontspannende en inspirerende dagen of zelfs om het huis te huren voor uw eigen activiteiten. Kijkt u verder op deze site voor de informatie die u nodig heeft en neem contact met ons op voor eventuele vragen.
Yoga Meditatie in Italië Happysoultravel.nl.
In deze retraite beoefen je onder begeleiding van Alison Melvin yoga als traditionele voorbereiding op meditatie. In de ochtend doen we Hatha, in de middag Yin yoga. Zowel yoga als meditatie bevatten geen prestatie of competitie-element waardoor de lessen voor alle niveaus geschikt zijn.
meditatie weekend belgie.
stilte retraite belgie. meditatie weekend belgie. meditatie retraite belgie. meditatie weekend belgie. Tarieven Tibetan Buddhist Institutes. Meditatie van Tara. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's. Lama van Verre.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Tijdens het yoga mindfulness weekend worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd, om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beiden elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen en rituelen.
Meditatieweekend bij Radhadesh in Durbuy Liesje.nu Bewust zijn.
Op het bosrijke domein van meer dan 40 hectare is er onder meer een bospad met meditatieve verzen uit de Bhagavad-Gita, een van de belangrijkste teksten over yoga en meditatie. We genieten het hele weekend van vegetarische maaltijden. Er zijn zowel 1 als 2-persoonskamers beschikbaar.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Yoga Retreats en Vakanties in België met Beoordelingen.
4-Daagse Zomer Weekend Meditatie en Yoga Retreat in Saint-Hubert, België. juli 12-15, 2018. Alle maaltijden inbegrepen. 4 dagen / 3 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 2 Days Happy Brain Weekend Meditation Retreat in Sint Martens-Lennik, Belgium.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Hollen en stilstaan, kan het allebei? Volgens de Boeddha kun je heel effectief zijn en veel doen zolang we maar in contact zijn met onze eigen innerlijke stilte. Met meditatie begeleiding en ruimte voor wandelen in de natuur en persoonlijke gesprekken voor wie dat wil.

Contacteer ons