retraite weekend nederland
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
De Vipassana retraite is bedoeld voor mensen die al hebben geoefend met stilte en die al een deel van de weg van het hoofd naar het hart hebben afgelegd. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en België naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Nu Even Nu. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Mindfulness stilte retraite weekend in Groningen. Mindfulness stilte weekend retraite in Groningen. Op je eigen manier kunt kennismaken met de stilte. Ons retraite weekend is ongedwongen en persoonlijk van opzet. De combinatie van twee mindfulness trainers en een groepje van maximaal zes personen is een recept voor zowel verstilling als verbinding.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Mindfulness en de Wetenschap. Yoga, Meditatie Mindfulness Retraites in centrum Helios, Heerde Nederland Veluwe. Verstilling en onthaasting. We ervaren momenteel veel stress in onze westerse maatschappij. In het hoofd zitten en teveel gedachten hebben is soms lastig. Verstilling en onthaasting is dan fijn. Tijdens dit weekend wordt de juiste aandacht en concentratie getraind om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven. We gaan dit weekend voelen, ervaren en helder krijgen waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden. Over de retraite Klik om uit te schuiven.
Stilte retraite aan zee Retraitehuis Bloeiplaats.
De Bloeiplaats biedt de mogelijkheid voor een individuele retraite of gezamenlijk retraiteverblijf voor mensen met hun dierbaren of collega's' in een huiselijke setting en met de duinen en de zee binnen handbereik. Nu een retraite boeken? Reserveer je retraite aan zee hier en kom helemaal tot rust!
retraites.
Weekend Opnieuw in balans. Soms heb je het gevoel dat je werk, je gezin, je omgeving, meer van je verwachten dan je kunt bieden; de balans tussen geven en ontvangen is verstoord. Deze retraite kan je helpen een nieuwe balans te vinden.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Ontdek hier welke retraite weekend het beste bij jou past. Stilte retraite Een weekend heerlijk ZIJN. Maak in deze stilte retraite kennis met de stilte. Een stilte weekend zonder drukten, zonder moeten en zonder afleidingen. Echt een weekend waarin niets moet.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.
9 bijzondere retraites in 2018 waar je gelukkig van wordt Mindful Memo.
Des te leuker om haar tip van een bijzondere retraite te delen, namelijk de Tai Chi retraite in Boedapest. De retraite wordt georganiseerd door Nanda Duin, een kennis van Anouk en eigenaar van de school voor Tai Chi Chuan in Utrecht waar deze oude Chinese bewegingskunst wordt geleerd. Het is een manier van mindful bewegen die zijn oorsprong heeft in het taoïsme, de traditionele Chinese geneeskunde en de vechtkunst. De retraite bestaat uit een ontspannen lang weekend waarin je tot rust komt, inspiratie opdoet en frisse energie. Genieten van Tai Chi, natuur en een gemoedelijke sfeer. Lees alle informatie over de Tai Chi week. Het landschap van Bedepuszta fotocredits: ITCCA De beoefening van Tai Chi bij de School voor Tai Chi Chuan fotocredits: ITCCA Mindfulness Weekend Nederland 30 nov 2 dec.

Contacteer ons