meditatie weekend
Weekend retreats vakanties.
Even helemaal weg! Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind. Met de beste docenten en inspirerende workshops op onze prachtige locaties in Nederland Zeeland Castricum en Frankrijk Ard├Ęche Provence omgeven door natuur, ruimte en rust.
Mindfulness meditatieweekend. chevron-right. close. Envelope. Facebook. Globe. info circle. Instagram. LinkedIn. Vergrootglas. search. times. Twitter. Vergrootglas. Sluiten.
Meld je aan. Twee dagen mediteren. Mindfulnessmeditatie is het oefenen van je aandacht. In dit weekend oefen je verschillende vormen van mindfulnessmeditatie. Mindfulness begint met aandacht. Aandacht voor de sensaties van je lichaam, voor het voelen, voor het denken en voor onze mindset, onze interpretatie van de wereld. Het programma is eenvoudig en afwisselend: je maakt kennis met verschillende vormen van meditatie uit de traditie van de mindfulnessmeditatie: zitmeditatie, loopmeditatie, mindful bewegen yoga.
Yogaweekend Meditatieweekend Weekend stilte retraite in Nederland.
We nemen met iedereen persoonlijk door wat je wil leren in het weekend en hoe je dit zou willen toepassen in je dagelijks leven. Kleine of grote concrete veranderingen die je welzijn en bewustzijn vergroten, met hulp van voor jou op maat gemaakte yoga en meditatie oefeningen.
Meditatieweekend op de Veluwe een heerlijk meditatie retraite.
Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels bewezen dat meditatie talloze positieve effecten heeft op het lichaam, de geest en je gemoedstoestand. Meditatie weekend Het meditatie weekend. Op het meditatie weekend op de Veluwe zal je dit zelf kunnen ervaren. Op het meditatie retraite ervaar je het verschil tussen leven op de automatische piloot en leven met open aandacht.
Samirah deed een meditatie weekend Eat.Run.Love.
Samirah deed een meditatie weekend was last modified: april 19th, 2017 by Jessica Eat.Run.Love. 5 tips voor meer energie Cryotherapie; 3 minuten in 110 graden Waarom doelen zo belangrijk zijn voor motivatie. Tags: Meditatie weekend, Persoonlijke ervaring, Retraite, Stilte weekend.
Stilteweekend meditatieweekend 27-29 juli 31 aug-2 sept 2018.
Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte. Iedereen die behoefte heeft aan een weekend bezinning, rust, meditatie en stilte is welkom. Ellen van Iersel, is gecertificeerd mindfulness trainer en geeft de 8-weekse MBSR mindfulnesstraining aan volwassenen in Leiden en Noordwijk.
Meditatieweekend het Compassie kompas.
Ik vond het een fijn weekend; een APK voor de geest. Het heeft me een geweldig uitgangspunt voor geluk opgeleverd. Nu is het aan mij. Het beoefenen van compassie met mijzelf, maar ook met anderen of zelfs de wereld is een versterking van de eigen geestelijke weerbaarheid. Het meeste heb ik nog geleerd van de filosofie erachter waar Bert het veel over had: de liefdevolle aandacht, hoe je anders in het leven kunt staan. In zekere zin was alles wat hij vertelde alsof het speciaal voor mij werd verteld. Het was een eye-opener. Ik heb al eerder aan meditatiesessies meegedaan, maar ben nu toch veel verder gekomen. Het was een heel rijk programma, plezierig en het gaf goed inzicht. Ik heb concrete handvaten gekregen en zie beter hoe je van meditatie tot compassie kunt gaan.
Diepte Meditatie weekend Home of Intuition.
Selecteer een pagina. Diepte Meditatie weekend. Diepte Meditatie leer je in een compacte cursus. Dit kan als avond of ochtendcursus, maar ook als onderdeel van een heerlijk weekend. Tijdens een Diepte Meditatie weekend leer je uiteraard Diepte Meditatie, een transcendente techniek.

Contacteer ons