meditatie vakantie
Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
Vragen over yoga, meditatie en retraites. Hoe werken yoga en meditatie? Yoga en meditatie zijn niet voor niets enorm populair: je voelt je simpelweg beter in je lichaam en je geest en het kan je leven onvoorstelbaar veranderen. Meer over Yoga en Meditatie.
Vind de mooiste meditatie reizen in ibiza.
Meditatie weekend in Myanmar. Meditatie trip in Kazachstan. Meditatie reis in Trinidad en tobago. Meditatie week in Australie. Meditatie reis in Kenia. Meditatie trip in Zweden. Meditatie vakantie in Oostenrijk. Meditatie trip in Estland. Meditatie week in Tadzjikistan. Meditatie trip in Macedonië.
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Er is geen vast programma en u bent eigen baas over uw tijd. Maak een lange wandeling, slaap bij, lees een goed boek of begin aan dat ene doel wat je nog niet hebt kunnen voltooien. Momenten van meditatie zoals yoga, tai-chi en muziek meditatie worden op diverse momenten van de dag aangeboden waaraan u vrij kunt aansluiten.
Rust meditatie over Lukas 1038-42: MJSchuurman.
18/06/2010 door mjschuurman. Rust meditatie over Lukas 1038-42.: Het gebeurde, toen zij onderweg waren, dat Hij in een dorp kwam. En een vrouw van wie de naam Martha was, ontving Hem in haar huis. En zij had een zuster die Maria heette, die ook aan de voeten van Jezus zat en naar Zijn woord luisterde. Maar Martha was druk bezig met bedienen. Nadat zij erbij was komen staan, zei zij: Heere, trekt U het Zich niet aan dat mijn zuster mij alleen laat bedienen? Zeg toch tegen haar dat zij mij helpt. Jezus antwoordde en zei tegen haar: Martha, Martha, u bent bezorgd en maakt u druk over veel dingen. Slechts één ding is nodig. Maria heeft het goede deel uitgekozen, dat niet van haar zal worden afgenomen. Tijdens de vakantie hoef je niet aan je werk te denken.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Ga mee met het Nieuwjaars Detoxweekend van 18-20 januari en ontvang nu 50 last minute korting op je boeking! Bij Happy Soul Travel geloven we dat eens in de zoveel tijd detoxen een enorme boost kan geven aan je lichaam, maar ook aan je geest.
Home Briez Retreat.
Briez introduceert Ibiza retreats: vakantie nieuwe stijl! Naast yoga, meditatie en gezonde shakes is er voor de liefhebber ook een goed glas wijn, borreltje en lekkere tapas. Ik neem je mee naar het eiland van de parelwitte stranden, azuurblauwe zee en indrukwekkende bergen.
Yoga meditatie vakantie Zandvoort.
Basistraining stressreductie voor medewerkers. Yoga meditatie vakantie Zandvoort. Titel: Yoga Meditatievakantie Zandvoort aan Zee. Data: Maa 1 t/m 4 aug zat 6 en zon 7 aug 2016. Tijden: dagelijks 09.30 19.00 uur. Locatie: Zandvoort aan Zee. Trainer: Maike van Aartsen.
Artemis Body Mind Reizen Yogareizen voor innerlijke rust.
Artemis Body Mind biedt verschillende yogareizen aan. Jij mag je uitgebreid laten verwennen en krijgt dagelijks yogalessen van deskundige en enthousiaste yogadocenten. Daarnaast doen we ook meditatie en mindfulness. Tijdens een yoga week neem je even letterlijk en figuurlijk afstand van je drukke leven.

Contacteer ons