meditatie vakantie
Quinta da Calma Yoga Meditatie Vakantie Portugal Puurenkuur.
De zonnegroet en yogales op het strand was een geluksmoment en meditatie bij volle maan een kadootje. Ik wil Sylvia bedanken voor haar openheid, warmte, passie voor yoga en meditatie waardoor deze week een speciale herinnering voor mij gaat worden.
Yogaweken en meditatiecursussen in Portugal Yoga en meditatie tijdens je vakantie Bijzonder Portugal.
Individuele yogareis van 1 week. Inclusief verblijf, volpension vegetarisch en biologisch eten en meditatie en yogalessen. Prijs vanaf 695 p.p. voor een gedeelde kamer. Privé-kamers beschikbaar voor meerprijs van 300. Prijzen afhankelijk van seizoen en programma, zie website. Meer info over yogaretaites in de Algarve E-mail. Wandelen, yoga, massages en sapvasten. Wandelen naar Inzicht. Wandelen naar Inzicht biedt een inspirerende vakantie in de omgeving van Cascais.
Yoga meditatie retraite in Nederland Innerlijke vakantie.
Geniet van de dagelijkse yoga en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk en gezond eten. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga en meditatie beoefeningen. Selma en Jeaniëlle begeleiden jou naar de kracht van het nu, naar volledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie.
34 Yoga en Meditatie Retreats in Nederland met Beoordelingen.
4-Daagse Rustgevende Yoga Vakantie op Schiermonnikoog, Nederland. Geschikt voor vegetariërs. 4 dagen / 3 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 4-Daagse Ayurvedische Kookretreat met Qi Gong Yoga in Drenthe, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. 4 dagen / 3 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 3-Daagse Stilte Retraite met Qi Gong Yoga, Ayurvedische Massage en Bodywork in Drenthe, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. 3 dagen / 2 nachten. Verwijder deze listing van Mijn Wishtrips Voeg toe aan Mijn Wishtrips. 3-Daagse Ayurvedische Kookretreat met Qi Gong Yoga in Drenthe, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. 3 dagen / 2 nachten. 1 2 3 Volgende pagina. Yoga Retreats Verenigd Koninkrijk Yoga en Meditatie Retreats Griekenland Yoga Retreats in Nederland Yoga Retreats in Frankrijk Yoga en Meditatie Retreats Duitsland Yoga en Meditatie Retreats Spanje Italië Yoga Retreats.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Deze inspirerende yogaretreats op Bali wordt gegeven op een wel heel bijzondere plek: het buitenverblijf van de prins van Ubud. Omgeven door jungle en rijstvelden, en op 15, km van Ubud, het spirituele hart van Bali, is dit de ultieme omgeving om tot rust te komen.
Andere Boeg: Yoga weekenden, retreat meditatie vakantie Nederland.
Yoga weekenden retreats in Twello. Privéles in Gorinchem. Andere Boeg geeft yoga meditatie weekenden in Nederland, een bijzondere oud en nieuw retraite en vakantie zomerweken met yoga en meditatie. Kom meedoen eind van deze maand: 26 28 oktober 2018 in Twello, een prachtig relaxed herfstweekend.
Reizen Yoga Online.
Een speciale vakantie waarin wintersport gecombineerd wordt met yoga, meditatie en massage. Zonnige yogareis naar de Algarve. Ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. En dat op een heerlijk zonnige plek in Zuid-Portugal!
Vind de perfecte reis en informatie over meditatie reizen in ibiza.
Meditatie week in Mexico. Meditatie trip in Limburg. Meditatie week in Denemarken. Meditatie reis in Rusland. Meditatie trip in Mallorca. Meditatie vakantie in Cambodja. Meditatie week in Namibie. Meditatie weekend in Israël. Meditatie week in Kenia. Meditatie vakantie in Honduras.

Contacteer ons