retraite weekend nederland
1-2-3-daagse Retraite op maat in Zuid-Oost Groningen.
Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere dag, vermeld dit dan op je aanmeldingsformulier. Als je kiest voor een Retraite van 1 of 2 dagen of je wilt een besloten Retraite samen met bijvoorbeeld je partner, vriendin of kind, bel mij dan even om af te stemmen.
De komende retraite Cleansing Stream Nederland Cleansing Stream Nederland.
Zie het programma en/of de film van de retraite op deze site of praat er eens over met je coach. Tot ziens op de komende retraite, die gehouden wordt op 19 en 20 mei 2017 op de Kroeze Danne, Kappelhofsweg 14, 7495 RN Ambt Delden.
Hezenberg GGZ, Pastoraat, Retraite Geloof in verandering.
Geloof in verandering. Het doel van de Hezenberg is om duurzame verandering te realiseren in de persoonlijke levens en omstandigheden van mensen. Wij doen dit met behulp van specialistische GGZ-behandelingen klinisch en ambulant en ambulante basis GGZ, pastorale begeleiding met verblijf en ambulant en retraites zowel begeleid als onbegeleid.
Boek een mindfulness weekend op de Veluwe Bezielen Academy.
Zeker de moeite waard is de waterval die je in dit bos vindt, met 15 meter de hoogste in Nederland. Een andere bezienswaardigheid is de stoomtrein, die rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en tussendoor ook Loenen aandoet. Je zou dus zelfs met de stoomtrein kunnen komen! kijk hier voor de dienstregeling Tot slot ligt op een steenworp van de ashram het zestiende eeuwse Kasteel Ter Horst, een statig gebouw aan de weg tussen Loenen en Apeldoorn. Bezielen Academy werkt bij dit mindfulness weekend samen met de Universiteit van Maastricht, dat een internationaal Engelstalig onderzoek uitvoert naar verschillende staten van bewustzijn. Het onderzoek bestaat uit online vragenlijsten en taken vooraf, tijdens en na afloop van het weekend. Totale duur is ongeveer 15, uur. Op zondag tijdens het weekend zal het onderzoeksteam de studie toelichten. Wil je meedoen aan deze belangwekkende studie? Meld je dan aan ruim voordat de retraite begint.
Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Facebook.
Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Hart-vipassana retraite. Over De Maanhoeve. In de loop der jaren is De Maanhoeve een plek geworden waar mensen uit Nederland en Belgiƫ naartoe komen om meditatie, mindfulness en stilte te beoefenen. Lees meer over de Maanhoeve overOver De Maanhoeve. De kracht van stilte en natuur door Mirjam Streumer en Pascal van der Straten. 05 apr 2019 07 apr 2019. In deze door Mirjam Streumer en Pascal van der Straten georganiseerde retraite ervaren we de beoefening van mindfulness en de helende kracht van de natuur. De meeste tijd brengen we buiten door, in de tuin met de dieren en in de nabij gelegen bossen en het heidegebied rondom Exloo. Even helemaal niets hoeven, alleen maar de balans tussen onszelf en de natuur ervaren. Dat is waar het dit weekend om draait.
Retraite in Drenthe Kom onthaasten in de boshut.
Een unieke locatie voor een retraite vakantie of stilteretraite in Drenthe, Nederland. Vlakbij de boshut vind je het labyrint met een doorsnede van circa 75 meter. Je kunt er niet in verdwalen. Als je eenmaal begint met lopen, hoef je alleen maar het pad te volgen naar het middelpunt. Het labyrint is een oeroude en symbolische vorm, welke sinds 2000 op Heidehof is opgenomen in het landschap. Het begeleidt je bij jouw innerlijke zoektocht. Tijdens het aandachtig uitlopen van deze vorm, gaat samensmelten met de natuur haast vanzelf. Natuur en inzichtspel. Laat je uitnodigen en prikkelen, laat je fantasie een loopje met je nemen Wil je toch graag wat inspiratie tijdens het retraiteweekend? Trek een kaart uit het natuur en inzichtspel en ontdek je eigen natuur! Klik hier voor meer informatie over het natuur en inzichtspel. Een retraite bij de boshut kan voor maximaal twee personen worden geboekt. Dit maakt de boshut op Landgoed Heidehof zeer geschikt voor een meditatie weekend of een stilte retraite.
Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe en de Krachtplaats.
Je ware Natuur en Moeder Natuur vertellen je hun verhaal! Spirituele retreat vakantie in Nederland. Van een retreat vakantie op de Elohim Krachtplaats in Zuid Oost Groningen kun je extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf omdat de energie en sfeer dat versterken. Een Elohim retreat is anders zijn dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur. Alles op de Krachtplaats is doordrenkt met ontspannen" en Ontwaken." Ook de voelbaar aanwezige engelen en natuurdeva's' ondersteunen je tijdens je retraite. Na afloop werkt de retreat nog lang door waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben. Tijdens de spirituele retraite ontzorg je, mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur. Je kunt zelf bepalen of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer.
meditatie stilte retraite belgie meditatie retraite nederland.
Leer over yoga, meditatie en jezelf met onze intensieve stilte retraites in Nederland. Het hele jaar door retraites voor iedereen! Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite. Stilte Retraite Drenthe Stilte Retraite in Drenthe, De Maanhoeve. Lees meer over stilte retraite overMeerdaagse Vipassana retraite.

Contacteer ons