meditatie belgie
Puurenkuur.
Schitterende wandelroutes: de start bevindt zich aan de ingang van ons Domaine La Butte aux Bois. Ideaal voor: Bourgondiërs Ontspannen op rijafstand. Niet gevonden waar u naar zocht? Bel 31 020 573 03 50 voor meer informatie! Meditatie Ontspanning met Sylvia.
Mijn 10 dagen Vipassana Katja Linders.
Ik had nog weinig ervaring met mediteren. Ondanks het uitvoerig bestuderen van de website, en de verhalen van vrienden die eerder zijn geweest had ik eigenlijk geen idee hoe de dagen zouden verlopen. Vipassana meditatie is een eenvoudige, praktische en non-sektarische techniek, die de beoefenaar in staat stelt door middel van zelfobservatie zelfkennis te verwerven.
Vipassana meditatie: inzichtmeditatie.
Vi en passana. Passana betekent zien en verwijst naar een intuïtief begrijpen van de werkelijkheid; Vi-passana is een speciale vorm van zien: het observeren van de werkelijkheid binnen in onszelf. De meest gangbare Nederlandse vertaling voor vipassana meditatie is inzichtmeditatie.
Is meditatie goed voor iedereen? Psychologies magazine België.
Ik voelde me opeens heel boos worden, vertelt Nina, een 37-jarige deelneemster aan een yoga en meditatieretraite op Ibiza. In de namiddag stond er telkens twee uur meditatie op het programma, waarbij je moest visualiseren dat je je inwreef met een kleur.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Ayurvedisch weekend met Yoga Meditatie en Mindfulness op landgoed de Hoorneboeg Verstilling en Balans. 26-04-2019 28-04-2019 in Hilversum. Breng je lichaam en geest weer in balans met een Ayurvedisch weekend door middel van Yoga, meditatie, mindfulness, wandelen in de natuur, ayurvedisch eten en ayurvedische massages.
Meditatie VindeenTherapeut.be.
Meditatie of bewust naar alfa en theta niveau gaan zorgt ervoor dat je lichaam en geest sneller recupereren. Je kan individueel mediteren, in groep of luisteren naar geleide meditaties. Vind een meditatie begeleider. Naar overzicht van therapievormen. Vind een meditatie begeleider.
Home.
Wat is meditatie? Wat heb je er aan? Hoe leer je mediteren? Qigong is de verzamelnaam voor Chinese bewegings-vormen die specifiek bedoeld zijn om de Qi in het lichaam te verhogen. Mindfulness Yoga is vooral gericht op bewustzijn en relaxatie in het hier en nu.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie.

Contacteer ons