retraite weekend nederland
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Hart-vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en Belgiƫ naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Lees meer over de Maanhoeve overOver De Maanhoeve. Rock Relax Weekend met Rock Paper Soul.
Stilte Dagen en Retraites Tijn Touber.
48-uur STILTE RETRAITE OP DE HOORNEBOEG. Er was eens een groep vrienden die besloten tijdens hun vakantie dat ze elke dag iets niet mochten. Een dag niet eten, een dag niet drinken, een dag niet vrijen, etc. Maar de enige dag waarbij ze het niet volhielden was de dag niet praten. Met deze mooie anekdote opende Tijn Touber ons eerste stilteweekend op De Hoorneboeg. Tijn is voor mij een van de wijste en grappigste teachers die ik ooit ben tegengekomen. Ik ken niemand die zulke diepe wijsheden op zon onderhoudende, simpele en geestige manier voor het voetlicht kan brengen. Een meesterverteller, maar ook nog eens een hele goede muzikant. Dankbaar ben ik, om hem samen met zijn vriendin Binkie hier te mogen verwelkomen. Al jaren werken we samen en zijn we op zoek naar de ultieme retreatlocatie voor onze stilteweekenden en nu hebben we de heilige graal gevonden, in de vorm van deze nieuwe buitenplaats, centraal in Nederland en pal aan een prachtige hei. Tijdens dit weekend waarin wij ons allemaal 48 uur in stilte dompelen larderen hij en Binkie de inspiratie en yogasessies met de mooiste tweestemmige zelf geschreven nummers waarbij ze allerlei instrumenten hanteren.
Mindfulness Retraites Mindfulness retraite.
Kom je met 2 personen en deel je een kamer dan krijg je 50, p.p korting. Dit weekend is geen vakantie weekend, een retraite kun je zien als een innerlijk studie weekend met professionele begeleiding. Het grootste deel van de prijs bestaat uit de huur van de bijzondere locatie, logies en eten drinken.
vipassana bewustzijn meditatie retraite nederland.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu. Nu Even Nu. Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Mindfulness stilte retraite weekend in Groningen. Mindfulness stilte weekend retraite in Groningen. Op je eigen manier kunt kennismaken met de stilte. Ons retraite weekend is ongedwongen en persoonlijk van opzet.
meditatie stilte retraite belgie meditatie retraite nederland.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite. Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite.
Boek een mindfulness weekend op de Veluwe Bezielen Academy.
Zeker de moeite waard is de waterval die je in dit bos vindt, met 15 meter de hoogste in Nederland. Een andere bezienswaardigheid is de stoomtrein, die rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en tussendoor ook Loenen aandoet. Je zou dus zelfs met de stoomtrein kunnen komen! kijk hier voor de dienstregeling Tot slot ligt op een steenworp van de ashram het zestiende eeuwse Kasteel Ter Horst, een statig gebouw aan de weg tussen Loenen en Apeldoorn. Bezielen Academy werkt bij dit mindfulness weekend samen met de Universiteit van Maastricht, dat een internationaal Engelstalig onderzoek uitvoert naar verschillende staten van bewustzijn. Het onderzoek bestaat uit online vragenlijsten en taken vooraf, tijdens en na afloop van het weekend. Totale duur is ongeveer 15, uur. Op zondag tijdens het weekend zal het onderzoeksteam de studie toelichten. Wil je meedoen aan deze belangwekkende studie? Meld je dan aan ruim voordat de retraite begint.
retraites.
De zomertijd is een passend moment voor een komma in ons volle bestaan. In deze retraite mag je uitrusten, opladen en weer opengaan van binnenuit. Vanuit stilte en verbondenheid met jezelf komen je kracht en kwaliteit dan tot zomerse bloei. 11 juli t/m 15 juli 2019. Weekend Leven zonder waarom.
Retraite in Drenthe Kom onthaasten in de boshut.
Een unieke locatie voor een retraite vakantie of stilteretraite in Drenthe, Nederland. Vlakbij de boshut vind je het labyrint met een doorsnede van circa 75 meter. Je kunt er niet in verdwalen. Als je eenmaal begint met lopen, hoef je alleen maar het pad te volgen naar het middelpunt. Het labyrint is een oeroude en symbolische vorm, welke sinds 2000 op Heidehof is opgenomen in het landschap. Het begeleidt je bij jouw innerlijke zoektocht. Tijdens het aandachtig uitlopen van deze vorm, gaat samensmelten met de natuur haast vanzelf. Natuur en inzichtspel. Laat je uitnodigen en prikkelen, laat je fantasie een loopje met je nemen Wil je toch graag wat inspiratie tijdens het retraiteweekend? Trek een kaart uit het natuur en inzichtspel en ontdek je eigen natuur! Klik hier voor meer informatie over het natuur en inzichtspel. Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt. Dit maakt de boshut op Landgoed Heidehof zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.

Contacteer ons