meditatie belgie
Diepte Meditatie complete cursus Diepte Meditatie.
Kies de basiscursus Diepte Meditatie. Diepte Meditatie leer je in één complete Basiscursus. Deze complete meditatiecursus wordt regelmatig aangeboden en is geschikt voor iedereen. Dankzij het netwerk van Diepte Meditatie leraren kan je Diepte Meditatie kan je overal in het land leren.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Ik had nog weinig ervaring met mediteren. Ondanks het uitvoerig bestuderen van de website, en de verhalen van vrienden die eerder zijn geweest had ik eigenlijk geen idee hoe de dagen zouden verlopen. Vipassana meditatie is een eenvoudige, praktische en non-sektarische techniek, die de beoefenaar in staat stelt door middel van zelfobservatie zelfkennis te verwerven.
Prachtige interactieve meditatie workshop in Ardennen. Meditatie Workshop Ardennen.
3-Daagse Meditatie Workshops. Vrijdag 21 december tot en met zondag 23 december 2018. Zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni 2019. Vrijdag 20 december tot en met zondag 22 december 2019. Het is ook mogelijk om in België een 3-daagse workshop te volgen.
Is meditatie goed voor iedereen? Psychologies magazine België.
Ik voelde me opeens heel boos worden, vertelt Nina, een 37-jarige deelneemster aan een yoga en meditatieretraite op Ibiza. In de namiddag stond er telkens twee uur meditatie op het programma, waarbij je moest visualiseren dat je je inwreef met een kleur.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Ayurvedisch weekend met Yoga Meditatie en Mindfulness op landgoed de Hoorneboeg Verstilling en Balans. 26-04-2019 28-04-2019 in Hilversum. Breng je lichaam en geest weer in balans met een Ayurvedisch weekend door middel van Yoga, meditatie, mindfulness, wandelen in de natuur, ayurvedisch eten en ayurvedische massages.
Leven in Aandacht.
23 02 2019 De Vijf Aandachtsoefeningen Verdiepingsweekend 5/5. Alle activiteiten Verdiepingsprogramma. Activiteiten van sangha's.' Wil je graag samen met anderen ontdekken hoe waardevol de beoefening van meditatie en mindfulness kan zijn? Sluit je dan aan bij een meditatiegroep of sangha.
Puurenkuur.
Schitterende wandelroutes: de start bevindt zich aan de ingang van ons Domaine La Butte aux Bois. Ideaal voor: Bourgondiërs Ontspannen op rijafstand. Niet gevonden waar u naar zocht? Bel 31 020 573 03 50 voor meer informatie! Meditatie Ontspanning met Sylvia.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie.

Contacteer ons