meditatie breda
4 opleidingen bij Dharma-Lotus in Breda.
De opleidingsdagen worden bij mij in Breda gegeven en meerdere keren per jaar houden we een lang weekend op ons retraitecentrum Ekãyano in Noord-Frankrijk. Elke opleiding kan je volgen omdat je een eigen praktijk wilt starten, of je huidige praktijk wilt uitbreiden. Het merendeel volgt echter een opleiding puur uit interesse en hun eigen proces. Om welke reden je ook een opleiding bij ons komt volgen, je bent altijd welkom. Wil je een keer meelopen als snuffelstage, dan kan dat altijd. Alle informatie over de opleidingen, de meest gestelde vragen en lesmethoden kan je hier verder lezen. De Tantra volgens de Tibetaans-boeddhistische Kum-nye. Wat je leert zijn die aspecten die nodig zijn in het coachen en begeleiden van mensen, het geven van ontspanning en therapeutische sessies, het aanbieden van workshops en cursussen. De onderdelen zijn: duo en individuele yoga. duo en individuele meditatie.
Mindfulness Breda De Spreng, dé specialist in regio Breda.
Mindfulness betekent leven met volle aandacht. Wij bieden mindfulness in Breda aan. Dit zorgt ervoor dat jij als persoon stopt met piekeren, minder stress ervaart en gemakkelijker en beter kan werken. Door ons aanbod van Mindfulness Breda zit jij als persoon lekkerder in je vel.
Marieke Dekkers individuele coaching training meditatie Breda.
Dat ik er mag zijn, en dat ik het waard ben om van te houden. Vooral dat ik gelukkig mag zijn met mijzelf. Gevoelens van onrust en/of vastzitten? Emotionele intelligentie ontwikkelen. Ervaring cliënt: coachingstraject voelt als een cadeau. Hoevaak stel jij jezelf een waaromvraag? 4817 LD Breda.
Yoga, Breda, Dussen, Yoga Breda, Yoga Dussen.,
Bij Zen.nl Dussen organiseren we regelmatig gratis proeflessen zen meditatie. 2 januari 2015 2053: Gratis Proefles Zenmeditatie. Gratis Proefles Zenmeditatie Zaterdag 31 januari 2015 1000u: en 1200u: Zondag 1 februari 2015 1000u: In deze proefles wordt uitleg gegeven over Zenmeditatie, wat Zen met je kan doen, de.
Over ons De Weegschaal Breda.
Samen met mijn 2 kinderen woon en werk ik in Breda. Dymphie: Ik ben afgestudeerd meditatie docente en heb jarenlang aan verschillende teams leidinggegeven. Vanuit mijn muzikale achtergrond ben ik in aanraking gekomen met klankschalen en diverse andere instrumenten vanuit verschillende werelddelen en bespeel ik nu zon 15 jaar deze instrumenten.
Meditatie Breda leert je moeiteloos leven.
Meditatie Breda heeft grote effecten. Het gaat namelijk over moeitelozer leven. Over het leven nemen zoals het komt. Dat geeft je meer focus en rust. Maakt je effectiever. Maar in alle hectiek lukt het lang niet iedereen om daar dagelijks tijd voor vrij te maken. Goed nieuws: je hoeft niet elke dag lang te mediteren om je beter te voelen.
Meditatiebijeenkomsten, Tibetaans Boeddhisme.
De essentie van de Helende meditatie is voelend ervaren of in contact komen met innerlijke gewaarwordingen en energieën van het lichaam en deze wijd open en licht maken door middel van verbeelding, klank en beweging. De meditatie op de Medicijn Boeddha is een eenwordingsmeditatie.
Meditatie ballonvaart met Ad Ballon uit Breda!
Deze bijzondere stiltevaarten gaan meestal onder begeleiding van de ZEN-groep Breda. Als we weer geland zijn ontbijten we gezamenlijk met broodjes, fruit, koffie en thee in het veld. Meer info over deze ballonvaart. Vaarten vinden plaats op zaterdag of zondagochtend.

Contacteer ons