meditatie weekend
Retraite Weekend Vipassana Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Stilte Weekend 20 t/ 2. @ Hof van Kairos. apr 20 @ 1900: apr 22 @ 1700.: Vipassana boeddhistische meditatie is de oorsprong van mindfulness meditatie. Het is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
Samirah deed een meditatie weekend Eat.Run.Love.
Samirah deed een meditatie weekend was last modified: april 19th, 2017 by Jessica Eat.Run.Love. 5 tips voor meer energie Cryotherapie; 3 minuten in 110 graden Waarom doelen zo belangrijk zijn voor motivatie. Tags: Meditatie weekend, Persoonlijke ervaring, Retraite, Stilte weekend.
Meditatieweekend het Compassie kompas.
Ik vond het een fijn weekend; een APK voor de geest. Het heeft me een geweldig uitgangspunt voor geluk opgeleverd. Nu is het aan mij. Het beoefenen van compassie met mijzelf, maar ook met anderen of zelfs de wereld is een versterking van de eigen geestelijke weerbaarheid. Het meeste heb ik nog geleerd van de filosofie erachter waar Bert het veel over had: de liefdevolle aandacht, hoe je anders in het leven kunt staan. In zekere zin was alles wat hij vertelde alsof het speciaal voor mij werd verteld. Het was een eye-opener. Ik heb al eerder aan meditatiesessies meegedaan, maar ben nu toch veel verder gekomen. Het was een heel rijk programma, plezierig en het gaf goed inzicht. Ik heb concrete handvaten gekregen en zie beter hoe je van meditatie tot compassie kunt gaan.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij.
Het Retraite Lite weekend biedt deelnemers een laagdrempelige introductie in de kunst van meditatie, op een manier die ondersteund wordt door zowel eeuwenoude wijsheden als door de moderne wetenschap. Deze unieke combinatie zorgt effectief en eenvoudig voor een vermindering van stressgevoelens.
Yoga, mindfulness, tai chi, massage ea vakantie en weekend retreats.
Yogaweekend Meditatieweekend Weekend stilte retraite in Nederland.
We nemen met iedereen persoonlijk door wat je wil leren in het weekend en hoe je dit zou willen toepassen in je dagelijks leven. Kleine of grote concrete veranderingen die je welzijn en bewustzijn vergroten, met hulp van voor jou op maat gemaakte yoga en meditatie oefeningen.
Mindfulness retreats Lighthouse Works jarenlange expertise.
We hebben twee verschillende Mindfulness retreats met twee verschillende niveaus waar je uit kan kiezen: Mindfulness Weekend en Mindfulness Vervolg Weekend. Door jezelf te trainen meer Mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast.
Meditatieweekend bij Radhadesh in Durbuy Liesje.nu Bewust zijn.
Op het bosrijke domein van meer dan 40 hectare is er onder meer een bospad met meditatieve verzen uit de Bhagavad-Gita, een van de belangrijkste teksten over yoga en meditatie. We genieten het hele weekend van vegetarische maaltijden. Er zijn zowel 1 als 2-persoonskamers beschikbaar.

Contacteer ons