meditatie breda
Marieke Dekkers individuele coaching training meditatie Breda.
Dat ik er mag zijn, en dat ik het waard ben om van te houden. Vooral dat ik gelukkig mag zijn met mijzelf. Gevoelens van onrust en/of vastzitten? Emotionele intelligentie ontwikkelen. Ervaring cliënt: coachingstraject voelt als een cadeau. Hoevaak stel jij jezelf een waaromvraag? 4817 LD Breda.
Yoga, Breda, Dussen, Yoga Breda, Yoga Dussen.,
Bij Zen.nl Dussen organiseren we regelmatig gratis proeflessen zen meditatie. 2 januari 2015 2053: Gratis Proefles Zenmeditatie. Gratis Proefles Zenmeditatie Zaterdag 31 januari 2015 1000u: en 1200u: Zondag 1 februari 2015 1000u: In deze proefles wordt uitleg gegeven over Zenmeditatie, wat Zen met je kan doen, de.
Wenteling Wenteling Volg nu yoga meditatie in Teteringen.
Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, echt ontspannen en tot jezelf komen? Neem deel aan een stiltedag op een prachtige locatie aan bosgebied Teteringse Heide net buiten Breda. Laat je onderdompelen in de helende kracht van yoga, meditatie en diepe ontspanning en praat een dag niet!
Meditatie Breda leert je moeiteloos leven.
Meditatie Breda heeft grote effecten. Het gaat namelijk over moeitelozer leven. Over het leven nemen zoals het komt. Dat geeft je meer focus en rust. Maakt je effectiever. Maar in alle hectiek lukt het lang niet iedereen om daar dagelijks tijd voor vrij te maken. Goed nieuws: je hoeft niet elke dag lang te mediteren om je beter te voelen.
Meditatiebijeenkomsten, Tibetaans Boeddhisme.
De essentie van de Helende meditatie is voelend ervaren of in contact komen met innerlijke gewaarwordingen en energieën van het lichaam en deze wijd open en licht maken door middel van verbeelding, klank en beweging. De meditatie op de Medicijn Boeddha is een eenwordingsmeditatie.
Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Yogalessen en meditatielessen.
Wie ik ben. Welkom bij Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Je kunt bij mij yoga en meditatielessen volgen. Je leert aandachtig in het leven te staan en vrij te bewegen. Het beoefenen van yoga is aandacht voor jezelf hebben. Aandacht voor je lichaam en voor je geest. De yogalessen duren vijf kwartier. De lessen bestaan uit een warming up, meditatie, ademtechnieken, vooroefeningen toegespitst op de houdingen, klassieke yogahoudingen, ontspanning en een navraagrondje.
Mindfulness Breda De Spreng, dé specialist in regio Breda.
Mindfulness betekent leven met volle aandacht. Wij bieden mindfulness in Breda aan. Dit zorgt ervoor dat jij als persoon stopt met piekeren, minder stress ervaart en gemakkelijker en beter kan werken. Door ons aanbod van Mindfulness Breda zit jij als persoon lekkerder in je vel.
i-a-m.nu AUM Meditatie.
Je lacht, huilt, schreeuwt, danst, beweegt, hebt lief, doet gek en bent stil. Muziek leidt je door deze meditatie. De AUM wordt begeleid door speciaal opgeleide trainers. Kom en ontdek het zelf! meer informatie: www.aum.nl. Maandelijks verzorgen we AUM meditaties in Breda.

Contacteer ons