meditatie nijmegen
Zen Centrum Nijmegen Boeddhistische Unie Nederland.
Dick Verstegen 1940 is de zenleraar van Zen Centrum Nijmegen ZCN. Hij heeft een zendo met een eigen aparte ingang aan huis. Er mediteren daar wekelijks 25 mensen. Jong en oud. Zij vormen de Kwan Yin Sangha. In januari en september zijn er introductiecursussen. Het hele jaar door is meditatie mogelijk in doorgaande groepen.
Stichting Vipassana Nijmegen.
Stichting Vipassana Nijmegen organiseert meditatiecursussen, studiedagen, retraites en bijeenkomsten voor iedereen die zich wil bekwamen in de boeddhistische Vipassana meditatie. De Stichting Vipassana Nijmegen onderschrijft en hanteert het ethisch drieluik van de SIM Stichting Inzichts Meditatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.simsara.nl/ethisch-drieluik.
Mediteren in Nijmegen DIAMANTWEG BOEDDHISME.
Iedere eerste dinsdag in de maand van 2000: uur tot 2030: uur introductie in het boeddhisme met aansluitende meditatie op de 16de Karmapa. Bezoekers worden verzocht om 2000: uur te komen. De meditatie begint dan om 2015: uur. De huidige locatie is Het Cordium, De Ruyterstraat 65 te Nijmegen.
Meditatie Transition Town Nijmegen.
Door regelmatig te mediteren lukt dat wel, geeft rust en visie. Iedere dinsdag van 1100: tot 1200: is er een meditatie bij Ruud thuis, is gratis. Je bent van harte welkom vanaf 1045: en om 1100: gaat de deur dicht. graag onderaan aanmelden hier voor. In Nijmegen en omgeving zijn wel 10 andere huiskamers open gesteld om te mediteren, ze hebben ook andere tijden, kijk op stadsverlichting.nu om te kijken waar ze precies zijn.
Home Zen Centrum Nijmegen Zencentrum Nijmegen.
Maarten Jurgens geeft de introductiecursus die start op 17 januari. Meike Oosterwijk geeft de introductiecursus die start op 21 januari. Zen Centrum Nijmegen is Het à ndere Zen Centrum in Nijmegen en werkt samen met het. Zen uit het hart meditatie die werkt. Gedegen meditatie voor een betaalbare prijs.
Meditatie cursus Nijmegen Lotus Lifecoaching, ontdek de kracht voor ontspanning.
Praktijk voor coaching en bewustzijnsontwikkeling. Ontdek de kracht van meditatie voor ontspanning en rust, creativiteit en manifestatie in leven en werk. Meditatie cursussen voor beginners, half-gevorderden, gevorderden, en een Engelstalige cursus in de prachtige Villa Oud-Heyendael in Nijmegen. Genoeg woorden nu.
Walk for Tibet seizoenswandeling met yoga natuur meditatie Agenda Nijmegen.
ROSENMONTAGSZUG 2018 Carnavalsoptocht Kleve. Walk for Tibet seizoenswandeling met yoga natuur meditatie. Geplaatst op 15 april 2018 door Walk for Tibet januari 5, 2018. Datum/Tijd Datum zo 15 apr 2018. Zondag 15 april bent u weer van harte welkom bij onze Walk for Tibet seizoenswandeling met yoga natuurmeditatie in Cuijk. Vanaf 1000: uur bent u welkom en hebben wij de koffie/thee klaar staan. We gaan dan genieten van een mooie plattelandswandeling in het Land van Cuijk waarbij we tijdens de wandelen kennismaken met loop-yoga met als afsluiting een Natuurmeditatie. De entree is 700, per persoon. Aanmelden via walkfortibet@yahoo.com of via Facebook Messenger. Uitgaan exposities winkels en bedrijven. Geplaatst in Activiteiten, Spiritueel permalink. Pure Enjoy Wonen, Leven Lifestyle event Stevenskerk. ROSENMONTAGSZUG 2018 Carnavalsoptocht Kleve. en cursussen, begin 2018. Bus trein taxi. Berg en Dal. 2018 Agenda Nijmegen.
Meditatie Studentenkerk.
Gewoon door bewustwording; meditatie dus. Ik zocht naar een manier van ontspanning, ik vond een stukje van mezelf terug. Sla navigatie over Navigatie. Aarden en wortelen. Bijna afgestudeerd en wat nu? Geloof in jezelf wandelworkshop. Hoe blijf ik in balans? Terug naar navigatie Navigatie. Vieringen in de kerk. Persoonlijk gesprek met een pastor. 6525 GE Nijmegen.

Contacteer ons