meditatie weekend belgie
Brigitte Geerlings-Stufkens en het dansweekend in Glind.
Kosten: Tarief A: 250, Tarief B: 225, all in. Plaats: Postweg 65, 3794 MK De Glind bij Amersfoort. 1 en 2-persoons kamers in volgorde van aanmelding. Info en opgave: La Cordelle, zie bijgevoegd inschrijfformulier. Sacrale dans sacred dance Zomer Vakantieweek.
Vipassana meditatie is eenvoudig praktisch, 10-daagse cursus.
Daarom ben ik afgelopen weekend weer tot de conclusie gekomen dat ik toe was aan een cursus en heb ik me ingeschreven voor een 10 daagse Vipassana meditatie cursus, het heet Dhamma Pajjota en ligt in Dilsen-Stokkem België. Net over de grens met Nederland.
Privé Retraite in de Belgische Ardennen wishtrips.nl.
Tevens is er een stilteruimte waarin u zich kunt terugtrekken op elk moment van de dag voor meditatie, persoonlijk gebed, of gewoon om in stilte te zijn. De gastenkamers zijn comfortabel en eenvoudig. Er zijn kamers met een eigen douche.
Taoyou.nl.
Gedurende het weekend verblijf je in La Foresta. Dat is een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn. Het programma is intensief met voldoende ruimte om je terug te trekken of iets voor jezelf te gaan doen.
8 bijzondere retraites mindfulness, yoga of mentale rust in 2017 mindfulmemo.
Haar Ibiza retraite zit inmiddels helemaal vol, maar voor het yoga, meditatie en ontspanningsweekend in Groningen heeft ze nog voldoende plaats. Lees er alles over via haar mindfulness weekend retraite. ps: Suzan tipte mij ook nog over een retraite op Ibiza van 20-27 mei door haar collega Tamarah Sikorski.
Centrum Zijnsoriëntatie Nederland en België.
Gratis Proeflessen Zen Meditatie. Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie. Ademmeditatie QLB van Jeru Kabbal. De QLB is een geleide meditatie die reinigend werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Krijtberg De Krijtberg Academie.
Meditaties en retraites. De zomerstop is ingegaan, maar vanaf september 2017 zal er weer iedere dinsdagochtend in de gebedsruimte van het Ignatiushuis een meditatie aangeboden worden volgens de ignatiaanse methodiek. Na afloop is er gelegenheid tot informeel samenzijn. Het aanbod van de OUDE ABDIJ in Drongen België kent wel een uitgebreid zomerprogramma van retraites en bijeenkomsten.
Yogaweekend in Zeeland Happysoultravel.nl.
Dit weekend is erop gericht om je horizon te verruimen, om barrieres te doorbreken, en verbinding te maken met wie jij echt bent. Ontdek hoe yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie, en bewust leven je kunnen helpen om met meer rust, plezier en voldoening in het leven te staan.

Contacteer ons