meditatie cursus amsterdam
Maitreya Instituut Amsterdam Tibetaans boeddhisme.
Boeddhistische offerdiensten poedja's' en soetra recitaties vinden ook regelmatig plaats in Maitreya Amsterdam. Graag vooraf aanmelden voor alle cursussen behalve de meditaties, via tel. Website inhoud/Site Map. Adres, kaart, telefoon etc. Wat is boeddhisme? Programmanieuws per e-mail. Home Vorige pagina Top van de pagina. Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme.
Diepte Meditatie Amsterdam.
De DM meditatie komt voort uit een eeuwenlange Vedische traditie, maar staat volledig los van enige filosofie of geloofsovertuiging. Het maakt gebruik van oude en moderne inzichten zoals Vedanta, Mindfullness, Yoga en Advaita. fysiotherapeut, haptonoom en leraar Diepte Meditatie. Lid van beroepsvereniging docenten Diepte Meditatie. Diepte Meditatie Amsterdam webbouw: adheera.
Meditatie in Amsterdam met Han Luyckx Home Amsterdam Centrum.
En ook tijd om te gaan ontdekken dat in de stilte van het zitten veel antwoorden zich als vanzelf kunnen aandienen. Zitten tijdens de meditatie: lees verder. Meditatie in Amsterdam met Han Luyckx. Powered by CMSimple Template by DWDC Design by Anne van Marum.
In de zenmodus in 2015: 10 gratis yoga en meditatiecursussen De Rijke Meisjes.
Op de open dag op 3 januari 2015 van 12.30 16.30 uur kun je sowieso gratis meedoen met meditatie en yogalessen, maar ook op andere dagen zijn er gratis meditatiesessies. Shambhala Nederland organiseert open meditatie avonden in Amsterdam maar ook in andere steden in Nederland. Bij de spirituele academie Brahma Kumaris op de Haarlemmerdijk kun je elke dinsdag van 19.45 20.30 uur gratis deelnemen aan een Open Meditatie. Daarnaast zijn er nog andere gratis meditatieworkshops. Check de site voor data en info. Er is ook een cursus meditatie in zeven delen online te volgen op Learn Mediation Online.
Meditatie, Yoga en Mindfulness in Amsterdam Oud-Zuid.
in Amsterdam Oud-Zuid. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Wat is meditatie? Mooji Satsang Viewings. Links Extra lnspiratie. Blog / Verhalen. Welkom in het Oog van de Orkaan de website van Ciska Matthes, toegewijd aan yoga, mindfulness en meditatie. Gecertificeerd door en lid van de VVM en de VMBN categorie 1 beroepsverenigingen voor Mindfulness. Mindfulnesstraining: nieuwe cursus begint in september 2018.
Meditatie cursus, training en opleiding, makkelijk mediteren leren!
Tijdens een meditatie cursus van Anand leer je verschillende soorten meditaties zoals vipassana, zen boeddhisme, trancedente meditatie, tibetaans boeddhisme, geleide meditatie, gids meditatie etc. waardoor je een breed inzicht krijgt hoe meditatie thuis verder te kunnen beoefenen. Evaluaties van cursisten.
jaarcursus meditatie, jan geurtz.
Deze jaarcursus is ook geschikt als na of bijscholing ten behoeve van hulpverleners, trainers en therapeuten die mindfulness en meditatie als onderdeel van hun werkzaamheden willen gebruiken. Heb je al ervaring met meditatie, dan kun je die benutten om je beoefening naar een dieper en effectiever niveau brengen. Heb je nog geen meditatie-ervaring, dan kun je met deze cursus meteen in het diepe springen qua inhoud en methode van beoefenen.
Nu-meditatie workshop Leren mediteren in 1 dag in Amsterdam.
Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles. Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn. Ga naar de agenda, kies een datum en reserveer online één van de maximaal 20 plekken per workshop. In de agenda vind je ook de locatie en plattegrond. Een introductie workshop is op zaterdag of zondag van 13.00 tot 17.30 en kost 45 euro. Reserveren kan ook via de telefoon. Naast workshops, zijn er ook open avonden en satsangs voor liefhebbers. Open avonden zijn elke woensdagavond in Amsterdam.

Contacteer ons