meditatie vakantie
Ayurveda vakantie ayurveda, massage, meditatie, yoga en voeding.
Het programma van de ayurveda vakantie is zo ingericht dat je veel leert in een korte tijd, terwijl er ook genoeg tijd is ingeroosterd om tot rust te komen en te genieten. De sessies massage worden daarom afgewisseld met yoga en meditatie, zodat je leert op een gevoelige intuitieve manier massage te geven.
Meditatie Reizen Nepal De Mooiste Reizen naar Azië!
Nepal is dan ook uitermate geschikt voor mensen die hun reis willen combineren met tijd en ruimte voor bezinning, verfrissende inzichten en nieuwe levensenergie. Naast aandacht voor meditatie, yoga en ayurveda is er natuurlijk ook álle gelegenheid om te genieten van het adembenemend mooie land.
32 Yoga en Meditatie Retreats in Nederland met Beoordelingen.
4 dagen / 3 nachten. 1 2 3 Volgende pagina. Yoga Retreats Italië Yoga en Meditatie Retreats Verenigd Koninkrijk Yoga Retreats in Ierland Yoga Retreats in Frankrijk Yoga en Meditatie Retreats Kroatië Yoga en Meditatie Retreats Spanje Griekenland Yoga Retreats.
Spirituele Reizen.
Leestijd: 7 minuten Een paard is niet alleen een prachtig dier maar heeft ook bijzondere. 4 augustus 2017 Blog, Meditatie, Stilte. 9 feiten over de effecten van meditatie. Wist jij dit al over meditatie? Over de effecten van mediteren is steeds meer bekend.
Yoga meditatie retraite in Nederland Innerlijke vakantie.
Geniet van de dagelijkse yoga en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk en gezond eten. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga en meditatie beoefeningen. Selma en Jeaniëlle begeleiden jou naar de kracht van het nu, naar volledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie.
Vind de perfecte reis en informatie over meditatie reizen in ibiza.
Meditatie week in Mexico. Meditatie trip in Limburg. Meditatie week in Denemarken. Meditatie reis in Rusland. Meditatie trip in Mallorca. Meditatie vakantie in Cambodja. Meditatie week in Namibie. Meditatie weekend in Israël. Meditatie week in Kenia. Meditatie vakantie in Honduras.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
08-15 september 2018. Yoga Meditatie Basis Retraite: Een Reis door de Yamas en Nyamas. 22 september 02 oktober 2018. Yoga Meditatie Intensive: Introductie tot de Yoga Sutras van Patanjali module 1 van de Internationale Raja Yoga Docenten Opleiding. 13-20 oktober 2018.
Yogaweken en meditatiecursussen in Portugal Yoga en meditatie tijdens je vakantie Bijzonder Portugal.
Individuele yogareis van 1 week. Inclusief verblijf, volpension vegetarisch en biologisch eten en meditatie en yogalessen. Prijs vanaf 695 p.p. voor een gedeelde kamer. Privé-kamers beschikbaar voor meerprijs van 300. Prijzen afhankelijk van seizoen en programma, zie website. Meer info over yogaretaites in de Algarve E-mail. Wandelen, yoga, massages en sapvasten. Wandelen naar Inzicht. Wandelen naar Inzicht biedt een inspirerende vakantie in de omgeving van Cascais.

Contacteer ons