retraite weekend nederland
Over retraite Retraite In een hutje op de hei.
Het woord retraite associeren we in Nederland vooral met de mogelijkheid om met een stapel boeken onder de arm een dag of wat door te brengen in een klooster; waar je tijd met jezelf kunt doorbrengen in een kleine kamer, verpoost in de kloostertuin, meedoet aan een gebedsdienst en je voor je maaltijden bij de monniken of zusters kunt aanschuiven.
50 Yoga Retreats en Vakanties in Nederland met Beoordelingen.
Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 3-Daags Yoga Weekend op Ameland, Nederland. augustus 10-12 september 21-23, 2018. 3 dagen / 2 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 1 persoon nu geïnteresseerd. 5-Daagse Stilte en Yoga Retraite in Klooster Arnhem, Nederland.
Retraites Ruim aanbod van stilte retraites tot klooster retraites.
Retraites voor ieder wat wils. Welke retraite past bij mij? Klooster tot Kloosterwandeling. Stilte retraite alle leeftijden. Stilte weekend tot 35 jaar. Reacties deelnemers retraite. Over Monique Oostdam. Info retraites kloosters. Over Monique Oostdam. Wat is een stilte retraite. Kloosters in Nederland.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Mindfulness en de Wetenschap. Yoga Mindfulness Retraites in centrum Helios, Heerde Nederland Veluwe. Verstilling en onthaasting. We ervaren momenteel veel stress in onze westerse maatschappij. In het hoofd zitten en teveel gedachten hebben is soms lastig. Verstilling en onthaasting is dan fijn. Tijdens dit weekend wordt de juiste aandacht en concentratie getraind om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven. We gaan dit weekend voelen, ervaren en helder krijgen waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden. Over de retraite Klik om uit te schuiven.
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Vier je Zielzicht Retraite Zomer op prachtig landgoed in Drenthe Voeding voor je Ziel. Deze retraite is onthaasten, ontdekken en genieten op een van de mooiste en meest rustige plekken in Nederland de Stille Kracht in Westdorp tijdens jouw spirituele vakantie.
retraites.
Weekend Leven zonder waarom. Tijdens dit weekend verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld. Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 22 juni t/m 24 juni 2018. Onderweg zijn: een individuele retraite.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
Nu Even Nu. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Mindfulness stilte retraite weekend in Groningen. Mindfulness stilte weekend retraite in Groningen. Op je eigen manier kunt kennismaken met de stilte. Ons retraite weekend is ongedwongen en persoonlijk van opzet. De combinatie van twee mindfulness trainers en een groepje van maximaal zes personen is een recept voor zowel verstilling als verbinding.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite.

Contacteer ons