mindfulness retraite weekend
Retraite en Stilteweekend Meditatie, Yoga en Mindfulness.
De retraite is voor het grootste deel in zwijgen en bedoeld voor mensen met voldoende ervaring. In de weidse omgeving van zencentrum Noorder Poort en met alle vormen van meditatie zul je een grote stilte, ruimte en vrijheid in jezelf gaan ervaren! Begeleiding: Ciska en Stef. Weekend: vrijdagavond 8 uur zondagmiddag 15 uur.
Mindful weekend in Friesland Happysoultravel.nl.
naar alle mindfulness reizen. Mindfulness weekend in Friesland. Tijdens dit weekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven.
Retraite weekend Mijn site.
Mindfulness in Hall / bij Eerbeek. Mindful met je baby. Een retraiteweekend is een goede gelegenheid om tot rust te komen en je mindfulness-beoefening te verdiepen of beter te leren kennen. Ik organiseer een retraite-weekend van zaterdagochtend 10 uur tot zondagmiddag 16.00 uur en het vindt plaats bij mij thuis. Je overnacht in een tent in onze boomgaard. Bij mooi weer doen we de mindfulness-oefeningen buiten in ons natuurgebied de Eerbeeksche" Hooilanden. Bij te heet of regenachtig weer, hebben we een mooie meditatieruimte binnen. Er zijn binnen twee toiletten en een douche. Ervaren van de stilte. Na een korte kennismaking start het weekend in stilte tot ongeveer 17 uur.
Weekendretraite Mindfulness en Playfulness.
Retraites, meeleven en/of meewerken in het Emmausklooster. Werk retraite en Tuinweken. Vrijwilligerswerk in het klooster. Lezingen en concerten. Rondleidingen en bezichtigingen klooster. Sauna en klooster. Stichting Vrienden van het Kapucijnenklooster Velp. Beleef de zomer in het Emmausklooster. Weekendretraite Mindfulness en Playfulness. Mindfulness en Yoga gecombineerd met expressie geven aan je creativiteit. Vanuit het contact met jezelf expressie geven aan je creativiteit. Voor diegene die. zin heeft in een weekend met rust en creativiteit.
Boek een mindfulness weekend op de Veluwe Bezielen Academy.
Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer. Wat: mindfulness weekend; retraite met mindfulness, meditatie, yoga en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk Mindfulness retraite folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
weekend retraite zelfcompassie en mindfulness 27-30 april 2017 Judith Klamer; therapie, training en coaching ggz ZWOLLE.
training, coaching en supervisie in organisaties. weekend retraite zelfcompassie en mindfulness 27-30 april 2017. Van harte welkom voor de weekend retraite over zelfcompassie en mindfulness van 27-30 april 2017. Ik had vergeten hoe het was. en dat de lente niet stil bloeien.,
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
Er worden meditatie-instructies gegeven, dharma-toespraken gehouden, en er is een mogelijkheid voor een individueel gesprek. De retraite wordt in stilte gehouden. Deelname is mogelijk voor degenen die al eens een meditatiedag hebben gedaan. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze aan het complete weekend deelnemen.
Weekend retreats vakanties FIT body mind.
Yoga Meditatie Mindfulness Tai Chi / Qigong Dans Massage cursus HSP Vrouwen Singles Relaties Stressreductie Stilte retreats Mindful Sport Snow Ice. Weekend retraite vakantie agenda. Even helemaal weg! Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind.

Contacteer ons