meditatie retraite belgie
Asharum Amonines Retraite Centrum Belgische Ardennen.
Het is ook mogelijk om uw eigen retraite te plannen, de Asharum te bezoeken voor een paar ontspannende en inspirerende dagen of zelfs om het huis te huren voor uw eigen activiteiten. Kijkt u verder op deze site voor de informatie die u nodig heeft en neem contact met ons op voor eventuele vragen.
meditatie retraite belgie.
stilte retraite belgie. meditatie weekend belgie. meditatie retraite belgie. meditatie retraite belgie. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland. Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging?
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Er is daarnaast nog een. Yoga, Meditatie Mindfulness 3-daagse Voorjaars Retraite Leren Mediteren' van 20-05-2018 tot 23-05-2018 in Groningen Klik hier voor meer informatie. 5-daagse zomer midweek retraite Stress Reductie in Huy van 11-06 t/m 15-06 2018 klik hier voor meer informatie.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Yoga Stilte Retraites in België met Beoordelingen.
1 persoon nu geïnteresseerd. 3-Daagse Stille Meditatie en Yoga Retreat in Sint-Martens-Lennik, België. mei 3-5, 2019. Alle maaltijden inbegrepen. Geschikt voor vegetariërs. 3 dagen / 2 nachten. Anderen bekeken ook. Yoga en Wandelen. Bekijk ook onze andere 84 yoga en stilte retraites in Europa. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 3 personen nu geïnteresseerd. 8-Daagse Yoga Retreat met Stiltedag in de Achterhoek, Nederland. augustus 10-17 augustus 17-24, 2018. Perfect 4 beoordelingen. Perfect 10 /10 4 beoordelingen. 8 dagen / 7 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 5-Daagse Stilte en Yoga Retraite in Klooster Arnhem, Nederland.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig. Aangezien ik nog midden in de retraite blues zit een mooi moment om mijn ervaring te delen. Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Klik hier voor een overzicht van onze Retraites Stilte Retraites Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Winter Stilte Retraite: In het Hart van het Leven. Klik hier voor een overzicht van onze Stilte Retraites Spirituele Reizen Stilte is balsem voor je ziel Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust ka. Actuele Retraites en Stilte Retraites. Mijn Centrum Zijnsorientatie. Boeken Opleiding Zijnsoriëntatie. Wil je inzicht krijgen in wat we precies doen tijdens het basisjaar van de opleiding? Dan kan dit boek je daarbij helpen. Bestel hier het boek en/of de gratis pdf-versie van dit boek. Ben je benieuwd naar hoe studenten het basisjaar hebben ervaren? Bestel de pdf op deze pagina. Lees hier het vernieuwde artikel van Chris Kersten: Een Positieve Levensvisie als Hart van de Visie van Centrum Zijnsoriëntatie. Meer artikelen van Chris Kersten. De Bijzondere Kracht van Meditatie.

Contacteer ons