meditatie weekend
Meditatieweekend Diepte Meditatie NH.
Diepte Meditatie NH geeft cursussen Diepte Meditatie in de vorm van een meditatieweekend. De cursus bevat vier sessies, waarvan de eerste drie op vrijdag, zaterdag en zondag, tijdens het meditatieweekend, plaatsvinden. De laatste sessie volgt in het opvolgende weekend. Voordelen van een meditatieweekend.
Retraites en Weekenden voor rust en bezinning Bewust Vrij.
Vipassana Stilte Weekend 2 t/ 4 @ Hof van Kairos. nov 2 @ 1900: nov 4 @ 1700.: Vipassana boeddhistische meditatie is de oorsprong van mindfulness meditatie. Het is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
Weekend retreats amp; vakanties: yoga, mindfulness, qi-gong, dans en meer.
Even helemaal weg! Een heerlijk weekend of een sprankelende vakantieweek voor het welzijn van jouw body mind. Met de beste docenten en inspirerende workshops op onze prachtige locaties in Nederland Zeeland Castricum en Frankrijk Ard├Ęche Provence omgeven door natuur, ruimte en rust.
Meditatieweekend Sense Aandachttraining.
Hou onze website in de gaten voor het eerstvolgende weekend, meld je aan voor onze nieuwsbrief of stuur ons een mailtje om direct op de hoogte gehouden te worden. 13.30 Introductie en meditatie. 14.30 Yoga staand, bodyscan en loopmeditatie met koffie/thee.
Retraite Weekend Vipassana Stilte Retraite Bewust Vrij.
Vipassana Stilte Weekend 2 t/ 4 @ Hof van Kairos. nov 2 @ 1900: nov 4 @ 1700.: Vipassana boeddhistische meditatie is de oorsprong van mindfulness meditatie. Het is een proces van zelfobservatie met als doel de geest tot in de diepste lagen te zuiveren.
Meditatieweekend het Compassie kompas.
Ik vond het een fijn weekend; een APK voor de geest. Het heeft me een geweldig uitgangspunt voor geluk opgeleverd. Nu is het aan mij. Het beoefenen van compassie met mijzelf, maar ook met anderen of zelfs de wereld is een versterking van de eigen geestelijke weerbaarheid. Het meeste heb ik nog geleerd van de filosofie erachter waar Bert het veel over had: de liefdevolle aandacht, hoe je anders in het leven kunt staan. In zekere zin was alles wat hij vertelde alsof het speciaal voor mij werd verteld. Het was een eye-opener. Ik heb al eerder aan meditatiesessies meegedaan, maar ben nu toch veel verder gekomen. Het was een heel rijk programma, plezierig en het gaf goed inzicht. Ik heb concrete handvaten gekregen en zie beter hoe je van meditatie tot compassie kunt gaan.
Stilteweekend meditatieweekend 22-24 juni 31 aug-2 sept 2018.
Ook kan het een eerste kennismaking zijn met mindfulness, meditatie en stilte. Iedereen die behoefte heeft aan een weekend bezinning, rust, meditatie en stilte is welkom. Ellen van Iersel, is gecertificeerd mindfulness trainer en geeft de 8-weekse MBSR mindfulnesstraining aan volwassenen in Leiden en Noordwijk.
Retraite/Meditatie weekend Meditatie Friesland Marjan Adema Meditatie Yoga Retraite Shiatsu.
De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf. Het meditatie weekend is bedoeld voor iedereen die al wat langer bekend is met bewustwording en/of meditatie. En voor iedereen die graag mee wil. Hoe ziet dit meditatie weekend er uit?

Contacteer ons