meditatie app gratis
Zen.nl ZenActueel 15 april 2016: App.
Zo kun je met deze app op veel verschillende manieren inspiratie opdoen om regelmatig te mediteren. Download de Zen.nl Meditatie App nu geheel gratis en deel je inspiratie over de app graag met een review in de appstore. Veel succes met mediteren!
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Met geleide meditaties van 3, 5, 15 en 30 minuten en stille meditaties ingeluid door een klankschaal. Voor iOS en Android: Mindfulness App gratis. Bedenker Andy Puddicombe was lange tijd boeddhistisch monnik en goot zijn kennis in handige tien minutensessies. Vrolijk ontwerp met grappige animaties. Voor iOS en Android: Headspace gratis. Ontspannende melodie├źn en geluiden om mee tot rust te komen. Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. Er bestaat tevens een Oosterse versie. Voor iOS en Android: Relax Melodies gratis. Stop, Breathe Think. Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
Insight Timer The most popular free meditation app Insight Timer.
as the top free meditation app on the Android and iOS stores. More meditation is practiced on Insight Timer than any other app. 10402 free Guided Meditations. Every day our community spends more than 6000, hours listening to guided meditations.
De 4 beste meditatie apps Freshhh.
Dus speciaal voor de beginnende guru, hieronder 4 meditatie apps die je kunnen helpen. 4 meditatie apps die helpen jouw stress te verlagen. Insight timer is een van de fijnste gratis meditatie apps. Om verschillende redenen wordt de app gebruikt.
Ontspannings oefeningen, mindfulness en meditatie voor dummies Patricia de Wit Coaching.
Vijf gratis apps. Er zijn vele apps beschikbaar waarmee je zelf aan de slag kunt met meditatie of mindfulness. Hier 5 gratis apps die je op weg helpen. Deze app biedt geleide meditaties bodyscans, zitmeditaties en mindful lopen in het Nederlands en stilte meditaties van 5 tot 15 minuten.
Rituals app geeft je rust met meditaties.
In de Rituals app kan je nu mediteren leren op drie verschillende manieren. Je kan je lichaam, geest en om in het moment trainen door te mediteren. Volgens Rituals zeg je hiermee stress gedag in vijf minuten. Ook moet je je voortaan beter kunnen focussen en blijf je in balans. De reden dat Rituals deze functies heeft toegevoegd is omdat er elke seconde miljoenen afleidingen op de loer liggen. Je kan kiezen uit een meditatie van 5, 10, 15 of 20 minuten.
Mindfulness-app in het Nederlands Helma Ton.
Lees hier een recensie over de app op Gezondheidsnet. De Mindfulness App is tip 4 van de beste software voor mindfulness en meditatie op MacWorld. De app werd wereldwijd al bijna 1.000.000 keer gedownload, en in Nederland meer dan 200.000 keer.
Een overzicht van meditatie apps.
Net als headspace is Calm voor een deel gratis en biedt het daarna betaalde meditaties aan. De app is wel iets goedkoper, gemiddeld namelijk 5 euro per maand. Zowel Calm als Headspace bieden meditaties aan die gericht zijn op een specifiek doel. Bijvoorbeeld meditatie gericht op de omgang met stress of meditaties gericht op slaap.

Contacteer ons