meditatie enschede
Meditatie Enschede.
Begin met een bijzonder Meditatie Weekend en volg het op met een Implementatie maand, waarin je meditatie onderdeel maakt van je dagelijkse routine. Zowel de Workshop als het Weekend vinden plaats op de Trainingsboerderij. Dit is onze inspirerende locatie in het Twentse platteland, tussen Enschede en Hengelo.
Vergelijk 2 Meditatie opleidingen, trainingen en cursussen in Enschede Springest.
Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. date_range Zaterdag 7 december 2019 in Soest regio: Enschede en 2 andere data. Tijdens de meditatie cursus leer je oordeelloos observeren, de essentie van meditatie. Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbek.
IJssel en Lekstreek Krimpen Al het nieuws uit Krimpen.
Marc van der Zee: Zin in Lekkerkerk 7/3. Succesvolle start voor turnsters KDO Lekkerkerk 6/3. Kinderkelding en speelgoedbeurs 21 feb, 1033.: ijsselenlekstreek.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.
Zen in Twente Hengelo.
Zen in Twente wordt begeleid door erkende Zen leraren van het internationale Zen River Klooster in Uithuizen. Op 29 april zal Ranka Seinsei het stokje overnemen. Ze zal vertellen over de essentie van Boeddhisme en de praktische beoefening van Zen.
Overijssel De Art of Living Nederland.
Voor iedereen en voor elk moment is er een passende meditatie. Niets is beter voor lichaam en geest dan te ontspannen door yoga en meditatie. In de webshop vind je DVD's' met de prachtige kennis achter yoga en de uitvoering ervan.
Osho Kundalini Meditatie Vihara.
Osho Dynamische Meditatie. Effecten van de Osho Dynamische Meditatie De Osho Dynamische Meditatie is een zeer bijzondere meditatie waarvan. Zelfreflectie en meditatie. Zelfreflectie na meditatie of een retraite Naast meditatie is het ook goed om aan zelfreflectie. Omgaan met afleiding tijdens Vipassana meditatie.
3HO Nederland.
Nog 2 plaatsen vrij. Een intensieve meditatiecursus die geschikt is voor iedereen die zich in meditatie wil verdiepen. De meditatiecursus maakt deel uit van een serie van drie weekends. De cursus wordt gegeven door Christine Michon Hariang Kaur en gastdocenten.
Za Zen meditatie Psychologenpraktijk RooseboomPsychologenpraktijk Rooseboom.
Naarmate je meer in je lichaam en geest kunt loslaten, kom je meer in je stilte en dichter bij jezelf. Ook kun je door meditatie beter met stress leren omgaan en je concentratievermogen gaat vooruit. Zowel individueel als in groepsverband zijn er mogelijkheden om de techniek van het zitten te leren beoefenen.

Contacteer ons