meditatie breda
Meditatiecursus Leren mediteren Zuiderlicht Breda.
Meditatie is een mentale/spirituele techniek voor het ontspannen van de rusteloosheid van je geest en deze te bevrijden van spanningen en stress. Binnen Zuiderlicht worden de volgende meditatiecursussen aangeboden.: Zenmeditatie Stefan Koppens www.kanzeonzencentrum.nl iedere woensdag van 20.15-22.00. Inloopmeditatie Joke Hoogendoorn www.oudewijze.com vanaf 10/9 ieder maandag van 18.45-19.30. Bekijk onze agenda voor ons volledige aanbod komende periode. Of blijf op de hoogte middels onze nieuwsberichten. Opgericht in januari 2005 door Inge Voeten. Zuiderlicht in Breda is een plek waar mensen tot rust kunnen komen, zichzelf kunnen zijn, zich welkom en gezien voelen.
Marieke Dekkers individuele coaching training meditatie Breda.
Vooral dat ik gelukkig mag zijn met mijzelf. Gevoelens van onrust en/of vastzitten? Emotionele intelligentie ontwikkelen. Ervaring cliƫnt: coachingstraject voelt als een cadeau. Hoevaak stel jij jezelf een waaromvraag? 4817 LD Breda. REM Rust en Energie Management. 4817 LD Breda.
Meditatie Yoga Atelier Breda. Meditatie Yoga Atelier Breda.
Meditatie is bovenal: je geest te laten zijn zoals hij is en iets te weten te komen over hoe hij op dit moment is. Je hoeft nergens anders te komen; het gaat erom dat je jezelf toestaat te zijn waar je al bent. We hebben het idee iets te moeten doen om onszelf te veranderen. Maar het aandachtig zijn en jezelf openen leidt vanzelf tot toelaten, acceptatie en transformatie. Via dit proces kom je tot harmonie in jezelf en dat leidt tot vrede en geluk. Dag: 1x per maand op donderdagavond. Programma: Geleide zitmeditatie 30 min. gevolgd door aandachtig bewegen en/of recitatie 20 min. en een stilte zitmeditatie 25 min. We drinken thee en er is gelegenheid om uit te wisselen over de oefening. Tijd: Van 19.30 21.00 uur. Datum: nog nader te bepalen vanaf sep. De avonden kunnen los van elkaar gevolgd worden. Mogelijk krijgt het een nieuwe opzet. Opgave: per mail naar odile@yogaatelier.nl. Plaats: Saksen Weimarlaan 8, Breda.
Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Yogalessen en meditatielessen.
Wie ik ben. Welkom bij Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Je kunt bij mij yoga en meditatielessen volgen. Je leert aandachtig in het leven te staan en vrij te bewegen. Het beoefenen van yoga is aandacht voor jezelf hebben. Aandacht voor je lichaam en voor je geest. De yogalessen duren vijf kwartier. De lessen bestaan uit een warming up, meditatie, ademtechnieken, vooroefeningen toegespitst op de houdingen, klassieke yogahoudingen, ontspanning en een navraagrondje.
Stichting AUM Awareness Understanding Meditation.
AUM Breda is verhuisd naar de sfeervolle DeRuimte Heuvelstraat 52 bis, 4813 GB Breda! Ingang door de poort, er achter ligt het gebouw! Gratis parkeren aan de Heuvelstraat. Ben je voor het eerst dan ben je er om 18.45 uur, we starten om 19.30 uur! Dan gaat de poort op slot! Stichting AUM info@aum.nl. Vind je de Aum meditatie pagina leuk?
Zen-meditatie in Breda, Den Bosch en Tilburg, voorjaar 2018.
De kosten bedragen 80 voor de hele cursus of 8 per keer. De reden van de onderbreking in week 17, 24-27 april is het Zenlehrertreffen van de zenlijn Leere Wolke. Adressen van de cursussen.: Breda Catharinastraat 45 A Begijnhof, 4811 XE Breda.,
Vergaderruimte huren Yoga Meditatie ruimte huren Het Klooster Breda.
Een vergaderruimte huren bij Het Klooster Breda. Met zijn ommuurde historische tuin ligt Het Klooster Breda verrassend rustig in het centrum van Breda. Het klooster zelf is grotendeels in de originele staat waarin het meer dan 125 jaar geleden werd gebouwd.
Zen-meditatie in Breda, Den Bosch en Tilburg, jaar 2018.
Doorklikken voor: zazen najaar 2018. Doorklikken voor: zazen in Slangenburg NL en Ranst BE. Doorklikken voor: zazenkai. Kapucijn en zenleraar Kees van den Muijsenberg geeft cursussen in zenmeditatie in Breda, Den Bosch, Tilburg, en in Slangenburg en Ranst Be. Hij biedt zazen meditatie.

Contacteer ons