meditatie opleiding
Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding Home.
Skip to content. Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding. Wie, wat, hoe. KTNO registratie CRKBO. Opleiding Healing vanuit het universele licht. Awakening your Light Body. Spring Forest Qigong. Jezelf helen met licht. Contact met je gids NL. Connect with your guide EN.
Essenza.
Beroepsopleiding tot Psycho-energetisch therapeut SIO. De SIO opleiding tot meditatietrainer is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het onderwerp meditatie. Op deze meditatiereis leert u de vaardigheden die nodig zijn om mediteren zelf te ervaren, in uw dagelijks leven een plaats te geven en aan anderen over te dragen.
Zaterdagmeditaties Psychosynthese Academie.
Inspiratieworkshop Promotie van je praktijk gratis. Intensieve basistraining individueel systemisch werken. Licht op sterven rouw. Opleiding tot meditatietrainer. Vind een therapeut. Zoeken naar: Zoeken. De Psychosynthese Academie kent een lange traditie in het geven van meditaties. In psychosynthese heeft meditatie een ruime invulling: schouwen, vragen stellen, reflecteren, visualiseren.
Yogaschool Ron van der Post Opleiding Nederland.
Het accent ligt dit jaar op het doen en ervaren. Het zelf ondergaan en het oefenen moet als essentieel worden gezien voor het met succes volgen van de yoga opleiding. Meditatie: doel en nut van mediteren, technieken van meditatie zoals door de Yoga filosofie wordt nagestreefd.
Bridgeman opleiding tot professioneel MEDITATIETRAINER.
Sinds 2014 heeft ze haar eigen praktijk Le Dauphine, waarbij ze zich richt op de hele mens: breintraining door meditatie, ademhalingstechnieken, Masunaga strekkingen en gezonde voeding. Roy is betrokken bij de opleiding als trainer en mentor. Hij stond de afgelopen 10 jaar met één voet in de corporate wereld en met één voet in de wereld van yoga, meditatie en mindfulness.
4 opleidingen bij Dharma-Lotus in Breda.
Het begeleiden van een klant in een proces is maatwerk. Bij de één past meditatie beter en bij de ander yoga of Reiki. In deze opleiding leer je een scala aan technieken die perfect op elkaar aansluiten en elkaar ondersteunen.
Dru Meditatie docentenopleiding Dru Yoga.
Veel mensen vinden het lastig om te mediteren of in stilte te zitten. Dru meditatie wordt gezien als een toegankelijke vorm van meditatie. In deze 2-jarige opleiding leer je de technieken die je helpen Dru Meditatie in alle facetten te ervaren.
Meditatieleraar opleiding Dharma-Lotus.
Wat zijn de onderdelen van deze meditatie opleiding? De opleiding bestaat uit het aanleren van 3 grote meditatietechnieken.: Vipassana, jhana, Tenang en Contemplatie. Daarnaast meditaties welk je los kunt geven zoals: Chakra meditaties, Regenboogmeditatie, Hart meditatie, Tonglen, Koans, Mantra, Guru yoga, Metta meditatie.

Contacteer ons