meditatie retraite belgie
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Retraiteprogramma Wat is een retraite Retraitecentrum. Het retraitecentrum huren Prijzen en beschikbaarheid Bereikbaarheid Recensies. Wie zijn Metta Vihara en de Triratna boeddhistische beweging? Ethische richtlijnen Wie leiden de retraites ANBI-gegevens Giften. Gegevens algemeen Bereikbaarheid Links. Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Stichting Inzichts Meditatie België.
Ehipassiko Boeddhistisch Centrum. Korte Altaarstraat 8, B-2018 Antwerpen Informatie Paul van Hooydonck 32 03 271 18 08, 32 04-77765199 www.antwerpen-meditatie.be paulvanhooydonck@hotmail.com. Sint Theresiastraat 4, B-2600 Berchem. Elke woensdagavond van 20.00-21.30 uur o.l.v. Dona Rosseel, begeleide meditatie 60 vragen en antwoorden 30.
Mediteren brengt me in het reine met mezelf Leef je pensioen.
Het kwam dan ook als geroepen toen een vriendin vier jaar geleden voorstelde om mee te gaan naar België voor een tiendaagse retraite met Vipassana meditatie. Vlak over de grens bij Maastricht dompelde Marie-José zich onder in een wereld van stilte.
Retraites Dhammakaya Benelux.
U zal de unieke ervaring weten te smaken van het samengaan van wijsheid en stilte, verenigd in de meditatie. Data: dit jaar nog geen gepland. Retraite voor leerkrachten. Een onderbouwde meditatie en aandachtstechniek kan ook voor jonge mensen een wereld van verschil betekenen.
Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite Bewust Vrij.
Bewust Vrij Vipassana Retraites Retraite Weekenden Mindfulness Trainingen Coaching Therapie. Retraite Lite Weekend. Vipassana Stilte Weekend. Vipassana Retraite 5-daagse Stilte Retraite. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Mindfulness MBSR Trainingen. Assisteren in een retraite. Ervaringen van de deelnemers. Return to Content. Vipassana Retraite 10-daagse Stilte Retraite. Wat is vipassana meditatie?
Leven in Aandacht Leven in Aandacht.
Toen ik voor het eerst met boeddhisme kennismaakte, dacht ik dat verlichting een soort bijzondere, bovennatuurlijke staat van geest was waar je je gewoon voortdurend goed voelde en niets je kon verstoren. Lang probeerde ik heel hard mijn geest in deze zen-modus te dwingen.
Bureau BALANS Retraite klooster Belgie.
Het programma is afgestemd op het ritme in het klooster. Elke dag, in 1 dagdeel, verkennen we gezamenlijk, het thema, met meditatie, oefeningen, een verhaal, wandelend en schrijvend. De ochtend/middag is voor stilte, reflectie, een wandeling in de natuur of het lopen van het labyrint. Dan is er ook de mogelijkheid tot een gesprek met een begeleider. De avond wordt afgesloten met de completen in het klooster. Het programma begint op de dag van aankomst om 15.00 uur vanaf 14.00 uur kun je terecht op je kamer en eindigt op de laatste retraitedag, zaterdag, om 15.00 uur. De retraite wordt begeleid door Elisabeth Brouwer, eigenaar van Bureau BALANS, samen met Caroline Cazemier.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Er valt nog veel meer te vertellen over mijn retraite ervaringen dan hierboven beschreven, vraag me er gerust eens naar! Update: in maart 2015 ben ik nog eens naar een 10-daagse geweest. Daar heb ik deze blogpost over geschreven. Meer weten over Vipassana Meditatie Centrum Dhamma Pajjota?

Contacteer ons