meditatie belgie
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Ik had nog weinig ervaring met mediteren. Ondanks het uitvoerig bestuderen van de website, en de verhalen van vrienden die eerder zijn geweest had ik eigenlijk geen idee hoe de dagen zouden verlopen. Vipassana meditatie is een eenvoudige, praktische en non-sektarische techniek, die de beoefenaar in staat stelt door middel van zelfobservatie zelfkennis te verwerven.
Stichting Inzichts Meditatie België.
Ehipassiko Boeddhistisch Centrum. Korte Altaarstraat 8, B-2018 Antwerpen Informatie Paul van Hooydonck 32 03 271 18 08, 32 04-77765199 www.antwerpen-meditatie.be paulvanhooydonck@hotmail.com. Sint Theresiastraat 4, B-2600 Berchem. Elke woensdagavond van 20.00-21.30 uur o.l.v. Dona Rosseel, begeleide meditatie 60 vragen en antwoorden 30.
Meditatie Vind een Therapeut.be.
Wat is meditatie? Meditatie is een uit het oosten afkomstige methode om naar binnen te keren en dicht bij jezelf te komen, door het ontspannen van je lichaam, het loslaten van stresserende gedachten en het verruimen van je bewustzijn. Hierdoor verlaagt je hersenfrequentie van bèta niveau naar alfa en theta niveau.
Vipassana.
Vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen kan het tot twee weken duren voordat u bericht ontvangt. Eens uw inschrijving is geaccepteerd vragen wij u om een bevestiging van deelname om uw plaats in de cursus zeker te stellen. Vipassana Meditatie Centrum Dhamma Pajjota.
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Van 2000 tot 2005 heeft hij de 3 jarige hatha opleiding en 2 jarige meditatieopleiding gevolgd bij Osmose in Den Haag. Hij geeft klassiek les in hatha yoga, Chi Kong en verstillings, analystische en non duale meditatie, te weten shamatha, vipassana en samadhi.
Metta Vihara stilte en meditatie retraites voor België en Nederland.
Volgens de Boeddha kun je heel effectief zijn en veel doen zolang we maar in contact zijn met onze eigen innerlijke stilte. Met meditatie begeleiding en ruimte voor wandelen in de natuur en persoonlijke gesprekken voor wie dat wil. Kalender meer info aanmelden.
Vipassana Meditation: Dhamma Pajjota.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. Het centrum in België.

Contacteer ons