meditatie nijmegen
Meditatie Wees welkom voor een fijne start van de dag! Zelfregiecentrum Nijmegen.
Donderdag 30 augustus ben je weer van harte welkom bij de wekelijkse meditatie. Tot aan de kerstvakantie zijn er twee data die uitvallen: 11 oktober inclusie dag en 18 oktober herfstvakantie. Donderdag, van 10.00 tot 11.00 uur. Jorisstraat 72, Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen organiseert meditatiecursussen, studiedagen, retraites en bijeenkomsten voor iedereen die zich wil bekwamen in de boeddhistische Vipassana meditatie. De Stichting Vipassana Nijmegen onderschrijft en hanteert het ethisch drieluik van de SIM Stichting Inzichts Meditatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.simsara.nl/ethisch-drieluik.
Zencentrum Nijmegen Zen uit het hart Meditatie die werkt.
Agenda Dick Sensei. 2018 Zencentrum Nijmegen. Dick Verstegen Sensei. Agenda / Inschrijven. Agenda Dick Sensei. Meditatie die werkt. Ons hart is de enige sleutel waarmee wij het wonder van dit leven kunnen ontsluiten en toelaten. Uit: De tocht van het hart van Dick Verstegen Sensei.
Meditatie in Nijmegen.
Abhinabha Tangerman is geboren en getogen in Nijmegen, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Hij geeft gratis meditatiecursussen in verschillende steden in Nederland en Belgiƫ. Abhinabha heeft meer dan twintig jaar meditatie ervaring onder begeleiding van zijn spiritueel leraar Sri Chinmoy.
Zen.nl Nijmegen Meditatiecursuscentrum Nijmegen.
Agenda Zen.nl Nijmegen. Algemene voorwaarden cursussen. Contact / Locatie. Meld je nu aan! Voor de start van de nieuwe introductiecursus kun je deelnemen aan een gratis proefles zenmeditatie. Het doel van deze les is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Verder vertellen we over de positieve effecten van dagelijkse meditatie en de cursusopzet.
Doorlopend meditatie aanbod Radboudumc Centrum voor Mindfulness.
Doorlopend meditatie aanbod. Home Trainingen Doorlopend meditatie aanbod. Doorlopend meditatie aanbod. Zengroep Oshida organiseert op werkdagen ochtendmeditaties in het Radboud Centrum voor Mindfulness. In stilte wordt afwisselend zazen zitten in aandacht en kinhin lopen in aandacht beoefend. Tijdens iedere loop-periode is het mogelijk de meditatieruimte te verlaten of binnen te gaan zie het schema hiernaast.
Han Fortmann Centrum Nijmegen.
6523 PP Nijmegen. m 06 50 63 32 99. Neem contact met mij op. 2017 Han Fortmann Centrum. Beheer Sitemap Algemene voorwaarden. Opening seizoen najaar 2018. Meditatie vrij entree. Zinspiratie op zondag. Opleiding en coaching. Opleiding tot leraar Mindfulness Yoga.
Home Cursus mediteren Nijmegen.
We gebruiken meditatie als spiegel voor zelf-onderzoek. In tegenstelling tot Zen is meditatie Nijmegen niet op rituelen gericht. In deze training wordt een sterk accent gelegd op de toepassing van inzichten uit de meditatie naar het dagelijks leven toe. Wat vinden anderen van de cursus?

Contacteer ons