meditatie opleiding
Opleiding tot meditatietrainer Psychosynthese Academie.
Opleiding tot meditatietrainer. In deze jaartraining leer je de diverse aspecten van meditatie, de diverse meditatie stromingen en de psychologie van zelfrealisatie kennen en toepassen in een eigen praktijk als meditatietrainer of meditatiecoach. Ook komt het gebruik van meditatie in diverse levenssituaties en fasen uitgebreid aan bod.
Opleiding Meditatie-leraar. Word professioneel meditatiedocent!
De kosten daarvan kan je bij de lerarenopleiding voor ruim de helft in mindering brengen! De leraren van de meditatie opleiding hebben veel meditatie ervaring, zijn breed geschoold en hebben als gemeenschappelijke factor dat meditatie tot in elke vezel van hun zijn doordrongen is.
Meditatieleraar opleiding de Roosde Roos.
Gerjan Schoemaker is ervaren, integer en gedreven. Zijn achtergrond: brede kennis in meditatie en meditatiegerichte opleidingen waaronder Vipassana, diverse nationale en internationale vipassana retraites, gordon training kalhorn coaching training, opleiding draagconsulent, massage academie nederland, meditatie professional, nederlof centrum, vipassana meditatie, mindful yoga onderricht door dingeman doot pannananda, vipassana meditatie stichting vipassana meditatie zwolle, training venwoude excellent II, fundament, training venwoude excellent I, de opening, bachelor of science, marketing, hogeschool windesheim.
Yoga en meditatie Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
mediteren en mindful leven. wat is Saswitha Yoga? geschiedenis van de opleiding. wat cursisten zeggen. saswitha in de media. lezingen yoga en wijsbegeerte. Yoga en meditatie. yoga voor doelgroepen. Adem en ademtherapie. Adem en prnyma. Yoga en meditatie. Yoga en Wijsbegeerte. Lezingen yoga en wijsbegeerte. Yoga en meditatie.
Vergelijk 12 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 16 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 16 3 dagen star 10 2 ervaringen Opleiderscore: star 92, JBBX heeft een gemiddelde beoordeling van 92, uit 39 ervaringen. Meditatie Mindfulness: De Kracht van Aandacht. Rust en ruimteAls je een moment neemt om je geest te observeren dan merk je dat hij constant in beweging is.
Dru Meditatie docentenopleiding Dru Yoga.
Veel mensen vinden het lastig om te mediteren of in stilte te zitten. Dru meditatie wordt gezien als een toegankelijke vorm van meditatie. In deze 2-jarige opleiding leer je de technieken die je helpen Dru Meditatie in alle facetten te ervaren.
Meditatieleraar opleiding Dharma-Lotus.
In de meditatie opleiding leer je van elk niveau enkele meditaties hoewel de nadruk ligt op de inzichtmeditaties vipassana en jhana meditatie. Een groot deel van de opleiding is het begrijpen lezen, horen en studeren en leren inzien vanuit de meditatie van de boeddhistische filosofie.
Meditatie opleiding, Meditatie opleidingen, Mediteren opleiding CNGO.
De meditatie opleiding wordt verzorgd door een speciaal opgeleide docent. De BOCAM opleiding is uniek, omdat diverse toepassingen van de Chinese natuurfilosofie, zoals meditatie en voedingsleer, worden gecombineerd. Unieke meditatie opleiding. Onderdeel van de BOCAM studie is een meditatie opleiding.

Contacteer ons