meditatie opleiding
Opleiding tot meditatietrainer Psychosynthese Academie.
Opleiding tot meditatietrainer. In deze jaartraining leer je de diverse aspecten van meditatie, de diverse meditatie stromingen en de psychologie van zelfrealisatie kennen en toepassen in een eigen praktijk als meditatietrainer of meditatiecoach. Ook komt het gebruik van meditatie in diverse levenssituaties en fasen uitgebreid aan bod.
Opleiding Meditatie en Mindfulness met kinderen Mindfulness.
Wil je ook meditatie mindfulness aan tieners/jongeren bieden dan is hiervoor de 2 daagse specialisatie MindfulTeens Meditatie te volgen. Prijzen zijn incl. opleidingsmap, mindfulness prentenboek en vrijgesteld van BTW. De opleiding Meditatie Mindfulness is erkend en geaccrediteerd door BATC, LVNG, VBAG en NVST.
Cursus docent Mediteren.
HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Cursus docent Mediteren. Cursus docent Mediteren. Cursus docent Mediteren. 7 daagse cursus docent Mediteren. Mediteren is een reis naar binnen. Het doel van een meditatie is om de geest te kalmeren. Wanneer de geest kalm is ontstaat er ontspanning in het lichaam. Er zijn verschillende vormen van meditatie zoals.: Meditatie in beweging.
Meditatieleraar opleiding de Roosde Roos.
Gerjan Schoemaker is ervaren, integer en gedreven. Zijn achtergrond: brede kennis in meditatie en meditatiegerichte opleidingen waaronder Vipassana, diverse nationale en internationale vipassana retraites, gordon training kalhorn coaching training, opleiding draagconsulent, massage academie nederland, meditatie professional, nederlof centrum, vipassana meditatie, mindful yoga onderricht door dingeman doot pannananda, vipassana meditatie stichting vipassana meditatie zwolle, training venwoude excellent II, fundament, training venwoude excellent I, de opening, bachelor of science, marketing, hogeschool windesheim.
Opleiding Meditatietrainer SIO Maria Majoor.
De opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, toe te passen in uw dagelijks leven, maar ook in te zetten als trainer voor anderen.
Opleiding tot meditatiebegeleider, meditatieleraar.
Klik hier voor informatie over de mindfulness meditatie basiscursus. Klik hier voor informatie over de mindfulness meditatie cursus voor gevorderden. Klik hier voor informatie over de mindfulness meditatiecoach. Klik hier voor informatie over de mindfulness meditatie leraar I. Klik hier voor informatie over de mindfulness meditatie leraar II.
online Mindfulness en Meditatie training.
Maar ook een plek waar je tot rust komt, jezelf ontwikkeld, geïnspireerd wordt en je warm en veilig voelt. Mindfulness, Meditatie, Boeddhisme en Yoga opleiding in één. Onze focus ligt op het leren van Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhistische psychologie.
jaarcursus meditatie, jan geurtz.
Eens per maand een zaterdag of zondag vol meditatie, uitleg en onderricht, en uitwisseling met andere beoefenaars. Individuele coaching per e-mail als je tussendoor vragen of obstakels tegenkomt in je meditatie of in de toepassing ervan in het dagelijkse leven.

Contacteer ons