meditatie weekend
Zen en meditatie Abdij Maria Toevlucht.
Wie zijn wij. Abdij in beeld. Zen en meditatie. Bier en bier brouwen. Zazen en stilte meditatie. Zazen en stilte-meditatie is zitten in aandacht. Za betekent zitten; zen betekent inkeer, concentratie, de weergave van het Chinese woordje chan en van het Sanskriet dhyana.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
alle begeleiding maaltijden. Lang weekend: 450., 1 pers kamer: 550., 08.00 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten. 11.30 Meditatieve natuur wandeling. 13.45 Mindfulness groepsles. 14.45 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten. 16.45 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten.
Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan De Maanhoeve. Facebook.
Dag van Aandacht 26 mei 2018 10.00 tot 15.00 uur. Dru Yoga en meditatie weekend Vrede in jezelf, met Heleen en Jivan 1 t/m 3 juni 2018. Grensverleggende Clownerie met Ton Kurstjens en Els Jansen 5 t/m 8 juni 2018.
Weekend Vipassana-meditatie Vipassana-meditatiecentrum Groningen.
Eenvoud met wijsheid, een mooie start voor een weekend meditatie. In het weekend zijn er formele loop en zitmeditaties, een Dhamma-toespraak en mogelijkheden voor uitwisseling en persoonlijk gesprek. Ook bewegen we in aandacht en we oefenen in aandacht in de dagelijkse activiteit.
Meditatieweekend Dharmatoevlucht.
Op zaterdag 12 en zondag 13 maart is er in de Dharmatoevlucht een meditatieweekend die in stilte zal worden gehouden. Het programma zal bestaan uit een afwisseling van meditatie, loopmeditatie, rust en ontspanning, bewegingsoefeningen, en een vroege ochtendceremonie en een korte lezing op de zondag.
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
Deelname is mogelijk voor degenen die al eens een meditatiedag hebben gedaan. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze aan het complete weekend deelnemen. Op een weekendretraite ben je op donderdag of vrijdag vanaf 16.00 uur welkom. Het officiƫle programma begint om 20.00 uur. De retraite eindigt zondagmiddag om 16.00 uur. Begeleiding: Doshin Houtman. Voorbeeld van een dagprogramma.: 0645: ontwaken, thee. 0715: aandachtig bewegen, zitten. 0915: koffie en thee. 0945: zitten instructies en geleide meditatie, lopen, zitten, lopen.
Meditatie beweging naar diepe stilte meditatie-weekend.
Alle oefeningen zijn erop gericht je dichter bij jezelf te brengen. Ervaring met meditatie zal je van pas komen maar is niet noodzakelijk. Het weekend begint op vrijdagavond met een korte kennismaking. Daarna gaat de stilte in die we pas op zondagmiddag weer verbreken.
3-Daags Yoga en Meditatie Relax Weekend in Nederland BookYogaRetreats.com.
Je bent misschien ook geĆÆnteresseerd in.: Yoga Retreats in Europa Yoga Retreats in Nederland Yoga Retreats in Voorst Yoga Retreats in Gelderland Yoga Retreats op de Veluwe Yoga Vakanties Korte Yoga Reizen en Yoga Weekenden Yoga en Meditatie Vakanties Spirituele Yoga Retreats Vegetarische Yoga Retreats Half Gevorderde Yoga Cursussen Hatha Yin. 3-Daags Yoga en Meditatie Relax Weekend in Nederland.

Contacteer ons