meditatie weekend
Meditatieweekend Diepte Meditatie NH.
Diepte Meditatie NH geeft cursussen Diepte Meditatie in de vorm van een meditatieweekend. De cursus bevat vier sessies, waarvan de eerste drie op vrijdag, zaterdag en zondag, tijdens het meditatieweekend, plaatsvinden. De laatste sessie volgt in het opvolgende weekend. Voordelen van een meditatieweekend.
Meditatieweekend aan de Waddenkust Verdiep je.
Niet voor niets besloot ik na dit weekend mee te doen aan de Vegan Challenge. Clean food, clean body, clean mind. Het oude dorpskerkje in Oosterbierum ademt precies die sfeer uit die ik verwachtte: sereen en toch ook knus. Yoga aan de Waddenzee. Foto's' Thérèse Rijken. Ik kan wél stil zitten! Na het vegan ontbijt met onder andere heerlijke overnight oats dalen we af naar de diepte in onszelf, zoals Agnes het prachtig omschrijft. We doen een yogasessie bestaande uit ademhalingsoefeningen en sluiten af met een zitmeditatie. Allemaal ter voorbereiding op de lange wandeling die we daarna gaan maken. Agnes geeft aan dat deze meditatie een open einde heeft.
Zen en meditatie Abdij Maria Toevlucht.
Wie zijn wij. Abdij in beeld. Zen en meditatie. Bier en bier brouwen. Zazen en stilte meditatie. Zazen en stilte-meditatie is zitten in aandacht. Za betekent zitten; zen betekent inkeer, concentratie, de weergave van het Chinese woordje chan en van het Sanskriet dhyana.
Mindfulness stilte-retraite weekend Nederland Nu Even Nu.
alle begeleiding maaltijden. Lang weekend: 450., 1 pers kamer: 550., 08.00 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten. 11.30 Meditatieve natuur wandeling. 13.45 Mindfulness groepsles. 14.45 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten. 16.45 Geleide Meditatie 30 min liggen of zitten.
Weekend retreats vakanties FIT body mind.
Yoga Meditatie Mindfulness Tai Chi / Qigong Dans Massage cursus HSP Vrouwen Singles Relaties Stressreductie Stilte retreats Mindful Sport Snow Ice. Weekend retraite vakantie agenda. Even helemaal weg! Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind.
Retraite/Meditatie weekend Meditatie Friesland Marjan Adema Meditatie Yoga Retraite Shiatsu.
De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf. Het meditatie weekend is bedoeld voor iedereen die al wat langer bekend is met bewustwording en/of meditatie. En voor iedereen die graag mee wil. Hoe ziet dit meditatie weekend er uit?
Meditatieweekend Dharmatoevlucht.
Op zaterdag 12 en zondag 13 maart is er in de Dharmatoevlucht een meditatieweekend die in stilte zal worden gehouden. Het programma zal bestaan uit een afwisseling van meditatie, loopmeditatie, rust en ontspanning, bewegingsoefeningen, en een vroege ochtendceremonie en een korte lezing op de zondag.
Inzicht Bevrijding Meditatiedagen retraites.
Deelname is mogelijk voor degenen die al eens een meditatiedag hebben gedaan. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze aan het complete weekend deelnemen. Op een weekendretraite ben je op donderdag of vrijdag vanaf 16.00 uur welkom. Het officiële programma begint om 20.00 uur. De retraite eindigt zondagmiddag om 16.00 uur. Begeleiding: Doshin Houtman. Voorbeeld van een dagprogramma.: 0645: ontwaken, thee. 0715: aandachtig bewegen, zitten. 0915: koffie en thee. 0945: zitten instructies en geleide meditatie, lopen, zitten, lopen.

Contacteer ons