mindfulness retraite weekend
Ontdekjezelf mindfulness meditatie bewustzijnsontwikkeling stilte weekend retraite meditatie Qi Gong.
Mindfulness meditatie retraite, zitten, ontspannen bewegen en wandelen. Mindfulness meditatie retraite, zitten, ontspannen bewegen en wandelen Deze retraite is een mooie mogelijkheid om naar binnen te keren en tot jezelf te komen. De dagelijkse beslommeringen achter je laten en weer opladen.
Mindful weekend in Friesland Happysoultravel.nl.
naar alle mindfulness reizen. Mindfulness weekend in Friesland. Tijdens dit weekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven.
Retraite De Spreng. Energy.
Prijzen en data vind je op de speciale paginas van Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. De locaties van de retraites verschillen. Kijk bij de speciale paginas van iedere retraite voor de details: Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. Ja, ik wil deelnemen aan een Retraite! Aankomende activiteiten Mindfulness.
10 retraites om tot rust te komen in een drukke stad Stadsgids PAROOL.
Op miniretraite in Studio Da Vasco. De ministadsretraites van Studio Da Vasco zijn gericht op stadsmoeders die een weekend willen opladen met andere moeders. Drie dagen dompel je je onder in yoga, mindfulness, workshops over opvoeden en stiltewandelingen in het Rembrandtpark. Dagelijks tussen negen en vijf, zodat je s avonds weer als herboren aan tafel zit bij het gezin. De eerstvolgende ministadsretraite is op 25, 26, 27 augustus, kosten 275. Absolute stilte bij Miraconsult. Een tweedaagse mindfulnessretraite, waarbij absolute stilte de basis vormt, met meditatie als hulpmiddel. Zitmeditatie wordt afgewisseld met loopmeditatie en mindfulnessoefeningen. Door stilte helemaal bij jezelf komen, dat is het doel van deze retraite, want contact zonder woorden leidt tot meer verbinding dan contact met woorden.
Yoga, mindfulness, tai chi, massage ea vakantie en weekend retreats.
Retraite Lighthouse Works: Detox, Mindfulness, yoga Wellness.
Nieuwsgierig geworden naar onze Mindfulness retraites? Wat doet een Yoga retraite of Yoga vakantie voor je? Vijf verschillende yoga retraites, voor ieder niveau, voor elk doel en voor ieder wat wils. Allemaal met veel persoonlijke begeleiding en ruimte voor wat jij nodig hebt voor een ontspannen en uitdagend yoga weekend of vakantie!
De Witte Tara Mindfulness Retraite Santorini.
Wat kun je verwachten? Het uitgangspunt van het weekend is diepte ontspanning, energieopbouw, inzicht, kennis en innerlijke wijsheid. Tijdens deze Mindfulness retraite worden verschillende technieken met elkaar gecombineerd omdat deze elkaar in werking versterken. De retraite is zowel voor beginners als gevorderden.
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Kies een week, midweek of weekend vol yoga, meditatie en mindfulness. Je krijgt veel deskundige begeleiding, ook na de retraite. Leer gelukkiger te leven in het hier en nu en vind je innerlijke rust. Prachtige locatie in Overijssel, maximaal twaalf deelnemers per retraite.

Contacteer ons