mindfulness retraite weekend
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
Mindfulness vakantie Kop in de Wind.
Mindfulness is er dan ook op gericht je te leren die ballon door te prikken en het hier en nu te beleven. Een mindfulness weekend is een spirituele reis waar je technieken en manieren ontdekt om dit te doen. Retraite weekend: naar waar?
Retraitehuis meditatieweekend 2018 Mindfulnesstraining vlakbij Nederland, meditatie retraite 2018.
Vipassana Metta Shamatha weekend. Weekend Mindfulnesstraining v.a. Wandelen Kerstmis 2018 landschap en kunst kijken. Boeddhistische meditatie avonden. Vakantie Mindfulness Meditatie. Mindfulnesstraining in de vakantie. Moe van IVF of ICSI. Voor ouder en Kind. Boeddhistische meditatie retraite. Weekend mindfulnesstraining v.a. Vipassana Metta Shamatha weekend.
MindFulness weekend Mindful Genieten.
Een quick MindFulness retraite in een lang weekend! Hoe zou het zijn als je na dit MindFulness weekend weer helemaal bent opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis gaat? Wij bieden een MindFulness training aan in 3 dagen, elk dagdeel een thema met theorie en praktijk oefeningen, een quick MindFulness retraite training maar dan wat sneller!
Agenda.:
Za 14 zo 15 april 2018. Weekend Compassievol omgaan met uitdagingen in de beoefening o.l.v. Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam. Klik hier voor e-mailcontact. Klik hier voor meer informatie. Ma 16 do 19 april 2018. Retraite Compassievol leven MBCL o.l.v. Erik van den Brink en Hetty Oosterbeek. Klik hier voor meer informatie. Vr 20 ma 23 april 2018. Retraite Interpersoonlijke Mindfulness o.l.v.
Lighthouse Works: Detox, Mindfulness, wellness yoga retreat.
Kwestie van agenda pakken en een weekend prikken! Tijdens ons detox retreat krijgt je lijf rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, cold pressed sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilos, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd. In ons detox retraite geldt niets moet, alles mag. Er is een compleet programma met professionele begeleiding, heerlijke yoga lessen in de ochtend en avond, een voedingsworkshop en meditatie wandelingen. Ook kun je genieten van wellness, de prachtige omgeving en de massages en individuele coaching die voorhanden is. Alles ter ondersteuning van jouw detox proces. Meer weten over ons detox retreat? Wat doet een Mindfulness retreat voor je?
9 bijzondere retraites in 2018 waar je gelukkig van wordt Mindful Memo.
De mindfulness en yoga retraites van Susan zijn voor iedereen. Bekijk de details van het mindfulness en yoga weekend. ps: van 20-25 mei kun je ook nog mee naar de Ibiza mindfulness yoga week van Suzan. Dit is een bijzondere vakantie op Ibiza vol inspiratie, bezinning, gezond eten en een flinke dosis ontspanning. Yogadocent en mindfulness coach Suzan Oostvogels fotocredits: Suzan Oostvogels De locatie van de mindfulness retraite in Zeeland fotocredits: Yogabee.

Contacteer ons