mindfulness retraite weekend
Weekend Retraite Retraite Lite Mindfulness en Vipassana bij Bewust Vrij.
Retraite Lite Weekend Mindfulness Vipassana Weekend Retraite. Het Retraite Lite weekend is een weekend retraite waarin je een laagdrempelige introductie in de kunst van vipassana en mindfulness meditatie krijgt, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Hou me op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Happy Soul Travel. check terug naar overzicht. Nieuw Detoxweekend aan de Hei. Speciale Moederdag korting: boek samen een weekend aan de hei naar keuze en ontvang allebei 50, korting!
Mindfulness weekend Mindfulness weekend Drenthe, Nederland. Facebook.
Stilte retraite in Drenthe. Retraites door De Maanhoeve. Retraites door anderen. Mindfulness en stilte retraite. Over De Maanhoeve. Weekenden mindfulness en meditatie. Gedurende een weekend mindfulness en meditatie beoefen je onder begeleiding van Ida en Wim het ervaren van de stilte om je heen en in jezelf.
Mindfulness Weekend retraite 22-24 juni.
Deelname aan de mindfulness weekend retraite kan een prachtige verdieping zijn na het volgen van een mindfulness training, of dienen als verdieping van meditatiebeoefening vanuit een andere traditie. Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte.
Mindfulness Yoga Retraite Nederland, Heerde Veluwe Hans Kloosterman.
Tijdens deze yoga mindfulness weekend retraite worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beide elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Mindful weekend in Friesland Happysoultravel.nl.
naar alle mindfulness reizen. Mindfulness weekend in Friesland. Tijdens dit weekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven.
Retraite De Spreng. Energy.
Prijzen en data vind je op de speciale paginas van Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. De locaties van de retraites verschillen. Kijk bij de speciale paginas van iedere retraite voor de details: Stilte weekend, Bezinningsweek Spanje. Ja, ik wil deelnemen aan een Retraite! Aankomende activiteiten Mindfulness.
Boek een mindfulness weekend op de Veluwe Bezielen Academy.
Mindfulness maakt dit mogelijk. Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer. Wat: mindfulness weekend; retraite met mindfulness, meditatie, yoga en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk Mindfulness retraite folder.

Contacteer ons