meditatie opleiding
Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding Home.
Skip to content. Israna Lichtcentrum Meditatie, healing en opleiding. Wie, wat, hoe. KTNO registratie CRKBO. Opleiding Healing vanuit het universele licht. Awakening your Light Body. Spring Forest Qigong. Jezelf helen met licht. Contact met je gids NL. Connect with your guide EN.
Mindfulness Meditatie Opleiding Yoga You.
Mindfulness Meditatie Opleiding. Vanaf medio januari start Yoga You met het eerste jaar van de Mindfulness Meditatie opleiding gegeven door Zenleraar Julian Webber vanuit de Japanse Soto Zen traditie. In deze opleiding wordt mindfulness meditatie bekeken vanuit de Japanse Soto Zen-leer.
Zaterdagmeditaties Psychosynthese Academie.
Inspiratieworkshop Promotie van je praktijk gratis. Intensieve basistraining individueel systemisch werken. Licht op sterven rouw. Opleiding tot meditatietrainer. Vind een therapeut. Zoeken naar: Zoeken. De Psychosynthese Academie kent een lange traditie in het geven van meditaties. In psychosynthese heeft meditatie een ruime invulling: schouwen, vragen stellen, reflecteren, visualiseren.
Yogaschool Ron van der Post Opleiding Nederland.
Het accent ligt dit jaar op het doen en ervaren. Het zelf ondergaan en het oefenen moet als essentieel worden gezien voor het met succes volgen van de yoga opleiding. Meditatie: doel en nut van mediteren, technieken van meditatie zoals door de Yoga filosofie wordt nagestreefd.
Bridgeman opleiding tot professioneel MEDITATIETRAINER.
Ze is onze meditatiespecialist en heeft dan ook veel meditatie ervaring, waaronder een driejarige opleiding boeddhistische meditatie van boeddhistische monniken en 12 jaar les van Tibetaanse monniken. Daarnaast heeft ze zich verdiept in boeddhistische psychologie en is ze boeddhist geworden, waarbij ze de naam Karma Yeshe Lhamo kreeg.
4 opleidingen bij Dharma-Lotus in Breda.
Het begeleiden van een klant in een proces is maatwerk. Bij de één past meditatie beter en bij de ander yoga of Reiki. In deze opleiding leer je een scala aan technieken die perfect op elkaar aansluiten en elkaar ondersteunen.
Opleiding Meditatie en Mindfulness met kinderen Mindfulness.
Wil je ook meditatie mindfulness aan tieners/jongeren bieden dan is hiervoor de 2 daagse specialisatie MindfulTeens Meditatie te volgen. Prijzen zijn incl. opleidingsmap, mindfulness prentenboek en vrijgesteld van BTW. De opleiding Meditatie Mindfulness is erkend en geaccrediteerd door BATC, LVNG, VBAG en NVST.
Meditatieleraar opleiding Dharma-Lotus.
Wat zijn de onderdelen van deze meditatie opleiding? De opleiding bestaat uit het aanleren van 3 grote meditatietechnieken.: Vipassana, jhana, Tenang en Contemplatie. Daarnaast meditaties welk je los kunt geven zoals: Chakra meditaties, Regenboogmeditatie, Hart meditatie, Tonglen, Koans, Mantra, Guru yoga, Metta meditatie.

Contacteer ons