meditatie enschede
Enschede Leven in Aandacht.
Naam: Sangha Enschede. Adres: Universiteit Enschede, gebouw de Vrijhof, kamer 309 3e verdieping. Welkom bij de Sangha Enschede. Neem deel aan onze maandelijkse bijeenkomst. Vorm samen met ons de Enschedese groep die al sinds 2006 bestaat. In overleg wordt per maand de zondagochtend vastgesteld.
Meditatie Healing YogaCentrum Enschede.
Muziek en Boeken. Meditatie en Healing programmas. Het helende wonder van aanraken. Helderheid, energie en innerlijke rust. Verbindt je lichaam, mind en geest. HET GROENE DIEET. Gezondheid, energie en reiniging. Een transformerende ervaring. 7523 ER Enschede. 06-43421741 Ferial 06-53712249 Elly.
Zen.nl Enschede Meditatiecursuscentrum Enschede.
Zen in de media. Zen.nl voor meditatie met effect. Alle Zen.nl Locaties. Stichting vrienden van Zen.nl. Zoeken op Zen.nl. Zen.nl Nederland Zen.nl Enschede. Agenda Zen.nl Enschede. Algemene voorwaarden cursussen. Contact / Locatie. Bij Zen.nl Enschede geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier.
Joost van den Heuvel Rijnders vipassana-meditatie.
Ook ben ik als kerndocent verbonden aan de Dhammaverdiepingscursus www.dhammaverdiepingscursus.nl en verschillende mindfulness opleidingsinstituten. Ik woon in Enschede met mijn vriendin en twee puberzonen en geef les in het voortgezet onderwijs. Een heel boeiend aspect van de beoefening van de Dhamma is het integreren ervan in het dagelijks leven. Ik heb gemerkt dat dit niet eenvoudig is en dat het een speelse en creatieve benadering vraagt om opmerkzaam te zijn temidden van het volle en drukke leven. Ondersteunend daarbij zijn de perioden van de formele meditatie en studie van de Dhamma.
De Bron Enschede Privélessen yoga, meditatie, adem en healing bij u thuis of op locatie.
Deel je enthousiasme. De lessen worden gegeven op De Klomp120-101, 7511 DJ Enschede Routekaartje Lesrooster. Telefoon: 0630 085 753. Telefoon: 0630 085 753. Volg me op. en abonneer je op de Nieuwsbrief! Yogacentrum De Bron Enschede Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.
Inzicht meditatie.
een inspiratiebron voor het dagelijkse leven. Kijk op de agenda voor het actueel aanbod van cursussen, lezingen en retraites. Mail naar joost@inzichtmeditatie.com. Doorgaande meditatieavond op maandag. Start basiscursus Leren Mediteren. Basiscursus Leren Mediteren. Wekelijkse meditatieavond in Enschede. Jaarcursus boeddhisme en meditatie.
Meditatie in Twente Bewust Twente.
Cecilia Zengerink / gids bij bezinning schrijven meditatie. Cecilia Zengerink / schrijfcoach en counselor. Coaching voor management en leiders. Van leiding geven naar Ruimte bieden. Tai Chi Chi Kung Qi Gong. Taiji Tao, QiGong en meditatie. San Qi Dao. Ruime, lichte en multifunctionele ruimte te huur in Enschede.
Vergelijk Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen in Enschede Springest.
Enschede Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Meditatie producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 3, Boek 1, of Meditatie in heel Nederland 13. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Contacteer ons