meditatie enschede
Meditatie in Twente Bewust Twente.
Sacha Kripa, meditatie en retraite centrum. Coaching Diverse Coaching. PAARD 4 KRACHT. Healing en reading. Aura en chakrafotografie Emil Mangelsdorf. Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie. Coaching Diverse Coaching. Bewustwording, bevrijding, stralend jezelf zijn. Herman Veltmaat Therapie en Coaching. Kundalini Yoga Enschede West.
Inzicht meditatie.
een inspiratiebron voor het dagelijkse leven. Kijk op de agenda voor het actueel aanbod van cursussen, lezingen en retraites. Mail naar joost@inzichtmeditatie.com. Geen doorgaande meditatieavond in Enschede ivm Pasen. Basiscursus Leren Mediteren. Wekelijkse meditatieavond in Enschede. Jaarcursus boeddhisme en meditatie.
Joost van den Heuvel Rijnders vipassana-meditatie.
Ook ben ik als kerndocent verbonden aan de Dhammaverdiepingscursus www.dhammaverdiepingscursus.nl en verschillende mindfulness opleidingsinstituten. Ik woon in Enschede met mijn vriendin en twee puberzonen en geef les in het voortgezet onderwijs. Een heel boeiend aspect van de beoefening van de Dhamma is het integreren ervan in het dagelijks leven. Ik heb gemerkt dat dit niet eenvoudig is en dat het een speelse en creatieve benadering vraagt om opmerkzaam te zijn temidden van het volle en drukke leven. Ondersteunend daarbij zijn de perioden van de formele meditatie en studie van de Dhamma.
Stichting Inzichts Meditatie Enschede.
basiscursus Vipassana-meditatie wo 19.30-21.30 uur zie de website voor data. zie de website voor meer activiteiten en actuele agenda. Informatie: Joost van den Heuvel Rijnders 053-4785970 of 06-11318224 joostvdhr@hotmail.com www.inzichtmeditatie.com. Voor deelnemers aan retraites die door de SIM georganiseerd worden.:
Meditatie Healing YogaCentrum Enschede.
Muziek en Boeken. Meditatie en Healing programmas. Het helende wonder van aanraken. Helderheid, energie en innerlijke rust. Verbindt je lichaam, mind en geest. HET GROENE DIEET. Gezondheid, energie en reiniging. Een transformerende ervaring. 7523 ER Enschede. 06-43421741 Ferial 06-53712249 Elly.
De Bron Enschede Privélessen yoga, meditatie, adem en healing bij u thuis of op locatie.
Deel je enthousiasme. De lessen worden gegeven op De Klomp120-101, 7511 DJ Enschede Routekaartje Lesrooster. Telefoon: 0630 085 753. Telefoon: 0630 085 753. Volg me op. en abonneer je op de Nieuwsbrief! Yogacentrum De Bron Enschede Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.
Zen.nl Enschede Gratis Proefles.
ZenActueel Archief 2015. Abonneer je hier. Zen in de media. Zen.nl voor meditatie met effect. Alle Zen.nl Locaties. Stichting vrienden van Zen.nl. Zoeken op Zen.nl. Zen.nl Nederland Zen.nl Enschede. Agenda Zen.nl Enschede. Algemene voorwaarden cursussen. Contact / Locatie. Zen.nl Nederland Zen.nl Enschede.

Contacteer ons