meditatie vakantie
56 Yoga en Meditatie Retreats in Nederland BookYogaRetreats.
3-Daags Prachtig Meditatie en Yoga Stilteweekend in het Mooie Twello, Nederland. Alle maaltijden inbegrepen. Geschikt voor vegetariërs. 3 dagen / 2 nachten. Verwijder deze listing van Favorieten Voeg toe aan Favorieten. 1 persoon nu geïnteresseerd. 4-Daagse Rustgevende Yoga Vakantie op Schiermonnikoog, Nederland.
Yoga meditatie retraite in Nederland Innerlijke vakantie.
Geniet van de dagelijkse yoga en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk en gezond eten. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga en meditatie beoefeningen. Selma en Jeaniëlle begeleiden jou naar de kracht van het nu, naar volledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie.
Meditatiereizen Reis-idee Reis-idee.:
Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende soorten meditatie. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. U vraagt zich misschien af: welke vakantie past bij mij? Laat u adviseren door een expert.
Retraite vakantie.
Een retraite vakantie vindt dus bij voorkeur plaats in de natuur zodat je je makkelijk kan omringen met dit helende effect. Een warme en mooie pek is daarnaast prettig omdat het voor ontspanning zorgt. Wat vind je zelf fijn? Wil je yoga doen, leren mediteren, ervaren wat stilte voor je kan doen, wandelen in de natuur, begeleid worden in een Vision Quest, door middel van healings aan jezelf werken of wil je juist een combinatie van al deze aspecten? Bij veel reizen ligt de focus op 1 of 2 aspecten: vaak zijn reizen opgebouwd rondom yoga en meditatie.
Yoga Mindfulness Ibiza Yoga Retreats, Meditatie en Mindfulness Ibiza.
Betaal in twee termijnen, het 1e termijn 40% van het totale bedrag incl BTW, en het tweede termijn of bij aankomst of na 10 dagen. NIEUW ouder kind vakantie met Yoga op Ibiza. YOGA VAKANTIE IBIZA. Boek tijdens de vakantie op Ibiza een Yoga les, een Mindfulness les of workshop, een heerlijke Ayurvedische Yoga Massage of een sessie Emotional Integration Therapy.
Spirituele reizen Ontdek de magie van klank en meditatie Magical Tours.
Home Ontdek de magie van klank en meditatie. Ontdek de magie van klank en meditatie. Tijdens deze vakantie ervaar je de impact van klank. Klank kun je gebruiken: om jouw geest tot rust te brengen, om contact te maken met jouw diepste zijn, om het lichaam in balans te brengen en om je af te stemmen op wie je werkelijk bent.
Spirituele vakantie Andalusie Beleef Andalusie.
Spirituele vakantie Andalusie. Spirituele vakanties in Andalusië zijn er in de vorm van yoga vakantie, meditatie, retraite, een bezinningsweek, een stilte week en nog veel meer. Puur en Kuur Wellness en spirituele reizen. Leuk georganiseerde reizen en groepsreizen: Lichter lijf, Lichter hoofd, Lichter leven Energie week, Yoga reis, Ontdek Ayurveda reis, Ayurveda / Detox reis en een Tibetaanse Yoga groepsreis.
Yogaweken en meditatiecursussen in Portugal Yoga en meditatie tijdens je vakantie Bijzonder Portugal.
Individuele yogareis van 1 week. Inclusief verblijf, volpension vegetarisch en biologisch eten en meditatie en yogalessen. Prijs vanaf 695 p.p. voor een gedeelde kamer. Privé-kamers beschikbaar voor meerprijs van 300. Prijzen afhankelijk van seizoen en programma, zie website. Meer info over yogaretaites in de Algarve E-mail. Wandelen, yoga, massages en sapvasten. Wandelen naar Inzicht. Wandelen naar Inzicht biedt een inspirerende vakantie in de omgeving van Cascais.

Contacteer ons