latifa meditatie
De Latifa meditatie.
Ria Nagel is meditatielerares en geeft les in de Latifa meditatie in een serie van 7 ochtenden. Op 1 oktober zal zij een interactieve presentatie geven over de Latifa. Je krijgt de gelegenheid de Latifa meditatie te ervaren en van gedachten te wisselen over de 7 levenskwaliteiten.
Zingen voor je Leven in Frankrijk Latifa meditatie.
Links en artikelen. ZINGEN VOOR JE LEVEN IN FRANKRIJK. Z achtheid geeft kracht. Per dag hebben we een thema, gebaseerd op de Latifa meditatie. De woorden waarbij we stilstaan zijn achtereenvolgens.: Ik geloof en vertrouw. Ik laat los. Ik heb lief en ben geliefd.
Latifa inspiratiegroep. Latifa inspiratiegroep.
En in dit herinneren krijgt je leven waarde en betekenis. Tijdens zeven bijeenkomsten zullen we met elkaar de weg van de Latifa gaan. We starten elke keer met de meditatie gevolgd door een korte inleiding, waarna we naar ons leven kijken door de subtiele en heldere ogen van de kwaliteit die centraal staat tijdens die ochtend.
YogaCello / De Gevoelige Snaar Latifa meditatie.
De Latifa meditatie is een innerlijke reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Lees hier een interview over de Latifa. Naast de georganiseerde events is maatwerk ook mogelijk.
Pulsar Een klein stukje uit de Latifa CD die eerder dit. Facebook.
Een klein stukje uit de Latifa CD die eerder dit jaar is uitgekomen. Een CD waarop Michaël Derkse je meer vertelt over de Latifa, over Rumi en je ook meeneemt met de Latifa meditatie. Onder muzikale begeleiding van Rosa Vendel.
Inspirerend leven.
Home Latifa meditatie training met Michaël Derkse. Latifa meditatie training met Michaël Derkse. geschreven door Pulsar. Iedereen die zich aangetrokken voelt door deze bijzonder eenvoudige beoefening van de verbinding tussen het spirituele en dagelijkse is welkom. We zijn zeer verheugd met dit aanbod, de oefeningen zijn praktisch en toegankelijk.
Murad Hassil Stembevrijding, Yoga en Latifa meditatie Evelien Fokker.
Stembevrijding, Yoga en Latifa meditatie Evelien Fokker. Evelien maakt deze avond een unieke combinatie van stembevrijding, yoga, cello en piano muziek en de Latifa meditatie. Op een speelse en ontspannen wijze ervaar je wat zingend loslaten met en voor jou kan doen.
Latifa meditatie vivapo's' Blog.
Uitgegeven door Lannoo D/2009/45/689 ISBN 978 90 209 8805 5 NUR770. Van harte, Viviane Van Pottelberghe. Vind ik leuk.: Geplaatst in Tips gelukkig leven affirmaties boeken CD Claire vanden Abeele gebed happinez inspiratie Je ware Zelf kanker Latifa meditatie soefisme.

Contacteer ons