meditatie nijmegen
Stichting Vipassana Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen organiseert meditatiecursussen, studiedagen, retraites en bijeenkomsten voor iedereen die zich wil bekwamen in de boeddhistische Vipassana meditatie. De Stichting Vipassana Nijmegen onderschrijft en hanteert het ethisch drieluik van de SIM Stichting Inzichts Meditatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.simsara.nl/ethisch-drieluik.
Nijmegen Wake Up Nederland.
Wie zijn we? Wake Up Nijmegen is ontstaan tijdens de retraite met Thich Nhat Hanh in Nederland in 2009. Inmiddels zijn we een flinke groep jonge enthousiaste mensen, die genieten van het samen beoefenen in aandacht en de sfeer die in de loop van de tijd is ontstaan. Het is een open groep, waar iedereen welkom is, maar waar tegelijkertijd een gevoel van warmte en vertrouwdheid heerst. Dit maakt het samen mediteren verdiepend, het delen van ervaringen openhartig en elkaars aanwezigheid ervaren al dan niet in stilte ondersteunend. Plezier vindt altijd zijn weg in onze bijeenkomsten, soms ingetogen, soms helemaal niet. Wat doen we allemaal? Meestal ziet onze avond er als volgt uit: Kort samen aankomen in het huidige moment door ons bewust te worden van ons binnenweer hoe zit ik hier; vervolgens bewegingsoefeningen Tai Chi, Yoga, e.d; een geleide meditatie; een loopmeditatie vaak buiten, een stille meditatie en tot slot het dharma delen, oftewel het uitwisselen van ervaringen.
Gratis meditatie Grave/Nijmegen l Praktijk voel je vrij.
Voel je welkom om in stilte thuis te komen bij jezelf, bij elkaar en in je leefomgeving. Meld je aan voor deze gratis meditatie iedere tweede zondag van de maand tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.
Zen.nl Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Verzorgen van meditatie cursussen en de opleiding tot zen leraar. Op dit moment zijn er geen acties en of coupons bekend. Bekijk op Google Maps. Hobby en sport. Cadeau en speelgoed. Winkels van A tot Z. Over Bed Breakfast. Markt in Nijmegen.
Zencentrum Nijmegen Zen uit het hart Meditatie die werkt Zenmeditatie.
Agenda Dick Sensei. 2018 Zencentrum Nijmegen. Dick Verstegen Sensei. Agenda / Inschrijven. Agenda Dick Sensei. Meditatie die werkt. Ons hart is de enige sleutel waarmee wij het wonder van dit leven kunnen ontsluiten en toelaten. Uit: De tocht van het hart van Dick Verstegen Sensei.
Massage Opleiding Nijmegen leer professioneel masseren.
Vanuit het noordwesten A15 naar de cursus massage, meditatie of reiki in Nijmegen. Richting Kleve/Bemmel aanhouden; op A325 over de Waalbrug rechtdoor tot aan het Keizer Karelplein; richting sHertogenbosch; bij 2e stoplichten linksaf Burghardt v/d Berghstraat; 1e straat rechts Leemptstraat.
Brenda Lelie Mindfulness en compassie Nijmegen.
De 8-weekse mindfulnesstraining geef ik ook aan bedrijven en instellingen. In-company of op mijn locatie in het centrum van Nijmegen. Alle veelgestelde vragen over mindfulness, mijn trainingen, de kosten etc. op een rij. Ik organiseer verschillende verdiepende activiteiten voor wie de mindfulnesstraining heeft gevolgd, of op een andere manier ervaring heeft met meditatie.
Meditatie in Nijmegen.
Abhinabha Tangerman is geboren en getogen in Nijmegen, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Hij geeft gratis meditatiecursussen in verschillende steden in Nederland en Belgiƫ. Abhinabha heeft meer dan twintig jaar meditatie ervaring onder begeleiding van zijn spiritueel leraar Sri Chinmoy.

Contacteer ons