meditatie weekend belgie
Spirituele reizen: Zelfontplooiing in een retreat National Geographic Traveler Nederland/Belgiƫ.
Zo kun je kiezen voor een intense detoxreis, slapen in een luxe Thais hotel en tien dagen leven op bouillon, kruiden en sapjes. Of je kunt een lang weekend in de Veluwe verblijven, waar je in plaats van vloeibaar eten gezonde maaltijden krijgt voorgeschoteld.
Asharum Amonines Retraite Centrum Belgische Ardennen.
Super lekker vegan eten en gastvrije sfeer. Open en aangename manier om de stilte te vinden om je heen en in jezelf. Samen mediteren was geestverruimend. Mooie wandelwegen vlakbij. Eva Januari 2018. Een goede kamer in een mooi oud huis.
Zen retraite zen meditatie zen centrum zen Nederland zen Belgie zen boedhisme retraites.
Trefwoorden: Zen retraite zen meditatie zen centrum zen Nederland zen Belgie zen boedhisme retraites Retraite Zomer 2014 Retraite najaar 2014 in het buitenland tot rust komen ontspannen stilte meditatie vakantie meditatie reizen meditatie weekend individuele retraite yoga retraite Nederland yoga vakantie Frankrijk retraite belgie retraite frankrijk retraite nederland retraite thailand retraite zweden retreat retreats mediteren mindfulness spiritueel wellness spiritualiteit wellness visualiseren yoga retraite stilteretraite inspiratiereis inspiratie dat zit zo.
Reizen Yoga Online.
Waan jezelf in een andere tijd en vergeet je zorgen tijdens een yogaretreat in Zuid-Frankrijk. Yoga en meditatie retreat op Ibiza. Ibiza is de ideale plek voor een yogaretreat: het is een eiland vol prachtige natuur, interessante locals en een heleboel yogi's.
Agenda vipassana-meditatie.
Wibo Koole: e-mail. Za 3 za 10 aug 2019. Zomerretraite Vipassana meditatie o.l.v. Cadzandiƫ, Vierhonderpolderdijk 10, Cadzand Zeeland. Jetty Heynekamp, e-mail. Zo 11 zo 18 aug 2019. Vipassana meditatieretraite 7 etm De natuur als leermeester o.l.v. Ria van Puffelen, e-mail.
Meditatieweekend bij Radhadesh in Durbuy Liesje.nu Bewust zijn.
Je kunt vrijblijvend aansluiten bij alle ceremonies in de tempel en een bezoekje brengen aan de Indiase boetiek of het Museum of Sacred Art. Op het bosrijke domein van meer dan 40 hectare is er onder meer een bospad met meditatieve verzen uit de Bhagavad-Gita, een van de belangrijkste teksten over yoga en meditatie. We genieten het hele weekend van vegetarische maaltijden.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Dit zijn letterlijk en figuurlijk hartverwarmende sessies rondom de open haard. Stilte retraite Een weekend heerlijk ZIJN. Maak in deze stilte retraite kennis met de stilte. Een stilte weekend zonder drukten, zonder moeten en zonder afleidingen. Echt een weekend waarin niets moet.
Meditatieweekend met Coby van Herk op 18 en 19 november Stichting Vipassana Nijmegen.
In dit weekend beoefenen we Vipassana meditatie en verkennen we samen het thema aan de hand van een Dhamma-talk, geleide meditaties en uitwisseling. Dit weekend is geschikt voor iedereen die een weekend intens wil mediteren. Het programma omvat zit en loopmeditatie.

Contacteer ons